Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım, evet umay villaya başladım ama ben dukan yapmak istiyorum bi taraftan da, her an dukanıma dönebilirim. sabah sporumu yapamadım mesela
Bende tekrar basladım bakim ne kadar devam edebilirim bilmiyorum.. Her hün tavuk varya o biraz sıkıntı..Bi gun tavuk bi gun et olsa iyi olurdu ama ette tuzsuz yenmez sanırım..

Bende tekrar basladım bakim ne kadar devam edebilirim bilmiyorum.. Her hün tavuk varya o biraz sıkıntı..Bi gun tavuk bi gun et olsa iyi olurdu ama ette tuzsuz yenmez sanırım..

umay villaya mı başladın canım? bence değiştirebilirsin, sonuçta 2si de protein. sen sporunu güzel yapıosun, bende akşam kızımla çıkarım olmazsa dicem ama soğudu bu hafta yine. ayarlıcam bişiler.

candy_candy candim sevalim sence detox yapim mi bi hafta yoksa bu motivasyonla atağımı yapıp motivasyonumu devam ettireyim mi? lahanada falan şiştim kaldıydım cesarette edemiyom ya

medusa38 kuzum senin karnen hazırlanmamış, heyecanla bekledim inan :)

medusa38 ben de başarı hikayeni ve fotoları merakla bekliyorum canım. başarı hikayeni mutlaka yazmalısın çünkü çok güzel ve etkin yöntemlerin var. eminim bi yol arayana ışık tutacaktır

günaydınlarrrr
Vizyona girmiş mi ben de oğlanı götüreyim
18 tl çok iyimiş ben baktım ama o fiyata yoktu yaaa
girmiş canım vizyona götür bebeleri çok sevdiler benimkiler
Bizim burasi kucuk biyer canm avm bi tane var zaten ordada hic duymadm bole bi yer yok sanrm internette varsa ordan alirim
canım net satışı var kargoda 4 tl uygun yani 2 haftadır bakmadım ama 2 hafta önce nette de vardı

candy_candy candim sevalim sence detox yapim mi bi hafta yoksa bu motivasyonla atağımı yapıp motivasyonumu devam ettireyim mi? lahanada falan şiştim kaldıydım cesarette edemiyom ya

canım bence lahana ve ayran aşı yapma.. atakla başlamanı öneriyorum ben çünkü hem yapabildiğin bi diyet hem de sınırsın yiyebileceğin yiyecekler var. aç kalmazsın. detoksta çok aç kalıcaksın onca zamandan sonra dayanamazsın gibi geliyor bana.. umay Villa'nın da listesi güzel aslında çok beğendim de zor geldi bana biraz

sadık yarine dön mi diosun?? peki madem. hadi dukana sarılalım.

Kızlar bilio musunuz ben dukanda 60'a düştüğümde muhtemelen 57 falan görünüyodum, şu an kilom arasında 2-3 kilo var ama kilo aldım ben bariz ve belirgin. muhtemelen kası yağa dönüştürüyom şu an herkes inanmıyodu zaten kiloma. hepsini yağdan verdiriyo dukan emin oldum artık.

Yürüyüş harika olur. muska77 herzaman yürüyüş yapardı. Hem kilo vermene yardım eder hemde sıkılaşırsın. Tsş gibi olacaksın ya..

umay villaya mı başladın canım? bence değiştirebilirsin, sonuçta 2si de protein. sen sporunu güzel yapıosun, bende akşam kızımla çıkarım olmazsa dicem ama soğudu bu hafta yine. ayarlıcam bişiler.
Evet ona basladim az once tuzsuz yagsiz mantarli omletimi yedim.
Canım cok spor videolari var onlardan birini evde yapabilirsin.
Basta yapmaya usenebilirsin ama sonra iyiki yapmisim dersin..

Yürüyüş harika olur. muska77 herzaman yürüyüş yapardı. Hem kilo vermene yardım eder hemde sıkılaşırsın. Tsş gibi olacaksın ya..

ebruş bilio musun, yürüyüşte sanki kaçış yok gibi geliyo bana, mesela leslieyi yorgunken yapsam kaçamak hareket ediyorum, enerjikken zıplaya zıplaya yapıyorum mesela. ama yürüyüşte kaçış yok her türlü gidiyo o kaloriler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…