- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.621
Günaydın kızlarcandy_candy Gecmis olsun canım..
wendy Sende Umay Villa detoksuna mı basliyordun bugun?
Bende tekrar basladım bakim ne kadar devam edebilirim bilmiyorum.. Her hün tavuk varya o biraz sıkıntı..Bi gun tavuk bi gun et olsa iyi olurdu ama ette tuzsuz yenmez sanırım..günaydın canım, evet umay villaya başladım ama ben dukan yapmak istiyorum bi taraftan da, her an dukanıma dönebilirim. sabah sporumu yapamadım mesela
Bende tekrar basladım bakim ne kadar devam edebilirim bilmiyorum.. Her hün tavuk varya o biraz sıkıntı..Bi gun tavuk bi gun et olsa iyi olurdu ama ette tuzsuz yenmez sanırım..
girmiş canım vizyona götür bebeleri çok sevdiler benimkilerVizyona girmiş mi ben de oğlanı götüreyim
18 tl çok iyimiş ben baktım ama o fiyata yoktu yaaa
canım net satışı var kargoda 4 tl uygun yani 2 haftadır bakmadım ama 2 hafta önce nette de vardıBizim burasi kucuk biyer canm avm bi tane var zaten ordada hic duymadm bole bi yer yok sanrm internette varsa ordan alirim
candy_candy candim sevalim sence detox yapim mi bi hafta yoksa bu motivasyonla atağımı yapıp motivasyonumu devam ettireyim mi? lahanada falan şiştim kaldıydım cesarette edemiyom ya
canım bence lahana ve ayran aşı yapma.. atakla başlamanı öneriyorum ben çünkü hem yapabildiğin bi diyet hem de sınırsın yiyebileceğin yiyecekler var. aç kalmazsın. detoksta çok aç kalıcaksın onca zamandan sonra dayanamazsın gibi geliyor bana.. umay Villa'nın da listesi güzel aslında çok beğendim de zor geldi bana biraz
Bende bayılıyorum ya..99 murüyamda görürüm belki zira 15 kilo var 99'a
Bir gün her 5.Takım üyesi kendi kendine yazışmayı tadacaktır
Offf benim de en zorlandığım şey ton balıklı makarna yaaaa
Bende bayılıyorum ya..
Yürüyüş harika olur.Günaydın sevgili takımım
Keşke bu smileydeki gibi mutlu ve huzurlu olabilsem maalesef çok uykusuzum kızım çok hasta geceleri ağlayarak uyanıyor ve ben bugün de işe geç kaldım hem de tam 1 saatyakında hakkımda soruşturma açılırsa şaşırmam
haftasonu çok abartmadım ama protein yoksunu düzensiz bir pazar günü geçirdimsabah tartılmadım kaç kiloyum bilmiyorum cuma için ne yapıcam ne kadar uğraşıcam bilmiyorum bilinçsizim bugün.. bugün için güzel olan tek şey yürüyüşlere başlayacak olmam (inşallah bi aksilik olmazsa ) hedef günde 20000 adım düşündüm ki günde 20000 adım atarsam kilo vermem garanti olacağı gibi sarkma falan da yaşamam. iş yerinden eve kadar yürüyünce 20000 adım garanti fazlası bile olabilir (daha önce denedim eski evime 17000 olmuştu şimdiki evim eski evime 20 dk uzaklıkta) instada hep 15000-18000 görüyorum ben de yapabilirim
ay bi de bi eliptik bisiklet planı yaptımkeşke bu yaptığım planları bi uygulayabilsem yaaa
Evet ona basladim az once tuzsuz yagsiz mantarli omletimi yedim.umay villaya mı başladın canım? bence değiştirebilirsin, sonuçta 2si de protein. sen sporunu güzel yapıosun, bende akşam kızımla çıkarım olmazsa dicem ama soğudu bu hafta yine. ayarlıcam bişiler.
Yürüyüş harika olur.muska77 herzaman yürüyüş yapardı. Hem kilo vermene yardım eder hemde sıkılaşırsın. Tsş gibi olacaksın ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?