Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten güzel bir menü olmuş.

Bence sakin bir şekilde herşeyi hesab et. Sonrada kızınla mutlu olabileceğin güzel bir hayat kur..

Dünün menüsü
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
3-4 çatal patates
1 ç.k reçel- 1 ç.k tereyağı-1 lokmalık ekmek
Öğle:
1 kase yoğurt 1 y.k yulaf
Akşam:
Yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim karışık tahıllı ekmek
Buraya kadar herşey iyiydi aslında
Ara:
Çay- 1 kase aşure- 2 tatlı k. toz ceviz
1 avuç çekirdek
İkişer dilim portakal-armut- elma

slm kızlar cocukları sinemaya getirdim zorla beni de aldılar içeriye neymiş 6 yaşındaki abiyle giremezmiş batman lego seyrediyor sıpalar bende tele bakıyom neyse
zoey1616 tatlım yasadığın şeyler çok zor ailen sana destek mi bu konuda tr ye mi döneceksin bu konuları düşündün mü cnm allah yardımcın olsun
yüzmeye başlayacaklar decatlon varsa ordan alabilirsiniz mayo ve gözlüğü ben gecenlerde 18 tl ye havuz mayosu aldım
kızlar yediklerime pek dikkat etmedim yarınki tartıda belli olacak sonuç

Aynen ben de en uygun orda buldum. Önceden mayo almak gibi bi tecrübem olmadığından fiyatları beni bayaa şaşırttı.. Ama benim olduğum yere ters baya internetten sipariş vericem sanırım

Decahatlion da var doğrumu yazdım acep :)AVM yok mu yakında orda olur cnm

Yazmıyon yazmıyon bi yazıyor pir yazıyon sevalcim hadi gari 99 u görelim bu ay bittiğinde yaz geliyo hanıııım

Çok geçmiş olsun kuzuya allah şifa versin sana gelince bu hafta tam yap 3 kilo gitcek senden inanıyorum ben cnm

Aşure çekirdek filan hiç olmamış ebruş ya akşam olmayaymış en azından demi

Vizyona girmiş mi ben de oğlanı götüreyim
18 tl çok iyimiş ben baktım ama o fiyata yoktu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…