Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tek sen değilsin arkanda koca bi takim var

Neden bız dıye bagır lutfennnnn

Yeminle vucudu salak ettım dun bu saatte ROBER HATEMO edliğinde denize nazırr çılgın menülerle şımarttım onu şimdııı EZIK gıbı duruyor kose koltugun kosesınde, bu sahıp MANYAKKKKK dıye bagırıyor içimdennnelinde bırORHAN VELİ kıtabı, kıtabın adı da manıdarrrEKMEK PARASI, lannnnn bu ne perhız bu ne lahana tursusu

Selam kızlar iki gündür pek gelemedim netim bitti kesimde evde yoktu bikac gün sonra paket yenilenecek yine arada girmeye calisirim
Yada vermek sıkıcı geldıı artık alma yonunde bır hedef koyup 90 a cıkıp, nasılsa ben bu işi yapabılıyorum deyip yıne 53 e mi düşecen????

Yazmıyon yazmıyon bi yazıyor pir yazıyon sevalcim hadi gari 99 u görelim bu ay bittiğinde yaz geliyo hanıııım

99 mu rüyamda görürüm belki zira 15 kilo var 99'a

Bende sonunda kendi kendime yazmış oldum kızlar :))

Bir gün her 5.Takım üyesi kendi kendine yazışmayı tadacaktır

Offf benim de en zorlandığım şey ton balıklı makarna yaaaa

Günaydın sevgili takımım

Keşke bu smileydeki gibi mutlu ve huzurlu olabilsem maalesef çok uykusuzum kızım çok hasta geceleri ağlayarak uyanıyor ve ben bugün de işe geç kaldım hem de tam 1 saat yakında hakkımda soruşturma açılırsa şaşırmam
haftasonu çok abartmadım ama protein yoksunu düzensiz bir pazar günü geçirdim sabah tartılmadım kaç kiloyum bilmiyorum cuma için ne yapıcam ne kadar uğraşıcam bilmiyorum bilinçsizim bugün.. bugün için güzel olan tek şey yürüyüşlere başlayacak olmam (inşallah bi aksilik olmazsa ) hedef günde 20000 adım düşündüm ki günde 20000 adım atarsam kilo vermem garanti olacağı gibi sarkma falan da yaşamam. iş yerinden eve kadar yürüyünce 20000 adım garanti fazlası bile olabilir (daha önce denedim eski evime 17000 olmuştu şimdiki evim eski evime 20 dk uzaklıkta) instada hep 15000-18000 görüyorum ben de yapabilirim

ay bi de bi eliptik bisiklet planı yaptım keşke bu yaptığım planları bi uygulayabilsem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…