- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.681
wendy bu kadar hızlı vazgeçmişin beklemiyordum umay villa arkası dukan yapsaydin belki 3 kg kısa surede verirsin zor tabi
Başladığını bitir cnm yarın daha moralli başlarsın bencekuzum bozdum denmez ama dukanı da seviyorum sanırım ondan.
Başlıcan mı oruca 49 u görürsün artıkBende bu ara yoğun sızıların üzerine şifa orucunu tekrarlamayı ve tamamlamayi düşünüyorum yarin başladım belki
O kiloda 15 kısa zamanda verilebilecek bi kilo aslında bi irade etsen sen kesin bak en azından Mart bittiğinde görürsün
Bende bu ara yoğun sızıların üzerine şifa orucunu tekrarlamayı ve tamamlamayi düşünüyorum yarin başladım belki
Başladığını bitir cnm yarın daha moralli başlarsın bence
Ben komşuya kaçmıştım.amaaaan kimse bişi yazmıyo ki? nerdesiniz hanımlaaar???
Bugun sıkı tutarak dengelemeye çalış o zamnben dün diyetin ucunu kaçırdım malesef sabah hiç tartrılmak istemedim şimdi de pişman oldum ama kahvaltı yaptım kim bilir kaç çıkarım korkuyorumm tartılmayaa
Bencede dukan çalışan bir bayan için çok daha koolay.. Hem ızgara et-tavuk-balık dışarda yemek için güzel bir seçenek.ozlemim ben sanırım dukanımı yapıcam. diğerlerini bu kadar insanın içinde yemem çok zor oluyo.
15 dkGülmeyınnnn heeeeegıttım 1:30 demişlerdı baktım kı 1 de baslamış, 1.45 de de bıttıspor hayatım kısa surduuu
Bende de ödem olmus sanırım ilk defa boyle oldum ellerim parmaklarım şişmiş..
Tuzsuz ve yagsız beslenmenin uzerine 1 ogun az tuzlu corba yemek falan böyle yapar mı ki?
Tartı dogru göstermis olabilir..
Gülme ebruuuuu ya evde oturup kacamak yapsaydımmm
Benım spor yalan olduuu
3elayı naptın şekerim spora gidinceOlsun gene baslamak için bır adım attım sonuctaaaa
Yarın erken gıderım bu arada hoca jımnastık yaptırdı abovvvvv nasıl hamlamışımmm
Istıkrarlı devam edersem var yaaaaaaaa
Onu da goturdummm sahnurummm3elayı naptın şekerim spora gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?