Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kiloda 15 kısa zamanda verilebilecek bi kilo aslında bi irade etsen sen kesin bak en azından Mart bittiğinde görürsün

inşallah canım irade bu dünyadaki bana en uzak kelime.. her açıdan bu böyle yemekl ilgili değil.. ama gerçekten çaba gösteriyorum.. bi sekron kayması yaşadım tatilden dönerken toparlayamadım ama toparlıyorum artık inşallah

Bende bu ara yoğun sızıların üzerine şifa orucunu tekrarlamayı ve tamamlamayi düşünüyorum yarin başladım belki

yapma şifa orucu falan ya, hastalanıcaksın bak. azıcık normal beslen, normal düzene alış sonra. hakkaten 40 kilo kalcan sonra nasıl kilo alırım

Başladığını bitir cnm yarın daha moralli başlarsın bence

bilemedim ki, dukana güveniyorum ya başkasını istemedim. akşamki duruma göre karar veririm, dukan yapçak olursam muhtemelen salatayı yemem ama yapmazsam da sıkıntı yok bence :)

Bende de ödem olmus sanırım ilk defa boyle oldum ellerim parmaklarım şişmiş..
Tuzsuz ve yagsız beslenmenin uzerine 1 ogun az tuzlu corba yemek falan böyle yapar mı ki?
Tartı dogru göstermis olabilir..

Bende de ödem olmus sanırım ilk defa boyle oldum ellerim parmaklarım şişmiş..
Tuzsuz ve yagsız beslenmenin uzerine 1 ogun az tuzlu corba yemek falan böyle yapar mı ki?
Tartı dogru göstermis olabilir..

Deme öyle, bugün maydonoz falan ye kuzum yeşil çay iç, ödemini at.

Ben kendıme guvenıyorum bu sefer bıtecek bu iş inşşşşş 63 kg olcam ve koruyacamm dıyelım kı bır ıkı kg alıp 65 oldum hemen kendıme cekı dusen verıp yıne 63 donerım inşşşş

kızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…