- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.701
Canım benım ya ne zamandır var bu sıkıntınnn tuhhhhkızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
kızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
Hepimiz öyle olduk cnm merak etme ama toparlıyoruz artık bu hafta bak hadi yada geliyo sende bi gayretlen olcak bu iş:)inşallah canım irade bu dünyadaki bana en uzak kelime.. her açıdan bu böyle yemekl ilgili değil.. ama gerçekten çaba gösteriyorum.. bi sekron kayması yaşadım tatilden dönerken toparlayamadım ama toparlıyorum artık inşallah
Tamam cnm nası kolayı gelcekse öyle yap:)yapma şifa orucu falan ya, hastalanıcaksın bak. azıcık normal beslen, normal düzene alış sonra. hakkaten 40 kilo kalcan sonra nasıl kilo alırım
bilemedim ki, dukana güveniyorum ya başkasını istemedim. akşamki duruma göre karar veririm, dukan yapçak olursam muhtemelen salatayı yemem ama yapmazsam da sıkıntı yok bence :)
Sen yinede pilini değiştir diyetine protein ağırlıklı devam et bide yeşil çay iç cnm gider ödemlerBende de ödem olmus sanırım ilk defa boyle oldum ellerim parmaklarım şişmiş..
Tuzsuz ve yagsız beslenmenin uzerine 1 ogun az tuzlu corba yemek falan böyle yapar mı ki?
Tartı dogru göstermis olabilir..
Tabii yanındakilere dokunmadıkça :)ben evdeyim bana bile kolay oluyo cnmBencede dukan çalışan bir bayan için çok daha koolay.. Hem ızgara et-tavuk-balık dışarda yemek için güzel bir seçenek.
En azından çaba harcadın:))Gülmeyınnnn heeeeegıttım 1:30 demişlerdı baktım kı 1 de baslamış, 1.45 de de bıttı spor hayatım kısa surduuu
Bencede ben taktir ettimGülme ebruuuuu ya evde oturup kacamak yapsaydımmm
Çok geçmiş olsun kaptanım sağlık için mecbursa ameliyat olman daha iyi Dr bi vakit verdi mikızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
Geçmiş olsun kaptanımkızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
Tesekkurler canımmmmTabii yanındakilere dokunmadıkça :)ben evdeyim bana bile kolay oluyo cnm
En azından çaba harcadın:))
Bencede ben taktir ettim
Ben de menümü paylaşayım;
Sabah; şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter
Öğle; haşlanmış baharatlı tavuk, tarçınlı yoğurt
Ara: 1 yeşil elma, birazcık kuru üzüm (bu öğün olmasaydı iyiydi)
Akşam; ızgara tavuk göğüs, azıcık acı sos, haşlanmış karnabahar
Ara; tarçınlı yoğurt
Su; 1,5 lt soğuk, 1 lt yeşil çay, 1 lt tarçınlı ılık su
Spor; 20 dk tempolu yürüyüş, ev işi koşturmacası
Menüm;
Uyanınca ılık limonlu su
10:00
Mantarlı,yesillikli 1 yumurta(yagsız,tuzsuz)
14:00
1 yesil elma
Yarım fincan beyaz leblebi
17:30
ikiye bölünmüs 1 dilim tb ekmegi arası fırında pismis yagsız köfte
Salata ve 1 bardak ayran
2 L su
2 kupa maydanozlu form cay
1 kupa 10 bitkili cay
2 t.kahvesi
Spor;
40 dk tae bo
10 dk zumba
5 dk karın hareketi
1 dk plank
1 saat 15 dk yokus yukarı-asagı yürüyüs(8300 adım)
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
6-7 zeytin
2 lokmalık kurabiye
Ara:
menengiç kahvesi
Öğle:
1 kase yoğurt
3 dolu kaşık yulaflı ıspanak
Akşam:
4-5 içli köfte minik
2 bardak ayran
1 madlen çıkolata
Corek otu yağı-sırkelı su
Sabah peynırlı tost, 3 cevız, 1 yumurta, kucuk parca helva,humana tea
Ara 1 sade tkahvesi,1 lokum,1madlen çıkolata
Öğlen eksılı köfte,2 kasık bulgur, ayran
Aksam patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
13,5 dk jımnastık.....gülmeyinn
2lt su
Rezene
Bende kararsız kaldım Umay'a devam etsem mi etmesem mi diye bu hafta? Sabah listeye uydum aksam uymadım kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum.Sporunun listesi kadar yememişsin kuzum, açsın resmen
Dediklerimi yaptın mı cnm renie var bide hamilelikte kullanılıyor Dr na bi sor istersenBugun yine mide yanmasından öldümyemek de yiyemez oldum lokmalar boğazıma diziliyor sanki
Tuz ve yağın fazlası zarar ama bence kararında yenebilir cnm sen dukanı denedim mi hiçBende kararsız kaldım Umay'a devam etsem mi etmesem mi diye bu hafta? Sabah listeye uydum aksam uymadım kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum.
Sanki hep o sekilde o listeye uygun yağsız tuzsuz yemem gerekmis gibi dusunmeye basladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?