- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.721
Duzcedeyim canm ben netten aldim siparismi verdm bugun bakalm nasil bisey gelcekO kiloda 15 kısa zamanda verilebilecek bi kilo aslında bi irade etsen sen kesin bak en azından Mart bittiğinde görürsün
Nerdeydin cnm sen olsun int. İşini görür
Hayırlı olsun cnm dönersen ben burdayım :)
Evet canım biliyorum zaten az tuzlu ve yok denecek kadar az yaglı yaparım yemekleri diyette olmasamda.Ama Umay'ın listesinde azda olsa yasak!Tuz ve yağın fazlası zarar ama bence kararında yenebilir cnm sen dukanı denedim mi hiç
Cnm instegramda pilates yapamaması özledim koptum yani
Ya hıc yapamasaydımmmmmnOo menü süper sporda süper olacakmış yapabilseydin :)
Süpersın canım tebrıklerrrrrCorek otu yağı-sırkelı su
Sabah peynırlı tost, 3 cevız, 1 yumurta, kucuk parca helva,humana tea
Ara 1 sade tkahvesi,1 lokum,1madlen çıkolata
Öğlen eksılı köfte,2 kasık bulgur, ayran
Aksam patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
13,5 dk jımnastık.....gülmeyinn
2lt su
Rezene
ben gırıyorum leeeennn ıddıayaaa yapamazsın, yaptıgın 13,5 dk jımnastıge mı guvenıyorsun, bol keseden atmaaaaaaBakın ne dıyecegım bu hafta hedefım 75,9 u korumaktı ıddıa edıyorum haftasonu otele ragmen korumak bır yana 75,5 olacagım var mı ıddıaya gırennnn
(Çok pis gazaaa geldımmmm)
her halükarda kazanmak güzel olsa gerekkkkben gırıyorum leeeennn ıddıayaaa yapamazsın, yaptıgın 13,5 dk jımnastıge mı guvenıyorsun, bol keseden atmaaaaaa)
İnş güzel olur cnmDuzcedeyim canm ben netten aldim siparismi verdm bugun bakalm nasil bisey gelcek
Bi bakayım atarım ben ezberledim artık :)Evet canım biliyorum zaten az tuzlu ve yok denecek kadar az yaglı yaparım yemekleri diyette olmasamda.Ama Umay'ın listesinde azda olsa yasak!
Yok dukanı hic denemedim.Yeterli açıklamaların bulundugu tavsiye edecegin bir link varmı dukanla ilgili?
Yak Kİz yak zaten bi 3 kilo bile verdiremedi sana ne işe yarıyor ki bu takım:))Ya hıc yapamasaydımmmmmn
Bır kışı de demıyor kı aferın mınnacık kızla usrnmıyon gıdıyon baskası yapmazdı demıyorrrr yakarım bu 5. Takımı heee
Oh iyi hadi:)Bu arada sabah tartıldım +2 almamışım ona gore
(+ 5 almışımmmmm)
Saka sakaaaa gayet ıyıyım süper dengelemışım orada da gece degıl de gunduz yedım ve dun aksamı pasladımmm o yuzden süper yanı hezımetle sonuclanmadı
Ayrıcaaa su aksam yememek mucıze
İlerde koruma donemınde hep bu taktıgı uygulayacagım m
Cnm sen ne kullanıyon yani sanki kafa hep iyi bende kullaSam diyorum:)))her halükarda kazanmak güzel olsa gerekkkk
Bakın ne dıyecegım bu hafta hedefım 75,9 u korumaktı ıddıa edıyorum haftasonu otele ragmen korumak bır yana 75,5 olacagım var mı ıddıaya gırennnn
(Çok pis gazaaa geldımmmm)
Yani bide kendi kendine yetiyosun cnm çok kıskanıyorum valla :)ben gırıyorum leeeennn ıddıayaaa yapamazsın, yaptıgın 13,5 dk jımnastıge mı guvenıyorsun, bol keseden atmaaaaaa)
olmaz demiyorum kuzum olabilir ya ama bugün düne göre az daha iyi beslendim sanki spor da yaptım yarın bi tartılcam inş üzülmem yine...canım bence sen tartıda gördüğün rakam yüzünden saldın hafta sonu.. ama toparlarsın cumaya merak etme biran önce sıkı tutmaya başla
merak ettim sen diyince bir sitede ;Bende bu ara yoğun sızıların üzerine şifa orucunu tekrarlamayı ve tamamlamayi düşünüyorum yarin başladım belki
Okulda süt bulamadım markete gitmeye de usendim bundan sonra yanımda gotureyim bari. Soda bulup ictim o biraz iyi geldi. Diger dedigini bugun de düşündüm düşündüm bulamadım ya neydiii?? Soda mıydı yoksa? :)Dediklerimi yaptın mı cnm renie var bide hamilelikte kullanılıyor Dr na bi sor istersen
Bende kararsız kaldım Umay'a devam etsem mi etmesem mi diye bu hafta? Sabah listeye uydum aksam uymadım kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum.
Sanki hep o sekilde o listeye uygun yağsız tuzsuz yemem gerekmis gibi dusunmeye basladım...
Ya hıc yapamasaydımmmmmn
Bır kışı de demıyor kı aferın mınnacık kızla usrnmıyon gıdıyon baskası yapmazdı demıyorrrr yakarım bu 5. Takımı heee
Yak Kİz yak zaten bi 3 kilo bile verdiremedi sana ne işe yarıyor ki bu takım:))
Çok geçmiş olsun o neki??kızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
Menün gayet güzel. Hatta akşam az bile..Corek otu yağı-sırkelı su
Sabah peynırlı tost, 3 cevız, 1 yumurta, kucuk parca helva,humana tea
Ara 1 sade tkahvesi,1 lokum,1madlen çıkolata
Öğlen eksılı köfte,2 kasık bulgur, ayran
Aksam patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
13,5 dk jımnastık.....gülmeyinn
2lt su
Rezene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?