- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.741
Canım benım ya ne zamandır var bu sıkıntınnn tuhhhh
Daha iyi olacaksan ameliyat olman lazım.
Gecmis olsun Kaptan'ım.
Çok geçmiş olsun kaptanım sağlık için mecbursa ameliyat olman daha iyi Dr bi vakit verdi mi
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler dün akşam 7,30 da yattım tabii gecenin bi yarısı kalktım ama gene hiç iş yapmadan dinlendim bugün biraz daha iyiyim ama his kaybı oldukça fazlaÇok geçmiş olsun o neki??
Ne dukan olmuş ne willa ama bence güzel bi menüBen de menümü paylaşayım;
Sabah; şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter
Öğle; haşlanmış baharatlı tavuk, tarçınlı yoğurt
Ara: 1 yeşil elma, birazcık kuru üzüm (bu öğün olmasaydı iyiydi)
Akşam; ızgara tavuk göğüs, azıcık acı sos, haşlanmış karnabahar
Ara; tarçınlı azıcık kuru kayısılı yoğurt
Su; 1,5 lt soğuk, 1 lt yeşil çay, 1 lt tarçınlı ılık su
Spor; 20 dk tempolu yürüyüş, ev işi koşturmacası
Malesef su çayları sayarsam 1 litreEbruşum kendini frenleyebiliosun tebrik ederim :) başlayınca durdurmuyorum ben şahsen :)
Su ve spor??
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler dün akşam 7,30 da yattım tabii gecenin bi yarısı kalktım ama gene hiç iş yapmadan dinlendim bugün biraz daha iyiyim ama his kaybı oldukça fazla
ebruşum bilekte sinir sıkışması tatlım benim özellikle sağ kolumiptal durumda sütyenimi bile takamıyorum kollarımı arkadan tutup biraz idare edeyim ameliyat olacağım matida cım dr 5 senedir ameliyat diyorda ben kaçıyorumşu an bunları yazdım yaa kolum nasıl ağrıyor gene ateli takıp oturacağım
Ne dukan olmuş ne willa ama bence güzel bi menü
Malesef su çayları sayarsam 1 litre
Spor yok..
Günaydın güzeller
Bimde gezerken meyveli müsli ve kelly's fitness club gevreği aldım metabolizmaya yardımcı oluyordu sanırım müsli sabahları kullanmamda sakınca olur mu acaba bilen var mı.bi de dün yediğim üç kaşık nohut beni acayip tok tuttu bunda bi gariplik var kesin çok kalorili bi şüpheye düştüm
tatlşım senin eski hedefin 70 kg imiş halen 70 kg mu düşürecekmisin?Günaydın güzeller
Bimde gezerken meyveli müsli ve kelly's fitness club gevreği aldım metabolizmaya yardımcı oluyordu sanırım müsli sabahları kullanmamda sakınca olur mu acaba bilen var mı.bi de dün yediğim üç kaşık nohut beni acayip tok tuttu bunda bi gariplik var kesin çok kalorili bi şüpheye düştüm
Cok sevindim canım, dedigim gibi bu sefer cok motivesin, insallah listeye alacagız seni en kısa süredeGünaydın kızlar :) sabah tartı yüzüme güldü, eksilerdeyim, Allah cumaya kadar eksi görmek nasip etsin :)
Cok sevindim canım, dedigim gibi bu sefer cok motivesin, insallah listeye alacagız seni en kısa sürede
canım saolasın yazmışıtın ama ben alıntılamayı unutmuşumGunaydınlar
toplight kaptanım dün gecmis olsun yazdım mı emin olamadım, pis bi hastalık o maalesef Önceden önlenebiliyor bi nebze bilek hareketleriyle falan ama iş işten geçince sanırım tek çare ameliyat dedigin gibi
Bu arada ben cumadan bugune muthis bir artıdayım. Bu is nasıl oldu anlamadım üstelik cok da yemiyorum, yiyemiyorum. Vucudum ödem yapmaya başladı galiba, bugun alyansı takarken baya zorlandı parmakBir de kaç gündür wc'ye cıkmadım, onun da etkisi vardır heralde. Kilo/yağ yaptıysam işim zor yani
Cok sevindim canım, dedigim gibi bu sefer cok motivesin, insallah listeye alacagız seni en kısa sürede
Yok kaptanım ondan degil benim dün kafa gidikti baya, o yüzden emin olamadım. Sadece içimden mi dedim acaba "gecmis olsun" diye dedimcanım saolasın yazmışıtın ama ben alıntılamayı unutmuşum
Boşuna robocop demiyoruz biz onamedusa38 Ekim ayında 11, Aralık ayında 8.5 kilo vermek mi?
Nasıl oluyor ya ?desem ayıp olmaz dimi?
Masallah canım tebrikler
Ağustosun sonunda 58 olmak inşallahtatlşım senin eski hedefin 70 kg imiş halen 70 kg mu düşürecekmisin?
tatlım istersen 70 kalsın hedefi aşağıya çekebiliyorsun sonra da çekeriz hedefe ulatıkça aşağıya inmek daha kolay olur58 yeni hedefim
Ağustosun sonunda 58 olmak inşallah
Gülmeyınnnn heeeeegıttım 1:30 demişlerdı baktım kı 1 de baslamış, 1.45 de de bıttı spor hayatım kısa surduuu
kızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
Ya hıc yapamasaydımmmmmn
Bır kışı de demıyor kı aferın mınnacık kızla usrnmıyon gıdıyon baskası yapmazdı demıyorrrr yakarım bu 5. Takımı heee
Naber uykucular hemen uyudunuz mu :)
menümü yazayım dün yediğim sanviçin acısını bugün çıkardım herhalde ama emin de değilim
Sabah:11.00
bir haş. yumurta
bir ufak domates
bir ufak salatalık
azcık light beyaz peynir
3 yaprak marul
ara 12.00: bir çimdik yoğurtlanıp fırınlanmış yufka
öğlen 15.00 yem. kaş. nohut yemeği ( zararı var mıdır????)
ara 17.30: 3 4 yudum nescafe 2in1
akşam 19.00: yarım kepçe yoğurt çorbası
2 litre suyu zorrla içtim
Spor
1 mil leslie sansone
7 dakika zumba
40 mekik
20 dakika farklı karın hareketi
karnım çok ağrıyor mekiklerde öldüm hamlamam geçmemiş anlaşılan.. yarın tartılcam umarım yüzüm güler iyice gaza gelirimmmcanım takımım sizi seviyorum ya aşka geldim sevgililer gününde sap olmanın verdiği bir şey herhalde
medusa38 Ekim ayında 11, Aralık ayında 8.5 kilo vermek mi?
Nasıl oluyor ya ?desem ayıp olmaz dimi?
Masallah canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?