Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
Canım benım ya ne zamandır var bu sıkıntınnn tuhhhh

Daha iyi olacaksan ameliyat olman lazım.
Gecmis olsun Kaptan'ım.

Çok geçmiş olsun kaptanım sağlık için mecbursa ameliyat olman daha iyi Dr bi vakit verdi mi

Çok geçmiş olsun o neki??
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler dün akşam 7,30 da yattım tabii gecenin bi yarısı kalktım ama gene hiç iş yapmadan dinlendim bugün biraz daha iyiyim ama his kaybı oldukça fazla
ebruşum bilekte sinir sıkışması tatlım benim özellikle sağ kolumiptal durumda sütyenimi bile takamıyorum kollarımı arkadan tutup biraz idare edeyim ameliyat olacağım matida cım dr 5 senedir ameliyat diyorda ben kaçıyorumşu an bunları yazdım yaa kolum nasıl ağrıyor gene ateli takıp oturacağım

Ne dukan olmuş ne willa ama bence güzel bi menü

çok geçmiş olsun kaptanım, annemde de var sanırım, elim tutmuyo diyo o da ameliyat çare olacaksa olun, iyi araştırmak lazım

Ne dukan olmuş ne willa ama bence güzel bi menü

evet kuzucum, kararsızlığın sonucu bu, hangisini yapsam bilemedim ondan. ama dukanda karar kıldım valla. ona uygunum artık.

Malesef su çayları sayarsam 1 litre
Spor yok..

yapma ebruş yapma, zorla kendini sonra içtikçe içiosun.

Günaydın güzeller
Bimde gezerken meyveli müsli ve kelly's fitness club gevreği aldım metabolizmaya yardımcı oluyordu sanırım müsli sabahları kullanmamda sakınca olur mu acaba bilen var mı.bi de dün yediğim üç kaşık nohut beni acayip tok tuttu bunda bi gariplik var kesin çok kalorili bi şüpheye düştüm

canım onlarda çok şeker var diye biliyorum ben, onun yerine yumurtanı peynirini yesen inan hem sağlıklı hem bol eksili olursun.

tatlşım senin eski hedefin 70 kg imiş halen 70 kg mu düşürecekmisin?

Gunaydınlar
toplight kaptanım dün gecmis olsun yazdım mı emin olamadım, pis bi hastalık o maalesef Önceden önlenebiliyor bi nebze bilek hareketleriyle falan ama iş işten geçince sanırım tek çare ameliyat dedigin gibi

Bu arada ben cumadan bugune muthis bir artıdayım. Bu is nasıl oldu anlamadım üstelik cok da yemiyorum, yiyemiyorum. Vucudum ödem yapmaya başladı galiba, bugun alyansı takarken baya zorlandı parmak Bir de kaç gündür wc'ye cıkmadım, onun da etkisi vardır heralde. Kilo/yağ yaptıysam işim zor yani

Günaydın kızlar :) sabah tartı yüzüme güldü, eksilerdeyim, Allah cumaya kadar eksi görmek nasip etsin :)
Cok sevindim canım, dedigim gibi bu sefer cok motivesin, insallah listeye alacagız seni en kısa sürede

canım saolasın yazmışıtın ama ben alıntılamayı unutmuşum

canım saolasın yazmışıtın ama ben alıntılamayı unutmuşum
Yok kaptanım ondan degil benim dün kafa gidikti baya, o yüzden emin olamadım. Sadece içimden mi dedim acaba "gecmis olsun" diye dedim
medusa38 Ekim ayında 11, Aralık ayında 8.5 kilo vermek mi?
Nasıl oluyor ya ? desem ayıp olmaz dimi?
Masallah canım tebrikler
Boşuna robocop demiyoruz biz ona

Gülmeyınnnn heeeeegıttım 1:30 demişlerdı baktım kı 1 de baslamış, 1.45 de de bıttıspor hayatım kısa surduuu

geçmiş olsun kaptanım

Ya hıc yapamasaydımmmmmn
Bır kışı de demıyor kı aferın mınnacık kızla usrnmıyon gıdıyon baskası yapmazdı demıyorrrr yakarım bu 5. Takımı heee

yazar cümlede "başkası" diyerek bana sesleniyor bence

faydası vardır canım zararı yoktur ama 8 yemek kaşığını geçmemelisin. leblebi olarak da tüketebilirsin ara öğünlerde.. yüksek lif var kendisinde tuvalete çıkmaya yarıyor ama en yüksek lif yeşil mercimekte onu da yiyebilirsin 8 yk

medusa38 Ekim ayında 11, Aralık ayında 8.5 kilo vermek mi?
Nasıl oluyor ya ? desem ayıp olmaz dimi?
Masallah canım tebrikler

canım onu biz de çözemedik valla hatunun maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…