- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.041
yaaa amma gezenti oldum ben yine çıktım dolaş dolaş bir halde kaldım hem ayağımın ağrısından duramıyorum hemde evimde oturamadım kaç gündür....
çiçekçiden çıkamıyorum bir sürü petunya aldım minnacık balkon var bir sürüde sardunya yine dayanamadım benimkiler dışarı çıkarmama rağmen halen yeşermediler sabredemiyorum..
şimdi kalkıp akşam için çorbamı yapayım lahanamı aldım çünkü..
candycim lahana diyeti konusu açmışsın ama aynısı var az önce baktım konu açarken arama butununa bakarsan boş yere açmamış olursun..
demek gezdin yine geldin kallisim bende tam 45 dakika yürüdüm kosu bandinda.. benimde ayakbileklerim agriyor biraz zorlayinca..
çikolatayı bu durumda anlayışla karşılayabiliyorum sadece diğer bildirimleri aksatanlar haftaya üzgünüm ama listede olamayacaklar...
...
mersam yazdım da kaçırmışsın ata demirerin filmine gittik eyvah eyvah çok cidi bir adam olan eşim gülmekten yerlere yıkıldı tüm salonu inlettik diyebilirim çok beğendik...
görmemisin bir oglu olmus diyeceksiniz ama..delikafaduldendelikafadulden
dün yediklerimi de yazıyım önceki gün unutmuşum yazmayı
sabah: 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin
ara: 1 kutu süt 3 kepekli bisküvi
öğle: bakla yoğurtlu 6-7 kaşık vardı
ara:2 biskot
akşam:1 kepçe çorba 2-3 kaşık pırasa
yarım saatten biraz fazla yürüyüş su 3 litre kadar
hayırlı uğurlu olsun evin inşallah canım yeni evinde yeni güzel hayatın seni beklesin inşallah
ay canım benim sabah 7 akşam 10 çalışıyorum ne pazarı gördüğüm var ne de bişey ama bakıyım buranın pazarı nerde buluyum hem yürüyüş olur hem de meyve alırım merak etme
bugün cuma değil mi kararsız kaldım kimse kilosunu yazmamış ben mi şaşırdım ben yazıyım kilomu bari valla hala emin olamadım aaaa dur ama dur dün gece kurtlar vadisi vardı tamam bugün cuma o zaman benim kilom da 79.3 sonunda 7lere geldim ama hızla kaçmak zorundayım buralardan 8lerin çok yakınındayım çünkü ne olur ne olmaz
ben bugün cumayı unutmuşum inan yaa yine uykudam kalkamadım e olacak halim böylr herkes gidiyor onlar çıkarken ben kanepede uyuyakalıyorum sonrada ayılamıyorum hiç uykuyu seven insan değilim aslında...
merhaba kızlar ..
ben yine kilo veremedim..
sinir oluyorum kendime 3 haftadır değişmedi..
o yüzden bir müddet çıkayım takımdan..
kendi kendimle iyice bi konuşmalıyım..
2.5 ayım kaldı yaa inanamıyorum kendime:tomato:
ocean canım ben sana inanıyorum,istersen bu 2,5 ayda 15 kg verebilirsin..işi sıkı tutarsan olur.belki sağlıksız olur ama ..düğün çok önemli bak sonra üzülme..nolur uğraş,yağı,unu şekeri kesinlikle at,bu 2,5 ayda ağzına koyma...hergün 1 saat de yürü.vallahi gider bak. bir yakınım 2,5 ayda 18 kg verdi. diyetini anlattırdım,yağı sadece salatalarda 1 tatlı kaşığı tüketmiş,sabah haricinde ekmek de yememiş...tatlı,pasta asla yememiş,burger king falan da... ben sana inanıyorum,koy kafaya ve bitir bu işi cnm!
zaten şu yürüyüş işini bi düzene soksam otomatik olarak yediklerime dikkat ederken buluyorum kendimi..
ama tembellikten gidip yürümüyorum..
işten gelince yorulmuş oluyorum eve gelip yayılıyorum bir güzel..
hedefim 70 olmak.
2 ayda da yaparım ben de inanıyorum ama popomu kaldırmazsam olmaz-olmayacak.
bi iç hesaplaşmadayım şu an
cnm tabii ki olursun. ben de öyleyim, spor yapıyorsam yediklerime de dikkat ediyorum dediğin gibi...
umarım hesaplaşman çabuk biter :)
bitirdim bilekaydirigubbakcemile3
bu akşamdan başladımolumunekankayizsmile
yemek yemedim bi tane galeta yedim üstüne su içtim.
acıktım gibi ama yeşil elmam var onu yicem ve günü kapatıcam.
yarın çok farklı bi gün olacak inşallah..guclubacismile
cikolatam bugünün cuma oldugunu unutmani bir sartla affediyorum ben..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bak bu hafta reglde oldunnnnnnnnnnnnn demekki haftaya cumaya 1,5 kilo gider.
tam bir bucuk kilo sözmüüüüüüü..kaydirigubbakcemile5
sende bunu basarirsin ben eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?