Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa amma gezenti oldum ben yine çıktım dolaş dolaş bir halde kaldım hem ayağımın ağrısından duramıyorum hemde evimde oturamadım kaç gündür....
çiçekçiden çıkamıyorum bir sürü petunya aldım minnacık balkon var bir sürüde sardunya yine dayanamadım benimkiler dışarı çıkarmama rağmen halen yeşermediler sabredemiyorum..

şimdi kalkıp akşam için çorbamı yapayım lahanamı aldım çünkü..

candycim lahana diyeti konusu açmışsın ama aynısı var az önce baktım konu açarken arama butununa bakarsan boş yere açmamış olursun..

evet "yağ yakıcı diyet" başlığındaki aynısı ama kallistecim o lahana diyeti başlığındaki yanlış lahana diyetinde 5 muz 8 muz falan yok.. ben bu diyeti yıllar evvel yaptım yani 2006 taş çatlasın.. 3 muzdu.. bi de muz ve süt gününe meyve yazmışlar öyle bişeyde yok.. sadece 3 muz ve süt.. yağsız o da.. yağ yakıcı diyet başlığına bakmamıştım lahana olacağı aklıma gelmedi.. sonra diyetlerde dolaşırken gördüm..

demek gezdin yine geldin kallisim bende tam 45 dakika yürüdüm kosu bandinda.. benimde ayakbileklerim agriyor biraz zorlayinca..

demek gezdin yine geldin kallisim bende tam 45 dakika yürüdüm kosu bandinda.. benimde ayakbileklerim agriyor biraz zorlayinca..

ay ablam sorma ne yürüdüm yine çok zorladım kendimi ama yürürken değilde evde otururken filan anlıyorum ağrıya dayanamıyorum benimki bilek değilde bilekten aşağı anlamadım gitti çok fazla ağrım var biraz kilo düşse değişir sanırım bakalım..

candycim ben bundan bahsediyorum sen hangisini gördün ilmem canım...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/243041-lahana-corbasi-diyeti-yag-yakan-corba.html

ay şimdi ablam aradı yalovaya gidip çiçek almışlar otelin tüm balkonlarına sardunya almışalkisalkisalkis gidip ekmek istiyorum bekle beni dedim

merhaba kızlar ..
ben yine kilo veremedim..
sinir oluyorum kendime 3 haftadır değişmedi..
o yüzden bir müddet çıkayım takımdan..
kendi kendimle iyice bi konuşmalıyım..
2.5 ayım kaldı yaa inanamıyorum kendime:tomato:

11 gibi evden çıktım,gün vardı bugün... çok fazla kaçırmadım,suyla doldurdum midemi...sonra koçtaşa gittim,koli aldım filan..marketlere nolmuşsa,koli vermiyorlar,sanki altın,sinir oldum...eve geldim ve bugünün cuma olduğunu yeni anladım !

çikolatayı bu durumda anlayışla karşılayabiliyorum sadece diğer bildirimleri aksatanlar haftaya üzgünüm ama listede olamayacaklar...

...

inanamıyorum ya...ben bugünü niye perşembe biliyorum?!! ilk defa böyle birşey oldu bana. çok özürdilerim ama foruma girince bugünün cuma olduğunu gördüm kafamçokkarıştı
kallisim nolur kusura bakma.
ve ayrıca,ben hergün en azından bir kere geliyorum,gelmeye çalışıyorum.taşınıp neti bağlatınca da iyice asılıcam.listeden çıkmak istemiyorum,sanki motivasyonum komple kaybolacakmış gibi geliyor. beni idare ediver en çok 2 hafta kallisim...
bu arada bu sabah regl oldum,tartılsaydım da gerçek kilomu yansıtmayacaktı.iyi olmuş listeye geçmediğim

mersam yazdım da kaçırmışsın ata demirerin filmine gittik eyvah eyvah çok cidi bir adam olan eşim gülmekten yerlere yıkıldı tüm salonu inlettik diyebilirim çok beğendik...

ben de gittim o filme ve bayılmıştım. yahşi batıyı 10 la çarpıp 2 ye böler yani bu film!

görmemisin bir oglu olmus diyeceksiniz ama..delikafaduldendelikafadulden

ama ben bunu nasıl yerim şimdi burda olsa,çocuk neye uğradığını şaşırır....maşallah Allah ım nazar değmesin.. .en kısa zamanda bana da versin (nasıl olacaksa ) :gitme:

çok güzel,süper... benim harika eşim..canım ya,senden çok umutluyum.ama az daha sabır,en geç 2 haftaya fena asılıcam ben de..ki sporumu aksatmadığım için bu 2 hafta kilo almasam bile harika olur benim için...ama sonra elele kurtulcaz canım...

meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile

sağol canım benim... yeni evime en kısa zamanda beklerim sizleri... zor biliyorum ama neden olmasın,belki birgün...hem kallisim pijama partisine söz vermişti,bilmem artık :1closedeyes:

ben bugün cumayı unutmuşum inan yaa yine uykudam kalkamadım e olacak halim böylr herkes gidiyor onlar çıkarken ben kanepede uyuyakalıyorum sonrada ayılamıyorum hiç uykuyu seven insan değilim aslında...

neyse,bugünün cuma olduğunu bir ben unutmamışım,ama siz daha erken farketmişsnz...

tombilim... sen de 7 lerdesin artık hee..hadi bakalım,tebrikler canım

ocean canım ben sana inanıyorum,istersen bu 2,5 ayda 15 kg verebilirsin..işi sıkı tutarsan olur.belki sağlıksız olur ama ..düğün çok önemli bak sonra üzülme..nolur uğraş,yağı,unu şekeri kesinlikle at,bu 2,5 ayda ağzına koyma...hergün 1 saat de yürü.vallahi gider bak. bir yakınım 2,5 ayda 18 kg verdi. diyetini anlattırdım,yağı sadece salatalarda 1 tatlı kaşığı tüketmiş,sabah haricinde ekmek de yememiş...tatlı,pasta asla yememiş,burger king falan da... ben sana inanıyorum,koy kafaya ve bitir bu işi cnm!

zaten şu yürüyüş işini bi düzene soksam otomatik olarak yediklerime dikkat ederken buluyorum kendimi..
ama tembellikten gidip yürümüyorum..
işten gelince yorulmuş oluyorum eve gelip yayılıyorum bir güzel..
hedefim 70 olmak.
2 ayda da yaparım ben de inanıyorum ama popomu kaldırmazsam olmaz-olmayacak.

bi iç hesaplaşmadayım şu an

cnm tabii ki olursun. ben de öyleyim, spor yapıyorsam yediklerime de dikkat ediyorum dediğin gibi...
umarım hesaplaşman çabuk biter :)

cnm tabii ki olursun. ben de öyleyim, spor yapıyorsam yediklerime de dikkat ediyorum dediğin gibi...
umarım hesaplaşman çabuk biter :)

bitirdim bilekaydirigubbakcemile3
bu akşamdan başladımolumunekankayizsmile
yemek yemedim bi tane galeta yedim üstüne su içtim.
acıktım gibi ama yeşil elmam var onu yicem ve günü kapatıcam.
yarın çok farklı bi gün olacak inşallah..guclubacismile

heyyyy massallahhhhhhh. hadi ocean gün bugündür,cikolatam ballim cok güzel demis ve hakli 2,5 ayda 15 kilo oynaya oynaya gider senin yasinda bir iki kiloda öteye gider.. sen cok ama cok istesen yaza bu isi bitirirsinvereliniortak

cikolatam bugünün cuma oldugunu unutmani bir sartla affediyorum ben..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bak bu hafta reglde oldunnnnnnnnnnnnn demekki haftaya cumaya 1,5 kilo gider.
tam bir bucuk kilo sözmüüüüüüü..kaydirigubbakcemile5
sende bunu basarirsin ben eminim..

arkadaşlar bu haftada 10. olmuşuz bu iş kötüye gidiyor söylemedi demeyin..

çikolatım hiç sorun yok canım senden beklemedim zaten gelip kilo bildirimi yapmanı

elimden geleni yapacağıma söz veriyorum reyhan ablam... sıkacağım bu hafta söz!

sen naptın ablacığm bu hafta,göremedim ben...

oceanım çok sevindim cnm,inş düğüne kadar kararlı olur ve bu işi bitirirsin.ben inanıyorum!

kallisim anlayışın için teşekkürler...takımın haline de çok üzüldüm..

günaydinlarrrrrrrrrrr...a.s.
kimseler yokmu???
aman aman bir günes acmis bir güzel hava var disarda.. bugün cikar benim cicek soganlarimda artik insallah.isinmis disarsi icerden sicak valla :))

öğlene bir kaç dakika var :)) günaydınlarr..

ablacım evet burdada bu gün hava güzel ve güneşli ayy artık düzelsin zaten valla sıkıldım bunalıyorum eve kapandıkça..

günaydınnn opuyorumnanaktan
ben de sıkıldım artık biraz sosyal olmak istiyorum eşime dedim git bilet al sinemaya gidelim.. çıktı şimdi evden, burası inanılmaz soğuk valla güneş var ama aldanılmıyor bileee. doğalgaz kontörü alıcak vs işleri var ben de size bakayım dedim.

bulantılarım biraz azaldı çünkü yemiyorum yani sulu yemek vs hiç yemiyorum. ekmek zeytin peynir bazen patates kepek ekmek.. bilyio musunuz ben artık beyaz ekmek yiyemiyorummmmmm. hamile kalınca kendime ekmek almamaya başladım ama yiyemedim beyaz ekmegi taze olsa bile.. bu diyet yapmamın bana kazandırdığı en güzel alışkanlık, inşallah çocuğumu da tam bugday ekmeği yemeye alıştırıcam.. beyaz ekmekle tanıştırmayı pek düşünmüyorum..

geçen sene bu zamanlar diyete başlayalı 10 gün olmuştu ve 2 kg vermiştim bile..

bahar gelince, yaz gelince toparlanırsınız demiştim ama gittikçe beter oluyosunuz haa. yine mi XL-L badiler giyip saklicaksınız oranızı buranızı. ne hevesliymişsiniz çuvallara :1closedeyes:

bijom hoşgeldin ..

o ne biçim motive etmek tıss :))) valla hiç niyetim yok hiçte bozmadan salatayla gayet güzel bir dostluk içindeyim her gün yürüyüşte yapıyorum üstüme alınmadım bu yüzden :))))

hangi sinemaya gideceksiniz merak ettim iyi yapmışsın gezin tabi evde bunalıma girecen...

beyaz ekmek işi kötü evet bende mümkün olduğunca çavdar ve tam buğday alıyorum çocuklarda zaten daha çok seviyorlar bunları.. beyaz ekmeği eşim yiyordu hemde çok fazla ama bir haftadır oda hem iş yerinde bırakmış hem evde yemiyor ...çocuklara hiç yedirmemek gerek ilerideki yaşamlarını güzel etkileyebilmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…