- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.081
dün diyeti mi bozmadım ve fakat hiç çorba da içmedim.. o yüzden bugün yine meyve yicem kallistecim.. yarın sebzeye geçicem.. hem cuma tam sonuna geliyor..
ilk üç gün önemli çorbayı aksatmamak lazım..
bugün kahvaltıda çorba içtim.. peynir attım içine biraz..
birazdan da elma hüpletirim..
sonrası Allah Kerim..
aperim sana bozmamışsın ben bir gün mangal planlarken iki gün oldu fazla geldi tabiki mide artık almıyor ağır geldi bu gün çorbayı daha fazla içeceğim hafta arası kimse yokken ben daha rahat oluyorum... birazdan yeni çorbamı pişireceğim..
günaydinlarrrrrr..
misafir diye diye milleti ayaklandirdiniz. kaydirigubbakcemile3 bu aksam bende davet var.. ne corbasi yapacagima karar veremedim sadece.bütün gün telasim var. bakalim ben bugünü en az hasarla nasil atlatirim.. bildiginiz tüyolari verin valla istemiyorum yemeyi helede icmeyi.akannehir
iki adim atmadan uyuyor zaten arabada cocuk kallisim. biraz serindi hatta baya serindi. ama dolastik yinede.
birde ne oldu biliyormusunuz??????? dün koca gün kar yagdi önce dolu sonrada kar. artik isyan edecegim valla ya paskalya gecti hala kar yagiyor okadar soguktuki dün ve gece. bugünde cok soguk..
bijom ben eksik yazmışım geçen yıl ne kadar yürüdüğünü biliyorum elbett ama son aylarında kilo vermeni en zor dönemi olmasına rağmen spor yapmadan yinede verdin kiloları...
ayrıca kallisim spor yapmadan demişsin ama ben haftanın enn az 4 günü burdaki stadda tempolu bir şekilde yürüdüm tam 1 saat.. hiç aksatmadım.. staddan sıkıldığım günlerde çarşılara çıtkım yürüdüm. sabahtan hariç bir işim olursa hep yürüdüm.. özellikle sabah yürüdüğüm için kolay attım kilolarımı... inşallah doğumdan birkaç ay sonra da aynı şekilde vericem..
ablacım ben tam yazacaktım ki lahana çorbası yap diye candy yazmış benden önce..günaydinlarrrrrr..
misafir diye diye milleti ayaklandirdiniz. kaydirigubbakcemile3 bu aksam bende davet var.. ne corbasi yapacagima karar veremedim sadece.bütün gün telasim var. bakalim ben bugünü en az hasarla nasil atlatirim.. bildiginiz tüyolari verin valla istemiyorum yemeyi helede icmeyi.akannehir
ablacım bende anlamadım bu nasıl bir hava zaten...demek kar yağdı yazık yaa o kadar yeşilliğe filan ekildi dikildi..iki adim atmadan uyuyor zaten arabada cocuk kallisim. biraz serindi hatta baya serindi. ama dolastik yinede.
birde ne oldu biliyormusunuz??????? dün koca gün kar yagdi önce dolu sonrada kar. artik isyan edecegim valla ya paskalya gecti hala kar yagiyor okadar soguktuki dün ve gece. bugünde cok soguk..
ah reyhan abla burası da buz buzzz :çok üzgünüm:
selamlarrrr..
umutum gelmiş hoşgeldin canım anneni yazsaydın bari nasıl durumu diye umarım iyidir..
çikolatım, reyhan ablam, tombilim, oceanımŞenizŞeniz
öğlenden beri dışardaydın eşimle bahçeye döşemek için taş baktık gönlüme göre bulamadım bir tane gördüm ama m2 fiyatı bizi aşıyor bakalım ne yapacağız bir kaç hafta sürer başlamamız zaten, ön bahçeye yırtık rahat etsin diye taş döşeyelim dedik toprak olunca yazın eve her an gir çık olmuyor elimde bez bir halde kalıyorum.... bir de aleynaya eşofman aldık eşim aliş ve be gitmiştik zaten diğerleri evdeydi, aliş aldığımız ürünü denerken bir bayan vardı kabinlerden çıktı şöyle ufak tefek 1,50 boylarında ve 36 beden diyebilirim tahminen, pantalon giymişti deniyordu görevliye dediki olmuşmu yoksa çokmu kötü duruyor görevlide kötü bir tarafı yok dedi yoktu gerçekten hoş durmuştu... bayan durdu ve derin bir nefes aldı ne bileyim dedi bir buçuk aydır aç geziyorum 15 kilo verdim dedi :kedi::kedi: ben o an şaşkınlıktan şok oldum vallahi:kedi: öyle hoştu ki :kedi:
bilgisayar sıra bekliyor sabaha gelirim kısmetse yazarım yazılanlarada cevap veririm öpüyorum hepinizi..
lahana çorbası yap ablacım hepsine içir görsünler ne çektiğimizi kaydirigubbakcemile3
bol su içersen sanırım az yersin.. yani sofrada içecek olarak suyu kullan sadece.. iki yudumda bir iç biraz.. mideni doldur..
aman kallisim ne yapmış ne etmiş öğreniverseydin hemen ben 3 ayda verdim o kadar nasıl vermiş o 1.5 ayda meraklandım şimdi ama aç geziyorum demiş işte ipucunu vermiş ben tok geziyorum valla rejime başladım başlayalı açlık hisetmiyorum çünkü ara öğünlerim var
sabah erken kalktim dolapta ne varsa giydim hicbirsey yakismadi.:kedi:
tombilicim evet yer kirazı gut hastalığına okudum iyi geldiğini ve ablamın eşinde o rahatsızlık var onlar pek sevinecekler :))
eşinede çok güldüm demek elbisenin altına tayt güzel olurmuş allah allahhhh :)) nede çok biliyorlar, yakıştığı için bozmaya çalışmış işte müşteriler halime güler sonra istersen haşema giyip çıkayım karşılarına dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
abinler çabuk gitmişler bilmiyorumkismile allah kavuştursun diyeyim canımcım..
oğluşunu sen anlattıkça ben büyük kızımı düşünüyorum öyle çok düşerdiki şu an çenesinde dikiş izi gibi iz var sonra lazerle düzelttirirsin dedim , ufakken 4 yaşında filandı anne kuzulara bak dedi bir eve yeni taşınmıştık yakında bir bahçede kuzular vardı arkası dönük yürüyor benimde elimde ortanca yeni doğmuştu bir anda oldu tutamadım hızla arkasına doğru ters yürüdü ve 3 metrelik duvardan betona düştüohaoldumsmile her yer kan revan hiç unutmuyorum... ama bunun haricindede sürekli düşerdi halada öyle sakarlığı vardır üzerinde düşez ama düşürür kırar elinde ne varsananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?