- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.061
valla o biçim motive etmek kallisim isteyen alınsın isteyen alınmasın hahaha başka laftan sözden anlayan yok sert çıkayım biraz dedim -tatlicadiarzu-bijom hoşgeldin ..
o ne biçim motive etmek tıss :))) valla hiç niyetim yok hiçte bozmadan salatayla gayet güzel bir dostluk içindeyim her gün yürüyüşte yapıyorum üstüme alınmadım bu yüzden :))))
hangi sinemaya gideceksiniz merak ettim iyi yapmışsın gezin tabi evde bunalıma girecen...
evet en güzeli bu. tv de bir prof dedi ki geçen gün, sağlık bakanı olsam ilk yasaklayacağım şey beyaz ekmektir akannehirbeyaz ekmek işi kötü evet bende mümkün olduğunca çavdar ve tam buğday alıyorum çocuklarda zaten daha çok seviyorlar bunları.. beyaz ekmeği eşim yiyordu hemde çok fazla ama bir haftadır oda hem iş yerinde bırakmış hem evde yemiyor ...çocuklara hiç yedirmemek gerek ilerideki yaşamlarını güzel etkileyebilmek için...
bijom ataya gidecekseniz eğer bir sahnede köpek havlıyo sakın sakın dikkat et boş bulunma eşimin yerinden sıçramasına ben yerlere yattım ama bir çok insan boş bulunup aşırı korktu ve bağırdı ses çok fazla çünkü ister istemez beklemediğin bir anda duyunca korkuyorsun.. ben söliyimde sana :))
merhabalar eski takımım eski ve yeni arkadaşlarım,
nasılsınız herşey yolundadır umarım.bahar gelirken kilo vermeler daha da bir hızlanır inşallah.
reyhan ablacım seni görüyorum nasılsın.neler yapıyosun.
kallistecim sen nasılsın.
ben internete hiç vakit ayıramıyorum artık.keşke eskisi gibi fırsatım olsa da takip edebilsem.
selamlar takımcık !
pek paylaşım olmamış bugün,e malum cts ya... ben de bugün 15.00 de uyandım(dün gece çalıştğm için) pazar vardı,gittim,birşey almam gerek giyecek birşey yok baharlık.(gerçi para da harcamamam lzm ama) zaten hiçbirşey alamadım,çünkü beğendiğim hiçbirşey olmuyorrrrrrrrrrrrrrr... orda bir "yeteeeeeeeeeeeerrr" dedim.
ya kaçamak yaptğm söylenemez ama ağır diyet de yapmıyorum ya,kilom çok yavaş gidiyor. ekmeği iyice azaltma yoluna gideceğim.
spora da yaptım bugün,1 saat 15 dk...
hepinizi öpüyorum
merhaba hanımlar
bugünün hafta sonu olduğu belli oluyor bizim işler de yoğun uğrayamadım sabah buraya
sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eşim dışarda eğer gelir de müsait olursam tekrar yürüyeceğim pazarı buldum çikolatam ve kallisim ama yanıma para almamıştım sinir oldum bozklar vardı sadece ben de 1 kilo armut alabildim hemen de 2 tanesini yedim para almış olsaydım yeşillik alırdım bol bol öğlene salata yapardım şöyle mis gibi naneli falan şimdi ne yiyeceğim diye düşünüyorum mesela neyse kısmet değilmiş
kayseriden abimler geldi dün gece onları gördük ama kalamadık annemlerde akşam oraya geçicez ve yarın da orda kalıcaz
üzülme cikolatam yakinda istedigin pek cok seyi giyebileceksin insallah.. aksamlarini hafif gecir böyle direnen kilolar baska türlü gitmiyor. haftada iki aksamda sadece meyva ye yada salatakaydirigubbakcemile2
heyyyy massallahhhhhhh. hadi ocean gün bugündür,cikolatam ballim cok güzel demis ve hakli 2,5 ayda 15 kilo oynaya oynaya gider senin yasinda bir iki kiloda öteye gider.. sen cok ama cok istesen yaza bu isi bitirirsinvereliniortak
canım yaa aklıma gelmediki o kadar işte akıl bende:kedi: ne yaptınız beğendinizmi pekiboshayallersmile
sağol da kallisim o kadar zaman diken üstünde mi oturim şimdi köpek havlicak diye. bari sahneyi söyleseydin kaydirigubbakcemile3
aperim sana bozmamışsın ben bir gün mangal planlarken iki gün oldu fazla geldi tabiki mide artık almıyor ağır geldi bu gün çorbayı daha fazla içeceğim hafta arası kimse yokken ben daha rahat oluyorum... birazdan yeni çorbamı pişireceğim..dün diyeti mi bozmadım ve fakat hiç çorba da içmedim.. o yüzden bugün yine meyve yicem kallistecim.. yarın sebzeye geçicem.. hem cuma tam sonuna geliyor..
ilk üç gün önemli çorbayı aksatmamak lazım..
bugün kahvaltıda çorba içtim.. peynir attım içine biraz..
birazdan da elma hüpletirim..
sonrası Allah Kerim..
ah canım yaaaopuyorumnanaktan benim bahçemde yerim yok çok ufak çünkü bahçem ama fidanlıklarda filan bulursam ablama alırım orda bahçenin bir tarafını mutfağın ihtiyacını karşılaması için ufak bir yer ayırdılar çünkü işte biberdi maydanozdu dikeceklerdi yer var ben alır ekerim hoş bir şeye benziyor gittikçede yerim artıkkaydirigubbakcemile5kallistecim ve reyhan ablacım size değişik bişey buldum yer kirazı diye bi aratın google da çok değişik bir meyve az önce bi müşterim ikram etti bana da kilosu 200 lira güneşli her yerde kolaylıkla yetişebiliyormuş ve 4 ay sonra da meyve almaya başlıyormuşsunuz geniş bilgiler bulabileceğiniz yerkirazi. info diye bir yerde fotoları var ilginizi çeker belki
ablacım bebek arabasıyla ne hoş geziliyor değil mi birde bebiş usluysa aklinialirimsmile bende çok severdim benim 3 çocuğumunda sokakta ağladığını kimse duymamıştır hepsi çok usluydu çok çıkardık bu yüzden heveslendim bak şimdikaydirigubbakcemile3 biri doğursada gezdirsek kaydirigubbakcemile3bugün kaanla annesiyle yani cocuk arabasiyla dolastik birbucuk saat.sonra eve gelip adimlarimi tamamladim. sabah kahvesinden sonra bir dilim ekmek bolca domates maydonoz salatalik bir incecik dilim peynirle kahvalti
arabir elma
öglen yogurtlu ispanak 4kasik yarim dilim ekmek
ara 6 cilek
aksamda yarim izgara tavuk havuc turp salatasi
takımcık yesin seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselamlar takımcık !
pek paylaşım olmamış bugün,e malum cts ya... ben de bugün 15.00 de uyandım(dün gece çalıştğm için) pazar vardı,gittim,birşey almam gerek giyecek birşey yok baharlık.(gerçi para da harcamamam lzm ama) zaten hiçbirşey alamadım,çünkü beğendiğim hiçbirşey olmuyorrrrrrrrrrrrrrr... orda bir "yeteeeeeeeeeeeerrr" dedim.
ya kaçamak yaptğm söylenemez ama ağır diyet de yapmıyorum ya,kilom çok yavaş gidiyor. ekmeği iyice azaltma yoluna gideceğim.
spora da yaptım bugün,1 saat 15 dk...
hepinizi öpüyorum
kallis ablam 15 kg mu 1.5 ayda akannehir
ama çok fazla değil mi? 3 ayda verilirse normal olur 15 kg..
ben sağlığımı yitirmek istemiyorum.
zaten istesem de aç gezemem zaten,hastalanırım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?