Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ya böyle hiç birşey yemeden de olmaz. Akşam kaçamak yapacaksan öğlenden protein yeseydin. Aklında bulunsun. Protein dengeliyor çokçok fazla tok tutuyor.
Bizim wendigomuzda yazı seviyor ama
Aa bak boşuna değilmiş kışın kilo almam, gece yiyormuşum bak, ebruş dikkat et oralar soğukmuş gelmeyim bi gece :) :)
Gell kız gell. Spor yaparız kar yürüyüşü :))

Menüm;
08:30
Ispanaklı,soganlı 1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kase salata

13:00
1 tabak yogurtlu brokoli corbası
1 dilim cavdar ekmegi
1 biber

14:30
Biraz cekirdek,2 çakıl tası cikolata
1 t.kahvesi

18:30
2 yk pilav
4 yk kıymalı patlıcan
1 kase yogurt ve salata

2 L su
2 kupa maydanozlu form cay

2 t.kahvesi

Spor;
12000 adım
15 dk dambılla kol,sırt hareketleri
100 mekik
50 Jumping jack
1 dk plank

Son düzenleme:
Pasta yaramış demekki..
Bir ara servey için derdik.. nilsub kuzum.. aklıma sen gelsin. Franbuazlı :)))

Afiyet olsun canım bişiler yemişsin bugün :) spor Harika ama :)

yaww kızlar bir ben kalmıştım takımda kendi kendine konuşmayan bende başladım artıkın nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz pek bi sessizlik hüküm sürüyor umarım herşeyler yolundadır

Hahah süpersiniz kaptanım, çok zevkli ama dimi :) herkes bi gün Servey olacak :)

Bugun 30 dk yuruyus yaptım hızlı tempoda coook ıyı geldııııı

Bravo sana, bi bravo da elacığıma :)

Yine yoğunluk geldi desene özgem, Allah kolaylık versin at inşallah artıları. Muz süt yerine saf protein yapsan olmaz mı??

Gecmis olsun kaptancim.. ameliyati erteleme annemde de var kavga dövüş zorla ettirdik.. daha iyi oldu sonradan bardak filan tutamayacak hale gelmisti.erteleme sen de lutfen kaptancim

Geçmiş olsun anneciğine de.

Afiyet olsun canım bişiler yemişsin bugün :) spor Harika ama :)
Görümcemde yemekteyiz kendimi frenliyebiliyorum eski ben olsam 1 tabak pilav,1 tabak diger yemekten ve ekmek yerdim.Kola icerdim..
Simdi azcıkta olsa kacırsam karnım agrıyor.

Aslında diyetisyenin bana verdigi liste bu sekilde hatta biraz daha fazla ama ben boyle yersem kilo veremem gibi hissediyorum.

Canım menülerin çok güzel sporun çok daha güzel. Acaba yemeklerini yağlı mı yapıyorsun.Daha hızlı kilo vermen gerekirdi. Bugunde yazmışsın ya oradan aklıma geldi.
wc problemin var mı? Metebolizmanda yavaş olabilir.

Menümü paylaşayım hemen;

Sabah; 1 yumurtadan omlet

Ara; şekersiz nescafe, 2 kare bitter, şekersiz Türk kahvesi

Öğle; minik dilim peynirli (arkadaşlarımın içine sinmedi ziyarete gitmiştim zorladılar kırmak istemedim) et haşlama baharatlı, yoğurt.

Ara; yeşil elma, biraz haşlanmış karnabahar, eşime hediye çaklıt gelmiş portakallı falan 2 tane de ondan yedim

Akşam; fırın tavuk göğüs biraz acı sos, tarçınlı yoğurt

Su; yatana kadar 1,5 lt yapim bari hiç hatırlamıom içtiğimi
Spor; kalkim de 3 mil Leslie yapim bari, sabahtan beri oturmadım aslında ama anlamaz benim vucüdum illa spor ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…