- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.101
Zaten artık temizlige biri geliyor onu önceden halletmistik de gene de hazırlık yapmak da yordu tabi. Dun okula gitmedim evde hazırlamaya başladım, eşim de yardim etti sagolsun. Biz zaten açık bufe gibi yapıyoruz masanin uzerine koyuyoruz her seyi isteyen istediginden alıyor. Çaylarını da kendileri aldilar sagolsun beni yormadilar. Oyle bi sekilde hallettim :)Yanihamile hamile onca insana hazırlık yapmak zor.. Bir yardımcı tutsaydın bir günlüğüne daha iyi olurdu. Gerçi tanıdık güvenilir birini bulmak kolay değil..
olut ördeğim hevesli birilwei vatsa çağıoralımBu katılmak isteyenler bollugunda biz de birkac kisi cagirsak mi acaba takıma ne dersin kaptanımtoplight ? Heveslendim ben de herkes kapış kapış uye kapıyor
Canım cok ciddi detokslar normal düzene geri dönünce misliyle geri dönüş yapma potansiyeline sahip dikkatli davran derim.H.sonunun iyi geçmediğinin farkındasın sen de zaten. Haftaiçi ter atabileceğin sporları arttırıp akşam yemeklerını hafıf ve erken kapatırsan toparlarsın dıye dusunuyorum.yarın sabah tartılıp acı gerceklerle yüzleşip ne halt ediyorum ben demem lazım kendimi toparlamalıyım motivasyon olsun diye pazartesi şifa orucuna başlayacağım en azından dayanabildiğim yere kadar deneyeceğim ilklerin günahı olmaz derler..
Iyı can can senden naberrrSelam kızlar nasılsınız??
Basladim canim 1.ders bitti sali 2.derse gidcmKimsecikler yok..
toplight kaptanım bu hafta 69'ları göreceksiniz sanırım.
@wendigo rakibemde listelere girecek. 800 gramcık kalmış. İki günde halledip eksilerle gelecek..
inatettimolacak Haftasonuda çalışıyor musun? Yine işe gömüldün
servey spor haftada 3 gün mü??
Bence bu haftada hedefine ulaşacaksın
@0zlem canım sen dukana mı başlayacaksın??
@candy_candy sen haftasonları giremiyordun değil mi??
Bu hafta senden çok güzel bir yüzde bekliyoruz.
KumraL_KrakeR başladın mı yüzmeye
morordek günün bugundü sanırm.Nasıl geçti??
Menulerinin ikisinide begenmedm cnm duzen kurmanin vakti geldi bence az yiyerekde zayiflamazsn bunu unutmabi de bugünün saçmasapan menüsü var cumartesi öğlen aram olmadan sabahtan akşama kadar aralıksız çalışmamında katkısıyla
sabah 10.00
beyaz peynirli sebzeli küçük sandviç
13.00
bir mandalina
15.00
bir mandalina
17.00
küçük peynirli ev poğaçası(özel derste ikram edildi)
20.00(kuzenimin doğum günü)
2 yaprak sarma
4 kaşık tavuklu salata
su taş patlasa 1 bucuk litre
Canım haftada spor 5 gun 45 dk ama ben Ela ile en fazla 20-25 dk yapabılıyorum ayrıca hoca cok ısteksız hıc sevkle yapmıyorum Mart 15 de hoca degısecek inş gıdıp gelıyorum en azından dısıplıne oluyorumKimsecikler yok..
toplight kaptanım bu hafta 69'ları göreceksiniz sanırım.
@wendigo rakibemde listelere girecek. 800 gramcık kalmış. İki günde halledip eksilerle gelecek..
inatettimolacak Haftasonuda çalışıyor musun? Yine işe gömüldün
servey spor haftada 3 gün mü??
Bence bu haftada hedefine ulaşacaksın
@0zlem canım sen dukana mı başlayacaksın??
@candy_candy sen haftasonları giremiyordun değil mi??
Bu hafta senden çok güzel bir yüzde bekliyoruz.
KumraL_KrakeR başladın mı yüzmeye
morordek günün bugundü sanırm.Nasıl geçti??
Heeyyt be yürü veysiyemCanım haftada spor 5 gun 45 dk ama ben Ela ile en fazla 20-25 dk yapabılıyorum ayrıca hoca cok ısteksız hıc sevkle yapmıyorum Mart 15 de hoca degısecek inş gıdıp gelıyorum en azından dısıplıne oluyorum
Bence de hedefıme ulascam bu hafta daa
74,9 olcam inşşşş
Mervecim geldi mi mayon?? Ben de siperiş verdım bugun havuzda bekledıgımden daha hızlı sıra geldı bana. 2gun sonra elımde olacak yazıyo bakalım yetısır ınsBasladim canim 1.ders bitti sali 2.derse gidcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?