Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yanihamile hamile onca insana hazırlık yapmak zor.. Bir yardımcı tutsaydın bir günlüğüne daha iyi olurdu. Gerçi tanıdık güvenilir birini bulmak kolay değil..
Zaten artık temizlige biri geliyor onu önceden halletmistik de gene de hazırlık yapmak da yordu tabi. Dun okula gitmedim evde hazırlamaya başladım, eşim de yardim etti sagolsun. Biz zaten açık bufe gibi yapıyoruz masanin uzerine koyuyoruz her seyi isteyen istediginden alıyor. Çaylarını da kendileri aldilar sagolsun beni yormadilar. Oyle bi sekilde hallettim :)

öncelikle özür dilerim kızlar cumadan beri düzgün katılamadım malesef cok yogun bir kış temizliğine girdik
dün sabah erkenden temizlik yaptım menüm de içler acısı
sabah 09.00:
tuzsuz yağsz peynirli bir yumurtadan omlet

12.00
iki adet kakaolu biskuvi
bir avuç penirli kraker

15.00
yarımdan biraz fazla karşık pide

20.00
bir bucuk bardak rakı
yarım bira

sabah temizlik yapıldı akşam arkadaşıma veda partisi yapıldı mazeret değil berbat doğru düzgün su da yok
bana bişeyler oldu baskülde artı görünce bu hale geliyorum hep umutsuzluğa kapılıp yapamayacağım diyorum

bi de bugünün saçmasapan menüsü var cumartesi öğlen aram olmadan sabahtan akşama kadar aralıksız çalışmamında katkısıyla
sabah 10.00
beyaz peynirli sebzeli küçük sandviç

13.00
bir mandalina
15.00
bir mandalina

17.00
küçük peynirli ev poğaçası(özel derste ikram edildi)

20.00(kuzenimin doğum günü)
2 yaprak sarma
4 kaşık tavuklu salata

su taş patlasa 1 bucuk litre

yarın sabah tartılıp acı gerceklerle yüzleşip ne halt ediyorum ben demem lazım kendimi toparlamalıyım motivasyon olsun diye pazartesi şifa orucuna başlayacağım en azından dayanabildiğim yere kadar deneyeceğim ilklerin günahı olmaz derler..

Canım cok ciddi detokslar normal düzene geri dönünce misliyle geri dönüş yapma potansiyeline sahip dikkatli davran derim.H.sonunun iyi geçmediğinin farkındasın sen de zaten. Haftaiçi ter atabileceğin sporları arttırıp akşam yemeklerını hafıf ve erken kapatırsan toparlarsın dıye dusunuyorum.
Acil durumlarda ben en rahat gordugum muz sut detoksunu yapıyorum ama 2gunu gecmıyorum. Ya da saf proteın gunu de yapabılırsın enerjısız kalmam dıyosan. Dedıgım gıbı boyle sokları 2gunden fazla yapmıyorum ben sonra vucut baska sorunlar doguruyo.
Bi de ben kullanmıyorum ama arkadaslarımdan gozlemledıgım kadarıyla alkol tuketımı cıddı ödeme sebep oluyo. Ödül yerine koyup kısa vadelı hedeflerıne ulastıkca kullanabılırsın belkı.
Aklıma gelenler boyle sımdılık Cumaya yüzün güler umarım :)

Basladim canim 1.ders bitti sali 2.derse gidcm

Menulerinin ikisinide begenmedm cnm duzen kurmanin vakti geldi bence az yiyerekde zayiflamazsn bunu unutma

Canım haftada spor 5 gun 45 dk ama ben Ela ile en fazla 20-25 dk yapabılıyorum ayrıca hoca cok ısteksız hıc sevkle yapmıyorum Mart 15 de hoca degısecek inş gıdıp gelıyorum en azından dısıplıne oluyorum
Bence de hedefıme ulascam bu hafta daa
74,9 olcam inşşşş

Heeyyt be yürü veysiyem
Sen benım planlarımı da gördün müüü
28Şubat hedeflerı vardı malum tutturmamız lazım onları..
Birer tutam fitness,pilates ve yüzmeden oluşan bi paket hazırladım kendıme bu hafta hepsıne bırden başlıcam
Hatta ilk fitness dersimi yaptım bilee
Elayı koy minderlerin üstüne yuvarlansın sıpacık

Bu aradaa kımsecıklerın h.sonu sesı cıkmadıı.. Yarın kım musaıtse herkesı bı yoklamaya ceksın aksamustune dogru ben de elıme almaya calısıcam bılgısayarı..
Haftaya artıyla baslayınca belimizi dogrutamıyoz bı daha
Bunun içinnn yarın kilo bildirimi var hanımlar unutmayınn.. For attention pleaseee

Menülerde yazılmıyo zatii.. Neyse ben yazayımm

Sabah oğle
2yumurtadan soganlı omlet
bıkac dl domates bıraz peynır cay

Ara
1sade turk kahvesı
2kuru kayısı 3cevız

Aksam
1parca has tavuk
buharda bıraz havuc ve karnıbahar
Yogurt acı bıber

Su 2,5lt
Spor bugun dınlendım ama saglam bı temızlık yaptım onu hareket sayabılırız bence
morordek toplight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…