Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin arkadaşım

Ben ve @servey arkadaşımız da emziriyoruz
Minik kaç aylık?
Biz 10. Ayın içindeyiz

İnşallah hep birlikte incecik, zarif bayanlar olacağız...

Hoşgeldiiin ben kaptan yardımcısıyım, dün seni çagırdım ama uykusuzluga dayanamadım daha fazla
Ben de 27 yaşındayım, araştırma görevlisi ve doktora öğrencisiyim. Bu takımdan mezun oldum sonra da kaldım buralarda. Muhtemelen dogum sonrası da listeye geri dönecegim gibi duruyor
Kurallarımızı okuyup kabul etmissin zaten. Şimdiki kilonu da kaydettim. Bir de hedef kilonu yazarsan onu da kaydedeyim. Grup içinde olabildigince aktif olup günlük menülerimizi paylasıyoruz. Umarım en kısa sürede istedigin kiloya düseceksin

Hosgeldin canım azimli olduğun sürece burda kesinlikle hedefine ulaşırsın memnun olduk. Ben de buket 24 yasındayım iki hafta önce 85.5 ile basladım en son tartıldıgımda 82ydim yine bakcam birazdan :)

günaydınlarrr
hoşgeldin cnm ben kaptanım arkadaşlarımızda var emziren birlikte vereceğiz inş kg ları

Günaydın inek obası

ben bugün kereviz ve enginar yaptım haftaiçi için ptesi salı yemeğim hazır bide sıpalara sulu köfte kıymalı patatesli börek yaptım bu çeşitler yeter mi
Ay kereviz enginar pişmez bizim evde pek bilmem yapmasını ama güzel bi kereviz tarifin varsa denemek isterim kaptanım
Hoşgeldin canım. Özge ben de 25yaşındayım y.lisans öğrencisiyim. Senden daha fazlayken başlamıştım buralara ey gidi ey bu takım ne hallerimş gördü Neyse şimdi keyfim yerine geliyo gibi hedefime birazd daha var 64lere kadar indim şimdi.. Sen takıl bize eritiriz seni de hiiç dertlenme

Bu arada sabah fırlayıp cıkma gerekcesıyle tartılamadım,yönetimin bilgisine :)
Ama hissediyorum kesin artıyım Veysişin dediği gibi +2filan yokumdur da +1varımdır
Wc problemı var kac gundur neden oldu anlamadım farklı bısey yapmıyorum da..
Aa bak yazarken hatırladım bu sabah corekotu yağımla sırkelı suyumu ıcmeyı de unutmusum ben

yok tatlım yaa klasik yemeğini pişirdim ben salatasını daha çok seviyorum ama son dönem salata çok yapınca yemeği olsun dedim

Mervecim geldi mi mayon?? Ben de siperiş verdım bugun havuzda bekledıgımden daha hızlı sıra geldı bana. 2gun sonra elımde olacak yazıyo bakalım yetısır ıns
Canim mayo kardesimde 2 tane varmis birini verdi bana bosuna masraf yapmiim dedim kurs parasi yetti zaten bana bone ve gozluk aldim 2.gun geldi ve cokta kaliteliymis
Bizim tarih ve saatimiz belli 3kisi giriyoz zaten koca havuz bizim ohh

Hosgeldin fancynancy ben merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var mayis ayinda bende 80 ile basladim 66 ile mezun oldum suan 67yim yeni hedef 58
Ben verdiysem biz verdiysek sende verirsn istikrarli olup duzenli katilim yapmani tavsiye ederim bu takim istahini kesiyor

Selam güzel takımım.
Yeni hoca çok daha iyidir umarım. 20 dk bile olsa spor spordur. Sen devam et bak süper gidiyorsun.

candy_candy sen haftasonları giremiyordun değil mi??
Bu hafta senden çok güzel bir yüzde bekliyoruz.

canım aynen dediğin gibi hafta sonları giremiyorum. aslında teknik olarak girmem mümkün ama o kadar yoğun geçiyor ki bi fırsat bulup oturamıyorum bu hafta regl haftam canım 3-4 günüm var şimdiden davul gibiyim benim kendimden bi beklentim yok açıkçası ama önümüzdeki hafta tam gaz burdayım. umarım adet olurum bu hafta inşallah gecikmez şu kist hesapları bozuyor geçen ay 2 aydan sonra adet oldum 25 ocakta 23-25 arası bekliyorum bakalım inşallah olur

Aaa evet banada mesaj geldi.. Emin oldukkilo probleminiz yok.. falan..
Sanırım butun kk hatunları yaza fit giricek..

aynen şimdi ben de gördüm şaşırdım. 10 yıldır devam eden yarışmadan haberiniz var mı falan yazıyor dedim içimden 7 yıldır bi fiil haberim var. temel yapı taşlarından biri haline geldim resmen

hoş geldin canım aramıza.. bol bol paylaşım bekliyoruz

Günaydın takımım
Mutlu, huzurlu, neşeli, eğlenceli,
tartının yüzünüzü güldürdüğü bi hafta olsun inşallahhh....
Ne enerjiksin ya kendime geldim..
aynen şimdi ben de gördüm şaşırdım. 10 yıldır devam eden yarışmadan haberiniz var mı falan yazıyor dedim içimden 7 yıldır bi fiil haberim var. temel yapı taşlarından biri haline geldim resmen
Yapı taşı iyiymiş.. :))

İyi akşamlar herkese, bende sise katılm
Hoşgeldin arkadaşım

Ben ve @servey arkadaşımız da emziriyoruz
Minik kaç aylık?
Biz 10. Ayın içindeyiz

İnşallah hep birlikte incecik, zarif bayanlar olacağız...

Merhaba, hoş buldum. Benim miniğim 14 aylık, abisi olmuş sizin meleklerinizin galiba :) Allah bağışlasın bebeklerinizi
Ay inşallah dediğin gibi zayıflarız da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…