- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.121
Geldim bebeyim geldimm.. Söyle bakem neler yaptın bugün şekerim dinliyom datlum anlat banaAyy Özgee iyi ki geldin kız iki lafın belini kıralım gıtme sakın
Ayy napıymm sekerım aynı iş güç.. yapacak yemek bulamıyom artık accık tavsıye versen ya banaGeldim bebeyim geldimm.. Söyle bakem neler yaptın bugün şekerim dinliyom datlum anlat bana
Can can oyle yapıyorum ama sıkılıyor tam oturamıyor ya henuz en fazla o kdr duruyır özgemmm bu arada senın plan da super umarım yapabılırsın hepsınıııHeeyyt be yürü veysiyem
Sen benım planlarımı da gördün müüü
28Şubat hedeflerı vardı malum tutturmamız lazım onları..
Birer tutam fitness,pilates ve yüzmeden oluşan bi paket hazırladım kendıme bu hafta hepsıne bırden başlıcam
Hatta ilk fitness dersimi yaptım bilee
Elayı koy minderlerin üstüne yuvarlansın sıpacık
Nerden sıparıs verdınız ındırım mı varMervecim geldi mi mayon?? Ben de siperiş verdım bugun havuzda bekledıgımden daha hızlı sıra geldı bana. 2gun sonra elımde olacak yazıyo bakalım yetısır ıns
Geldim bebeyim geldimm.. Söyle bakem neler yaptın bugün şekerim dinliyom datlum anlat bana
Az manyagımız vardı yaaaaAyy napıymm sekerım aynı iş güç.. yapacak yemek bulamıyom artık accık tavsıye versen ya bana
Kız Özge alemsin valla.. Al bu da benden sana gelsin madem
Neden kafalar uyusuyor dıyotum bennn
Valla dengelerım inş yarın +500 gr cıksam en fazla cumaya yırtarım m regl yım bu aradaBu aradaa kımsecıklerın h.sonu sesı cıkmadıı.. Yarın kım musaıtse herkesı bı yoklamaya ceksın aksamustune dogru ben de elıme almaya calısıcam bılgısayarı..
Haftaya artıyla baslayınca belimizi dogrutamıyoz bı daha
Bunun içinnn yarın kilo bildirimi var hanımlar unutmayınn.. For attention pleaseee
Off cok ıyı menuuuMenülerde yazılmıyo zatii.. Neyse ben yazayımm
Sabah oğle
2yumurtadan soganlı omlet
bıkac dl domates bıraz peynır cay
Ara
1sade turk kahvesı
2kuru kayısı 3cevız
Aksam
1parca has tavuk
buharda bıraz havuc ve karnıbahar
Yogurt acı bıber
Su 2,5lt
Spor bugun dınlendım ama saglam bı temızlık yaptım onu hareket sayabılırız bence
@morordektoplight
Ay ben de 2gündür evde olmanın avantajıyla bayaa erken kapatıyorum.. bakalım yarın sabah neler olacak. fakat bır mıktar wc problemı yasıyorum neden oldu onu anlamadım.Can can oyle yapıyorum ama sıkılıyor tam oturamıyor ya henuz en fazla o kdr duruyır özgemmm bu arada senın plan da super umarım yapabılırsın hepsınııı
Nasıl acım anlatamammmm
Dun annene gıtmıstım gec yemek yendı bugun de dengelıyırum
Karatlıyım kurtulcam artık uzat uzat anlamı yokk
Kız ben daha önce yüzme bilmedigimden mayom da yoktu hıc bı baktım abbooovv ne bıcım pahalıymıslar ya.. decathlon da baya guzel seyler var. hatta bazıları bıtmıs bıle. netten bulabıldıgım bıkac parca seyı sıparıs verdım.yerı bıraz bana ters daha musaıt bı zamanda ozellıkle bakıcam oraya.. mayo bone gozluk 30lıra tuttuNerden sıparıs verdınız ındırım mı var
Nedir yanı olamaz mı
Az manyagımız vardı yaaaaherkesı kendıme benzettım
Zevk sahibi insanımdır ayıptır söylemesiNeden kafalar uyusuyor dıyotum bennn
Buna hep cok gulerdım şimdı gorunce dedım bosuna degılll
Süperdınnnn canımmmAy ben de 2gündür evde olmanın avantajıyla bayaa erken kapatıyorum.. bakalım yarın sabah neler olacak. fakat bır mıktar wc problemı yasıyorum neden oldu onu anlamadım.
Kız ben daha önce yüzme bilmedigimden mayom da yoktu hıc bı baktım abbooovv ne bıcım pahalıymıslar ya.. decathlon da baya guzel seyler var. hatta bazıları bıtmıs bıle. netten bulabıldıgım bıkac parca seyı sıparıs verdım.yerı bıraz bana ters daha musaıt bı zamanda ozellıkle bakıcam oraya.. mayo bone gozluk 30lıra tuttu
Nedir yanı olamaz mı
Zevk sahibi insanımdır ayıptır söylemesi
İnş canım bugün de tartılmadım korktum ama yarın mecburen tartılcam. Ay sonuna doğru verdiğim toplam kilofan memnun kalmazsam detoks denemeye karar verdim öncelikle saglıklı beslenebilmeyi su içmeyi oturtsam gerisi gelecek gibi hissediyorum cok kıstım kendimi hep ondan oldu.. Neyse artık cok sağol tavsiyeler içinCanım cok ciddi detokslar normal düzene geri dönünce misliyle geri dönüş yapma potansiyeline sahip dikkatli davran derim.H.sonunun iyi geçmediğinin farkındasın sen de zaten. Haftaiçi ter atabileceğin sporları arttırıp akşam yemeklerını hafıf ve erken kapatırsan toparlarsın dıye dusunuyorum.
Acil durumlarda ben en rahat gordugum muz sut detoksunu yapıyorum ama 2gunu gecmıyorum. Ya da saf proteın gunu de yapabılırsın enerjısız kalmam dıyosan. Dedıgım gıbı boyle sokları 2gunden fazla yapmıyorum ben sonra vucut baska sorunlar doguruyo.
Bi de ben kullanmıyorum ama arkadaslarımdan gozlemledıgım kadarıyla alkol tuketımı cıddı ödeme sebep oluyo. Ödül yerine koyup kısa vadelı hedeflerıne ulastıkca kullanabılırsın belkı.
Aklıma gelenler boyle sımdılıkCumaya yüzün güler umarım :)
Biliyorum canım menüleri utana sıkıla yazdım bir daha utanacak seyler yazmıycam yşne bugünü az bi zararla atlattum düne göre yarın daha iyi olacak inş. Hayallerimi unutmamalıyım..Menulerinin ikisinide begenmedm cnm duzen kurmanin vakti geldi bence az yiyerekde zayiflamazsn bunu unutma
ben bugün kereviz ve enginar yaptım haftaiçi için ptesi salı yemeğim hazır bide sıpalara sulu köfte kıymalı patatesli börek yaptım bu çeşitler yeter miAyy napıymm sekerım aynı iş güç.. yapacak yemek bulamıyom artık accık tavsıye versen ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?