Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Can can oyle yapıyorum ama sıkılıyor tam oturamıyor ya henuz en fazla o kdr duruyır özgemmm bu arada senın plan da super umarım yapabılırsın hepsınııı
Nasıl acım anlatamammmm
Dun annene gıtmıstım gec yemek yendı bugun de dengelıyırum
Karatlıyım kurtulcam artık uzat uzat anlamı yokk

Valla dengelerım inş yarın +500 gr cıksam en fazla cumaya yırtarım m regl yım bu arada

Off cok ıyı menuuu

Ay ben de 2gündür evde olmanın avantajıyla bayaa erken kapatıyorum.. bakalım yarın sabah neler olacak. fakat bır mıktar wc problemı yasıyorum neden oldu onu anlamadım.
Nerden sıparıs verdınız ındırım mı var
Kız ben daha önce yüzme bilmedigimden mayom da yoktu hıc bı baktım abbooovv ne bıcım pahalıymıslar ya.. decathlon da baya guzel seyler var. hatta bazıları bıtmıs bıle. netten bulabıldıgım bıkac parca seyı sıparıs verdım.yerı bıraz bana ters daha musaıt bı zamanda ozellıkle bakıcam oraya.. mayo bone gozluk 30lıra tuttu

Az manyagımız vardı yaaaaherkesı kendıme benzettım
Nedir yanı olamaz mı
Neden kafalar uyusuyor dıyotum bennn
Buna hep cok gulerdım şimdı gorunce dedım bosuna degılll
Zevk sahibi insanımdır ayıptır söylemesi

Süperdınnnn canımmm

kızlar bende gittim yüzmeye buhar hamamı ile saınayada girdim tam toparlanamadım yaa öksürük mahvediyor koluö canımı yakıyo bu arada yüzmeden geç geldik yemeği fırına verdim abartısızdı şiş köfte yapmıştım ama geç saate kaldı yarın artı gelsem bile salı gün eksideyim
özgem veysişim ikinizde muhtesemsiniz

İnş canım bugün de tartılmadım korktum ama yarın mecburen tartılcam. Ay sonuna doğru verdiğim toplam kilofan memnun kalmazsam detoks denemeye karar verdim öncelikle saglıklı beslenebilmeyi su içmeyi oturtsam gerisi gelecek gibi hissediyorum cok kıstım kendimi hep ondan oldu.. Neyse artık cok sağol tavsiyeler için

Menulerinin ikisinide begenmedm cnm duzen kurmanin vakti geldi bence az yiyerekde zayiflamazsn bunu unutma
Biliyorum canım menüleri utana sıkıla yazdım bir daha utanacak seyler yazmıycam yşne bugünü az bi zararla atlattum düne göre yarın daha iyi olacak inş. Hayallerimi unutmamalıyım..

Bugünün menüsünden önce hafta sonu yogun iş tempomu hatırlatayım. 7 de kalktım işe gittim ders aram vardı dokuz bucukta eve gelip alel acele kahvaltı yaptım
Sabah9.30
Bir haş yumurta
Domates salatalık
Ceyrek dilim su böregi
Bir kaç zeytin

Ara
Bir fincan Sütlü filtre kahve sekersiz

Ara
3-4 adet üzüm yaprağı sarması

Akşam
Bir kase haşlanmış tavuklu salata
Fırınlanmış baharatlı patates
2 kaşık Yoğurt

Hafta sonu tüm gün ayakta olduğumdan spor yapamıyorum
Su iki litreye yakın yatmadan içicem bol bol yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…