Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar herkese, bende sise katılm

Merhaba, hoş buldum. Benim miniğim 14 aylık, abisi olmuş sizin meleklerinizin galiba :) Allah bağışlasın bebeklerinizi
Ay inşallah dediğin gibi zayıflarız da.
Merhaba hoşgeldin.. Ben Ebru söylememe gerek yok ama
1.5-2 senedir buradayım. Bir verip iki almakla geçti zamanım. Neyseki şu an mezuniyete çok yakınım. 56.2 kiloyum.

günaydın 5.takımın güzel kadınları

ben pek iyi değilim bu aralar hafta sonu ipin ucu baya bi kaçtı davul gibiyim bugün de geçen hafta cumaya kadar sıkıp cuma tartıdan sonra acısını çıkardım diyebilirim tabi onun benden acısı nasıl çıkacak onu da bilmiyorum sanırım dukana geri dönemeyeceğim artık baya bi laçka oldu ilişkimiz seyirin yüzünü gören cennetlik iki gün atak yapıyorum üçüncü gün uçuyorum valla bende anlamadım. aslında dengeli bi menü oluşturdum kendime ama onu da uygulayasım yok buraya bi yazayım da fikirlerinizi alayım. ona göre yolumu çizerim.

Öğlen ve akşam yemekleri yer değiştirebilir.
Ekstrem durumlar olursa (misafirlik falan filan) öğünler arası en az 3-4 saat olmasına dikkat edilecek.
Günlük 1 saat yürüyüş (8000) adım (aslında günde 20000 adım yapmak istiyordum ama olmuyor çok zor bişeymiş o ben de eliptik yapıcam)
pazartesi ve perşembe saf-protein (dukana da göz kırpmaca)

ne diyorsunuz

Yaa benim bu aralar menülerim çok kötü.. Hep bir kaçamak var.Nasıl toparlayacam ya..
Dünün menüsünü yazayım da biraz kızın bana aklım başıma gelsin. Niyetliydim.
Sahur:
1 minik ev poğaçası
2 haş.yumurta
yoğurt- zeytin
1 muz
İftar:
yarım kase etli kuru fasulye
1 tabak yoğurtlu brokoli
yarım dilim mısır ekmeği
Ara:
4 minik lokum- 1 un kurabiyesi
1 avuç mısır çerez- 10 adet antep fıstığı
1 muz

Hoşbuldummm inşallah listeye geri dönmez sadece kaptan olarak devam edersin :)
Hedef kilom uzun vadede 65-70 arası, ortası 67 diyelim
Bende sizin gibi elimden geldiğince grupta aktif olmaya çalışacağım.
Şimdilik çalışmıyorum ama malumunuz mesaimiz çok :) Uras uyudu bende fırsattan istifade azıcık spor yapıp geliyim.

Bence uyarsan çok güzel.Ama sanki bakliyatı biraz fazlamı ayarlamışsın.Yani hergün yemek şişirebilir.

canım sen biliyorsun zaten yapman gerekeni poğaça sıkıntı değil gene ama o ara nasıl bir ara ana öğüne bedel mübarek

Bence uyarsan çok güzel.Ama sanki bakliyatı biraz fazlamı ayarlamışsın.Yani hergün yemek şişirebilir.

aa evet mantıklı onu düşünmedim ben hiç.. ya bi insanın günlük 25 gr lif alması gerekiyormuş onu ayarlamaya çalıştım. onu ben haftada 3 güne düşüreyim o zaman esmer bulgur-makarna koyayım yerine de

Selamün aleyküm arkadaşlar
ebrusonmez canım benim
55:5 la başladım
Bir haftada bir buçuk kilo verdim ama motivasyon için guruba girmek istiyorum
Eyer bu mümkünse değilse guruba girmeden sizinle birlikte burada kilo vermek sizi takip etmek isterim
Öncelikle kendimi tanitayim
38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13
3 hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi ... iki ay sonra rabbim nezaman nasıp ederse şansımı deneyecegim rabbim nasip ederse... sağlıklı kilo almak istiyorum sonra vermesi zor olacak ....yaşım dan dolayı metopolizma çalışmıyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim mesela onerilerinize açığım
Şimdi bu kilolardan kurtulayım
Sonrasında hamiş olursam sizin desteginizle kendime az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorum
Lütfen yardım

BENİM GÜZEL TAKIMIM

Portakal sulu yap kerevizi çok güzel oluyor
Cumartesi günde yaptım, herkes cok begendi.
Yaz bakem tarifini anniş ördek
Ebrusum daha pogacadan cok mu lazımmıs o poğaça yavrucum demeye başlamıstımm kı sonrası daha fena cıktı
Baklıyat brokolı ve mısır bunların hepsı şişkinlik yapmaya müsait şeyler.
Ara diye yazdıgın vahsetı yorumlamaya dılım varmıyo.. içine bişey mi kaçtı ebrusum o kadar seyı ustuste nideenn yedinn.. Bugun nıyetlı degılsen guzel bı sporla telafı beklıyorum senden canım.. Bak ne kaldı surda deger mı salmana kuzucum??

Hoşgeldin canım geçmiş olsun öncelikle.. Allah hayırlı günleri de gösterir inşallah.
Özge ben kaptan yardımcısıyım. 25yasındayım y.lısans ogrencısıyım. 95rekorundan sonra dur deyıp 91le nısanda canlarımın yanına geldim 64cıvarıyım suanda
Gel tabı takıl bıze hep dıyet konusmuyoz burda cenesı dusen yazıyo takılabılırsın sen de bızımle :)

Evet haklısın çok kötü yiyorum bu aralar.. Oysaki bu cuma hedefime ulaşmalıyım.

3 güne indirmek çok daha iyiolur.

Çok Teşekkür ederim canım benim :):)
Maşallah sana çok güzel kilo vermişsin inşallah hedefi göreceksin motivasyon çok önemli iyiki buldum burayı iyiki burdayım neler yaptığınızı merak ediyorum
Bende yapmak istiyorum artık kilo vermem guclesti takviye lazım ...

Canım öncelikle hoşgeldin.. kaptanımız @toplight ve yardımcı kaptanlarımız sana listeye girip girmeme konusunda yardımcı olurlar. Zaten 2 hafta deneme süresi var.
Geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin. İnşallah gönlünce bir hamilelik geçirirsin. Burası gerçekten motive etme konusunda çok çok iyi.. Sürekli uğrarsan aktif olarak sohbetlere katılırsan bence 2-3 haftada verirsin kiloları..
Diyet olarak yaptığın birşey var mı?? Spor yapabiliyor musun??

Ben ekmegı fılan cıkardım toptan hayatımdan ılk baslarda yulaf kepegıyle krep fılan yapıyodum sonra onu da aramadım.. porsıyonlarımı kuculttum sonra alısıyosun zaten. Öğün atmamaya calısıyorum fırsatım varsa ara ogun yapmaya da calısıyorum.
Hergun 3lt su.. bak suyu arttır nasıl hızlanıyo meto. Ayrıca ben sporsuz veremeyenlerdenım hareket sart.. youtube de leslıe sansone ablamız var kardıo agırlıklı egzersızlerı var aylarca yaptım ben. pilatese baslıcam sımdı.
Bı de aksam yemeklerını erken kapatmak bana cok ıyı gelıyo.. deneye yanıla buluyosun kendı duzenını hıcc merak etme bahane yookk emek var kılo dedıgın gelır ama ona en cok gıtmeler yarasır
Hem yokmus kı senın kılon.. valla bız burda zayıfları cok da sevmeyızz heee
Betus olsa derdı kım aldı bu zayıfı buraya dıye

Ahh ahh çok haklısın.. Bana ne oldu inan bilmiyorum. Bugunde pek iyi olmadı.. Ama niyetli değilim güzel bir sporla toparlarım sanki. Akşama da protein var.

Canım benim öncelikle sağol Allah razı olsun
Ben leslie yapmaya başladım toplam yarım saat Sabah akşam yeni başladığım için hamladim az az yapıyorum
Bol ılık su içiyorum bundan sonra neler yapmalıyım sizlerden yardım almak istiyorum çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz inşallah sağlıkla hedefe

Canım benim artık hemencecik geliyor kilo her zaman yarı diyet halindeydim ama alıyorum 55: 5 oldum 56 yıl da gördüm dur dedim onun için burda olmak istiyorum sağlıkla hedefe beraber olalım acil destek almam lazım

Suyun haricinde yeşil çay içebilirsin.Günde 1-2 fincan yağ yakımını hızlandırıyor.Metebolizmayı çalıştırıyor. Ve iştahı azaltıyor.

Canım benim artık hemencecik geliyor kilo her zaman yarı diyet halindeydim ama alıyorum 55: 5 oldum 56 yıl da gördüm dur dedim onun için burda olmak istiyorum sağlıkla hedefe beraber olalım acil destek almam lazım
Bnde az bişey salsam hemen kilo alanlardanım. O yüzden ömür boyu dikkat etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…