- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.181
Aslına bakarsak belkide o hedef hep 400 gramdı..Öncelikle ben yazayım.
28 Şubat hedefine 400 gram kaldı..
Ay aynen dun gene aklıma geldı uzuldumzoey1616 ne yaptın canım bir gelişme var mı??
bu sabah tartılmadıgımdan cumaya gore bakarsak 28subat ıcın 1,5kılom kalmıs benım.. ay bakalım neler olacak :)Öncelikle ben yazayım.
28 Şubat hedefine 400 gram kaldı..
Umarım güzel bir çıkış yolu bulur.Ay aynen dun gene aklıma geldı uzuldumnapıyo acaba
Umarım güzel bir çıkış yolu bulur.Ay aynen dun gene aklıma geldı uzuldumnapıyo acaba
Çok muş ya ama sen yaparsın..bu sabah tartılmadıgımdan cumaya gore bakarsak 28subat ıcın 1,5kılom kalmıs benım.. ay bakalım neler olacak :)
Çok fazla heveslisin. Bence 52'leri göreceksin..Şubat sonuna hedefim 52 olmak 4 mart düğünümüz var en azından 52 .. noktalı olsam kızlar beni yonlendirin lutfen tecrübelisiniz kaptanım yardım
Arkadaşlar
Ayy keşke hep öyle devam edebilsem ama dogum sonrası kim eski kilosuna bi anda dönebilmis kiHoşbuldummminşallah listeye geri dönmez sadece kaptan olarak devam edersin :)
Hedef kilom uzun vadede 65-70 arası, ortası 67 diyelim
Bende sizin gibi elimden geldiğince grupta aktif olmaya çalışacağım.
Şimdilik çalışmıyorum ama malumunuz mesaimiz çok :) Uras uyudu bende fırsattan istifade azıcık spor yapıp geliyim.
hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm, insallah saglıkla yeniden hamile kalırsın.Selamün aleyküm arkadaşlar
ebrusonmez canım benim
55:5 la başladım
Bir haftada bir buçuk kilo verdim ama motivasyon için guruba girmek istiyorum
Eyer bu mümkünse değilse guruba girmeden sizinle birlikte burada kilo vermek sizi takip etmek isterim
Öncelikle kendimi tanitayim
38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13
3 hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi ... iki ay sonra rabbim nezaman nasıp ederse şansımı deneyecegim rabbim nasip ederse... sağlıklı kilo almak istiyorum sonra vermesi zor olacak ....yaşım dan dolayı metopolizma çalışmıyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim mesela onerilerinize açığım
Şimdi bu kilolardan kurtulayım
Sonrasında hamiş olursam sizin desteginizle kendime az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorum
Lütfen yardım
BENİM GÜZEL TAKIMIM
Cok basit Ozgecim. Kerevizleri küp seklinde dogruyosun, dogradiklarini kararmamasi icin limonlu suda bekletebilirsin. Bi yandan da 1-2 portakalın (portakalın büyüklügüne ve yapacagın kereviz miktarına göre) suyunu sıkıyosun. Ben 5-6 kereviz kafasına 3 portakalın suyunu kullandım örnegin. Sonra tencerede zeytinyagı ile kavuruyosun kerevizleri. Kavurduktan sonra da portakal suyunu ekliyosun, eger az gelirse üstüne normal su da ekleyebilirsin. Aşırı sulu olmasına gerek yok. Biraz tuz ve biraz da şeker ekliyosun. Ben tuz miktarı kadar şeker ekledim sanırım (1 tk kadar). Sonra da kerevizler yumusayana kadar kısık ateşte pisiriyosun. Sıcak/soguk servis edebilirsin. Dilersen havuc, patates de ekleniyormus ama ben sadece kerevizden yapmıstım o yüzden onlarla nasıl olur bilmiyorum. Afiyet olsunYaz bakem tarifini anniş ördek
Tamam canım benim mesela bu akşam ki yemekte k.v. dem mercimek çorbası salata ve balık yapar bunları ekmek siz az az yesem olurmu yoksa başka oneiniz olurmuÇok fazla heveslisin. Bence 52'leri göreceksin..
Canım akşam yemeğinden sonra menünü su sporunu yazarsan arkadaşlar yorumlarlar. Ona göre neyi nasıl yapacağın konusunda bir fikir oluşur.
Gecen hafta 800 gr birden alınca, kilo almadıgım her güne sükrediyorum tabimorordek kilon sabitmiş ne güzel gidiyorsun..
Ben cooooook teşekkür ederimAyy keşke hep öyle devam edebilsem ama dogum sonrası kim eski kilosuna bi anda dönebilmis ki
Hedef kilonu da kaydettim, artık düzenli ve bol paylasım bekliyoruz senden
hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm, insallah saglıkla yeniden hamile kalırsın.
Kilo fazlan pek yok ama liste dışından da bizlerle takılabilirsin tabi ki. Amaç birbirimizi motive edip zayıflamak ne de olsa
Cok basit Ozgecim. Kerevizleri küp seklinde dogruyosun, dogradiklarini kararmamasi icin limonlu suda bekletebilirsin. Bi yandan da 1-2 portakalın (portakalın büyüklügüne ve yapacagın kereviz miktarına göre) suyunu sıkıyosun. Ben 5-6 kereviz kafasına 3 portakalın suyunu kullandım örnegin. Sonra tencerede zeytinyagı ile kavuruyosun kerevizleri. Kavurduktan sonra da portakal suyunu ekliyosun, eger az gelirse üstüne normal su da ekleyebilirsin. Aşırı sulu olmasına gerek yok. Biraz tuz ve biraz da şeker ekliyosun. Ben tuz miktarı kadar şeker ekledim sanırım (1 tk kadar). Sonra da kerevizler yumusayana kadar kısık ateşte pisiriyosun. Sıcak/soguk servis edebilirsin. Dilersen havuc, patates de ekleniyormus ama ben sadece kerevizden yapmıstım o yüzden onlarla nasıl olur bilmiyorum. Afiyet olsun
Basit bir tarif gibi görünüyor. Ben hiç pişirmedim.Ama deneyecem bu tarifiAyy keşke hep öyle devam edebilsem ama dogum sonrası kim eski kilosuna bi anda dönebilmis ki
Hedef kilonu da kaydettim, artık düzenli ve bol paylasım bekliyoruz senden
hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm, insallah saglıkla yeniden hamile kalırsın.
Kilo fazlan pek yok ama liste dışından da bizlerle takılabilirsin tabi ki. Amaç birbirimizi motive edip zayıflamak ne de olsa
Cok basit Ozgecim. Kerevizleri küp seklinde dogruyosun, dogradiklarini kararmamasi icin limonlu suda bekletebilirsin. Bi yandan da 1-2 portakalın (portakalın büyüklügüne ve yapacagın kereviz miktarına göre) suyunu sıkıyosun. Ben 5-6 kereviz kafasına 3 portakalın suyunu kullandım örnegin. Sonra tencerede zeytinyagı ile kavuruyosun kerevizleri. Kavurduktan sonra da portakal suyunu ekliyosun, eger az gelirse üstüne normal su da ekleyebilirsin. Aşırı sulu olmasına gerek yok. Biraz tuz ve biraz da şeker ekliyosun. Ben tuz miktarı kadar şeker ekledim sanırım (1 tk kadar). Sonra da kerevizler yumusayana kadar kısık ateşte pisiriyosun. Sıcak/soguk servis edebilirsin. Dilersen havuc, patates de ekleniyormus ama ben sadece kerevizden yapmıstım o yüzden onlarla nasıl olur bilmiyorum. Afiyet olsun
Koptum ama hayattan da sadece burdan değil Eşimde hasta oldu cnm berbat bi haftasonu geçirdim ama bugün sanki biraz daha iyiyim eşimde iyi atlatıyorum artıkmatilda34 yine koptun güzelim. Biraz toparlaya bildin mi? Şimdi nasılsın?
medusa38 sen nasılsın canım?? Şifa orucuna bu hafta mı başlayacaktın?
0zlem sen nasılsın canım. Kilo durumunda değişiklik var mı??
@wendigo yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??
toplight kaptanım kolunuz nasıl oldu??
morordek kilon sabitmiş ne güzel gidiyorsun..
@gulsayszey sende durumlar nasıl?
servey kilo bildirimini merakla bekliyorum.
T TopaLsoLucaNn uğramıyorsun bu ara bi sıkıntı yok değil mi??
fattofit85 sende şifa orucuna başlayacam demiştin.Nasıl gidiyor??
Bence çok güzeel olur. Afiyet olsun.Tamam canım benim mesela bu akşam ki yemekte k.v. dem mercimek çorbası salata ve balık yapar bunları ekmek siz az az yesem olurmu yoksa başka oneiniz olurmu
Bu hafta çok daha az alacaksın eminim. Mide yanmaları devam ediyor mu??Gecen hafta 800 gr birden alınca, kilo almadıgım her güne sükrediyorum tabi
Bu sabah biraz ödem vardı bi de, tartılsam kaç çıkacaktım kimbilir.. Neyse ki elimin şişliği indi..
Hoşgeldin cnm bence güzel bir menüTamam canım benim mesela bu akşam ki yemekte k.v. dem mercimek çorbası salata ve balık yapar bunları ekmek siz az az yesem olurmu yoksa başka oneiniz olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?