- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.221
Evet odem atiyoİyi hadi afiyet olsun ebruş kereviz zayıflatıyomuş
Hoşgeldinn.Şartları okudum ve kabul ettim. İnşallah ben de istediğim kiloya inebilirim sizlerle birlikte
Sağol canım.. Teşekkür ederim tarif için..Ben kavurmadan yaparım yemekleri
Az zeytinyağı üzerine pırasa kereviz suyunu salıp pişer cnm sonradan biraz sıcak su ve pişmesine yakın portakal suyunu ekle hatta biraz nohut koysan çok yakışır
Afiyet olsun.. Bendelimonlu yeşil çay içiyorum.Detox suyu yaptım dün kendine tarif veriyorum deneyin kızlar ödemeler gitsin
Akşamdan 1 lt suya 12 dal maydanoz 2 dilim taze zencefil ve 1 kabuk tarçın koyun
Sabah içmeye başlayın dilerseniz içine içmeden önce biraz limon sıkabilirsiniz :)
3.5 kilo var canim oda 28 Şubat'a kadar olurmu bilmiyorum..Evveeett güzellerrr kimler şubat hedeflerine ulaştı bakalım..
Hepimiz ne kadar kaldığını yazalım. Hem son hafta güzelce sarılalım diyete
Yok canim sabah tartildigimda 300 gram fazlaydim..@matilda34 yine koptun güzelim. Biraz toparlaya bildin mi? Şimdi nasılsın?
medusa38 sen nasılsın canım?? Şifa orucuna bu hafta mı başlayacaktın?
0zlem sen nasılsın canım. Kilo durumunda değişiklik var mı??
@wendigo yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??
@toplight kaptanım kolunuz nasıl oldu??
morordek kilon sabitmiş ne güzel gidiyorsun..
Gokce29 sende durumlar nasıl?
@servey kilo bildirimini merakla bekliyorum.
@TopaLsoLucaNn uğramıyorsun bu ara bi sıkıntı yok değil mi??
fattofit85 sende şifa orucuna başlayacam demiştin.Nasıl gidiyor??
Fena değil canım@matilda34 yine koptun güzelim. Biraz toparlaya bildin mi? Şimdi nasılsın?
medusa38 sen nasılsın canım?? Şifa orucuna bu hafta mı başlayacaktın?
0zlem sen nasılsın canım. Kilo durumunda değişiklik var mı??
@wendigo yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??
@toplight kaptanım kolunuz nasıl oldu??
morordek kilon sabitmiş ne güzel gidiyorsun..
Gokce29 sende durumlar nasıl?
@servey kilo bildirimini merakla bekliyorum.
@TopaLsoLucaNn uğramıyorsun bu ara bi sıkıntı yok değil mi??
fattofit85 sende şifa orucuna başlayacam demiştin.Nasıl gidiyor??
Hosgeldin canım azimli olduğun sürece burda kesinlikle hedefine ulaşırsın memnun olduk. Ben de buket 24 yasındayım iki hafta önce 85.5 ile basladım en son tartıldıgımda 82ydim yine bakcam birazdan :)
günaydınlarrr
hoşgeldin cnm ben kaptanım arkadaşlarımızda var emziren birlikte vereceğiz inş kg ları
Kessin tabi yaaaa :) Ayrıca tebrik ederim, darısı başımızaHosgeldin fancynancy ben merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var mayis ayinda bende 80 ile basladim 66 ile mezun oldum suan 67yim yeni hedef 58
Ben verdiysem biz verdiysek sende verirsn istikrarli olup duzenli katilim yapmani tavsiye ederim bu takim istahini kesiyor
Merhaba hoşgeldin.. Ben Ebru söylememe gerek yok ama
1.5-2 senedir buradayım. Bir verip iki almakla geçti zamanım. Neyseki şu an mezuniyete çok yakınım. 56.2 kiloyum.
Selam canım hosgeldin, kendini tanıtır mısın? Şu an kaç kilosun, kaç kilo olmayı hedefliyorsun?Şartları okudum ve kabul ettim. İnşallah ben de istediğim kiloya inebilirim sizlerle birlikte
Benim doktorum dunyanın en rahat insanı sanırım demis miydimEee bebekde büyüyor. Kilo alman çok normal. Dr ne diyor kilo alım hızına :)
Sanırım haftada 500 normal gibi bu aylarda
Ben bol bol yiyeyim bu ara madem, cok yapmıstım zaten, kalanları bitireyim :)Evet odem atiyo
Ayy keşke hep öyle devam edebilsem ama dogum sonrası kim eski kilosuna bi anda dönebilmis ki
Hedef kilonu da kaydettim, artık düzenli ve bol paylasım bekliyoruz senden
Bi süre sonra eski hale dönülebilir ama mutlaka yediklerine dikkat etmeli insan. Maalesef durduk yere kimse kilo vermiyor kolay kolayAaayyy benim bir kız kardeşim ve bir de arkadaşım varki ikisi de ikiz bebek sahibi olmalarına rağmen tahta gibiler, sanki çocukları yok, dobişliğime bakınca ikisine de sinir oluyorum galibaaaİnsanın gözünün önünde böyle örnekler olunca haliyle depresyon yaratıyor bünyede :)))
Bi süre sonra eski hale dönülebilir ama mutlaka yediklerine dikkat etmeli insan. Maalesef durduk yere kimse kilo vermiyor kolay kolay
Afiyetle ye kirmizi pancar falanda ye bagisikligi guclendiriyo odem atiyoSelam canım hosgeldin, kendini tanıtır mısın? Şu an kaç kilosun, kaç kilo olmayı hedefliyorsun?
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, bir minnak büyütüyorum içimde
Benim doktorum dunyanın en rahat insanı sanırım demis miydim
Gecen persembe kontrolde aldıgım kiloya "ne az ne cok, normal" dedi. Eyvallah dedim ben de
Ben bol bol yiyeyim bu ara madem, cok yapmıstım zaten, kalanları bitireyim :)
Cumaya kadar güzel eksilere çevirirsin sen artıları3.5 kilo var canim oda 28 Şubat'a kadar olurmu bilmiyorum..
Yok canim sabah tartildigimda 300 gram fazlaydim..
Benim kaza değil ama oruç tutmayı seviyorum. Her açıdan frenliyor beni. SakinleştiriyorFena değil canım
Ben de cumayı baz alırsam (işime geliyor da) 2 kg var hedefe...
Zor gibi ama belli de olmaz..
Benim de bekleyen bir sürü oruç kazası var.. bi tutamadım ya
Zorlada olsa çok iyi olmuşş.Bende bu ara burada pek aktif olamadım arakadaslar.. Kendimi yorgun,halsiz hissediyorum cokta keyfim yok zaten..
Az once arkadasla yuruyuse ciktik zorlada olsa 7000 adim attim.
Teşekkür ederim hep birlikte görelimm.Bende mezun olacağım günleri görürüm inşallah :) Tebrikleeeerrr
Aslında rahat olması da çok iyiBenim doktorum dunyanın en rahat insanı sanırım demis miydim
Gecen persembe kontrolde aldıgım kiloya "ne az ne cok, normal" dedi. Eyvallah dedim ben de
Ya ben Türkçe öğretmeni sanıyordum seni..Yeni arkadaslar hosgeldiniz bende bebek uyutuyorum bir musait olamadim yenilere tanitayim biraz kendimi eylul ayinda takima gelmistim 90 kg olarak 51 kg da gecen haftalarda mezun oldum.38 yasindayim iki oglum var atanamayan tarih ogretmeniyim pek alisamasanda kaptan yardimcilarindan biriyim. Koruma asamasinda hala buralardayim ve bu bahara gecis doneminde pek basarili oldugum soylenemz
Az kaldı 2 aya kışı atlatırızYaz sebzelerini ozledim patlican kabak yesil fasulye bol bol yesillikler serin serin meyveler ah ahhh
Evet ben kucuk seyleri bile kafama takabilen biriyim o yüzden doktor secerken beni rahatlatabilen biri olmasına cok dikkat etmistim. Tam istedigim gibi doktorumAslında rahat olması da çok iyi
Şimdi zaten hormanlar yüzünden geriliyorsun herşeye dr rahat olunca sanada yansır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?