Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şartları okudum ve kabul ettim. İnşallah ben de istediğim kiloya inebilirim sizlerle birlikte
Hoşgeldinn.
Ben kavurmadan yaparım yemekleri
Az zeytinyağı üzerine pırasa kereviz suyunu salıp pişer cnm sonradan biraz sıcak su ve pişmesine yakın portakal suyunu ekle hatta biraz nohut koysan çok yakışır
Sağol canım.. Teşekkür ederim tarif için..

Afiyet olsun.. Bendelimonlu yeşil çay içiyorum.

Evveeett güzellerrr kimler şubat hedeflerine ulaştı bakalım..
Hepimiz ne kadar kaldığını yazalım. Hem son hafta güzelce sarılalım diyete
3.5 kilo var canim oda 28 Şubat'a kadar olurmu bilmiyorum..

Yok canim sabah tartildigimda 300 gram fazlaydim..

Fena değil canım
Ben de cumayı baz alırsam (işime geliyor da ) 2 kg var hedefe...
Zor gibi ama belli de olmaz..

Benim de bekleyen bir sürü oruç kazası var.. bi tutamadım ya

Kessin tabi yaaaa :) Ayrıca tebrik ederim, darısı başımıza

Merhaba hoşgeldin.. Ben Ebru söylememe gerek yok ama
1.5-2 senedir buradayım. Bir verip iki almakla geçti zamanım. Neyseki şu an mezuniyete çok yakınım. 56.2 kiloyum.

Bende mezun olacağım günleri görürüm inşallah :) Tebrikleeeerrr

Şartları okudum ve kabul ettim. İnşallah ben de istediğim kiloya inebilirim sizlerle birlikte
Selam canım hosgeldin, kendini tanıtır mısın? Şu an kaç kilosun, kaç kilo olmayı hedefliyorsun?
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, bir minnak büyütüyorum içimde
Eee bebekde büyüyor. Kilo alman çok normal. Dr ne diyor kilo alım hızına :)
Sanırım haftada 500 normal gibi bu aylarda
Benim doktorum dunyanın en rahat insanı sanırım demis miydim
Gecen persembe kontrolde aldıgım kiloya "ne az ne cok, normal" dedi. Eyvallah dedim ben de
Ben bol bol yiyeyim bu ara madem, cok yapmıstım zaten, kalanları bitireyim :)

Ayy keşke hep öyle devam edebilsem ama dogum sonrası kim eski kilosuna bi anda dönebilmis ki
Hedef kilonu da kaydettim, artık düzenli ve bol paylasım bekliyoruz senden

Aaayyy benim bir kız kardeşim ve bir de arkadaşım varki ikisi de ikiz bebek sahibi olmalarına rağmen tahta gibiler, sanki çocukları yok, dobişliğime bakınca ikisine de sinir oluyorum galibaaa İnsanın gözünün önünde böyle örnekler olunca haliyle depresyon yaratıyor bünyede :)))

Bi süre sonra eski hale dönülebilir ama mutlaka yediklerine dikkat etmeli insan. Maalesef durduk yere kimse kilo vermiyor kolay kolay

Yeni arkadaslar hosgeldiniz bende bebek uyutuyorum bir musait olamadim yenilere tanitayim biraz kendimi eylul ayinda takima gelmistim 90 kg olarak 51 kg da gecen haftalarda mezun oldum.38 yasindayim iki oglum var atanamayan tarih ogretmeniyim pek alisamasanda kaptan yardimcilarindan biriyim. Koruma asamasinda hala buralardayim ve bu bahara gecis doneminde pek basarili oldugum soylenemz

Afiyetle ye kirmizi pancar falanda ye bagisikligi guclendiriyo odem atiyo

3.5 kilo var canim oda 28 Şubat'a kadar olurmu bilmiyorum..

Yok canim sabah tartildigimda 300 gram fazlaydim..
Cumaya kadar güzel eksilere çevirirsin sen artıları

Fena değil canım
Ben de cumayı baz alırsam (işime geliyor da ) 2 kg var hedefe...
Zor gibi ama belli de olmaz..

Benim de bekleyen bir sürü oruç kazası var.. bi tutamadım ya
Benim kaza değil ama oruç tutmayı seviyorum. Her açıdan frenliyor beni. Sakinleştiriyor
Bende bu ara burada pek aktif olamadım arakadaslar.. Kendimi yorgun,halsiz hissediyorum cokta keyfim yok zaten..
Az once arkadasla yuruyuse ciktik zorlada olsa 7000 adim attim.
Zorlada olsa çok iyi olmuşş.
Bende mezun olacağım günleri görürüm inşallah :) Tebrikleeeerrr
Teşekkür ederim hep birlikte görelimm.
Benim doktorum dunyanın en rahat insanı sanırım demis miydim
Gecen persembe kontrolde aldıgım kiloya "ne az ne cok, normal" dedi. Eyvallah dedim ben de
Aslında rahat olması da çok iyi
Şimdi zaten hormanlar yüzünden geriliyorsun herşeye dr rahat olunca sanada yansır.
Ya ben Türkçe öğretmeni sanıyordum seni..
fattofit85 sen ne öğretmeniydin??

Aslında rahat olması da çok iyi
Şimdi zaten hormanlar yüzünden geriliyorsun herşeye dr rahat olunca sanada yansır.
Evet ben kucuk seyleri bile kafama takabilen biriyim o yüzden doktor secerken beni rahatlatabilen biri olmasına cok dikkat etmistim. Tam istedigim gibi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…