Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördeğim bu şişlikler çok normal yüzük takma istersen pek artık rahatsız etmesin

Selam kimsecikler yok ama ben kacamksiz haftasonu geciriyorum sizde sakin yapmayin demeye geldim gidiyorum bye
Görüyorum süper mamalar paylaşıyosun cnm
Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))

Tesekkur ederim canım insallah

Ben senin menunu de begendim canım, zamanla ogle ve akşamki karbonhidratlari (lavas etimek falan) kaldırabilirsin. Miktarı cok degil su anda.
Su miktarina cay kahveyi dahil etmiyoruz :)

Evet ya karbonhidratı da çıkarırsam iyi olacak ama doymuyorum
Suyu arttıracağız o zaman. Maden suyu sayılır amaa di mi

bende menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 armut
öğle
6 adet hamsi ızgaraa
ara
1 dilim kıymalı börek (kol böreği gibi)
akşam
1/2 kepçe çorba
1 lokma ekmek
1 kuru patlıcan dolma
salata
ara
1/2 elma
(1 lokma poaça komşum getirmiş gözüm kaldı)
su 2 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüş

Ooo super bir menu ile dönüş yapılmış
Ördeğim bu şişlikler çok normal yüzük takma istersen pek artık rahatsız etmesin
Ya valla dun taktim hic de rahatsız etmiyordu ama sabah cok şişti bugun takmadım. Aksama kadar indi gibi, yarın bi daha denicem, olmuyorsa zorlamicam artik :)
Evet ya karbonhidratı da çıkarırsam iyi olacak ama doymuyorum
Suyu arttıracağız o zaman. Maden suyu sayılır amaa di mi
Yavas yavas azaltirsin, alışmış olursun :)
Ya ben zaten cok su icen biri oldugumdan sadece saf suyu sayardım ama maden suyu sayılır mı bilemedim :)

tatlım suyu sade sevmiyorsan içine tarçın kabuğu atabilirsin veya limon dilimi ılık limonlu su sayılır su miktarına hem detoks gibi de olur

Su içmeyi seviyorum normalde ama işte kahve ıhlamur vs içince galiba daha az içiyorum. Dediğin gibi aromayla da daha güzel olur.

Aksam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Corba zaten 2 dilim ekmege esdeger, bir de makarna fazla geldi bana açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…