- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.261
fattofit85 sen ne öğretmeniydin??
Ördeğim bu şişlikler çok normal yüzük takma istersen pek artık rahatsız etmesinHerkese günaydın, sabah sag elimin tombul parmaklarıyla uyandım
Dun cok yoruldum ve cok uyudum acaba onun mu etkisi oldu? Bildiginiz tombul sosis gibi parmaklarım şu anBu durumu görünce tartılmadım ama dün sabah sabittim :)
Bişi değilmiş gider hemencikGünaydın bayanlar..
Bende Cuma'ya göre 300 gram fazlayım..
Görüyorum süper mamalar paylaşıyosun cnmSelam kimsecikler yok ama ben kacamksiz haftasonu geciriyorum sizde sakin yapmayin demeye geldim gidiyorum bye
Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))Kimsecikler yok..
toplight kaptanım bu hafta 69'ları göreceksiniz sanırım.
@wendigo rakibemde listelere girecek. 800 gramcık kalmış. İki günde halledip eksilerle gelecek..
@inatettimolacak Haftasonuda çalışıyor musun? Yine işe gömüldün
servey spor haftada 3 gün mü??
Bence bu haftada hedefine ulaşacaksın
@0zlem canım sen dukana mı başlayacaksın??
@candy_candy sen haftasonları giremiyordun değil mi??
Bu hafta senden çok güzel bir yüzde bekliyoruz.
@KumraL_KrakeR başladın mı yüzmeye
morordek günün bugundü sanırm.Nasıl geçti??
Tesekkur ederim canım insallah
Ben senin menunu de begendim canım, zamanla ogle ve akşamki karbonhidratlari (lavas etimek falan) kaldırabilirsin. Miktarı cok degil su anda.
Su miktarina cay kahveyi dahil etmiyoruz :)
wawww maşallah sana kendini spora verdinHaftalık hedefımı revıze edıyorum bu cumadan sonra 700 gr olsunspor yapabıldıgım surece yapamayınca amac korumak olsun
Çok güzel cnmKızlat bugun 30 dk yuruyus bandında yurudum 6 ile.ela yı oyaladı komsum
verememişim canım berbat gecen bir haftasonunun ardından +500 deyim 82.5 ama düzelecek inancım tamHoşbuldum :) Umarım yine kilo vermişsindir canım.
Hoşgeldin cnm bende 36 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var
tatlım suyu sade sevmiyorsan içine tarçın kabuğu atabilirsin veya limon dilimi ılık limonlu su sayılır su miktarına hem detoks gibi de olurEvet ya karbonhidratı da çıkarırsam iyi olacak ama doymuyorum
Suyu arttıracağız o zaman. Maden suyu sayılır amaa di mi
verememişim canım berbat gecen bir haftasonunun ardından +500 deyim 82.5 ama düzelecek inancım tam
Ooo super bir menu ile dönüş yapılmış
Ya valla dun taktim hic de rahatsız etmiyordu ama sabah cok şişti bugun takmadım. Aksama kadar indi gibi, yarın bi daha denicem, olmuyorsa zorlamicam artik :)Ördeğim bu şişlikler çok normal yüzük takma istersen pek artık rahatsız etmesin
Yavas yavas azaltirsin, alışmış olursun :)Evet ya karbonhidratı da çıkarırsam iyi olacak ama doymuyorum
Suyu arttıracağız o zaman. Maden suyu sayılır amaa di mi
tatlım suyu sade sevmiyorsan içine tarçın kabuğu atabilirsin veya limon dilimi ılık limonlu su sayılır su miktarına hem detoks gibi de olur
Aksam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Corba zaten 2 dilim ekmege esdeger, bir de makarna fazla geldi bana açıkçası.menüm:
sabah 9.30
yağsız peynirli omlet 1 yumurtadan
domates salatalık
3 zeytin bi iki çatal yağsız mantı
14.30
sütlü şekersiz filtre kahve
19.00
bir kase lor çorbası
iki yem kaşığı tavuklu salata
iki yemek kaşığı makarna
ara 20.30
bir adet tuzsuz salatalık
ama doğru düzgün bişey yememişkiAksam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Corba zaten 2 dilim ekmege esdeger, bir de makarna fazla geldi bana açıkçası.
Iste keske yemisken guzel seyler yeseydi diye dedim kaptanım :) ac kalıp kh ağırlıklı olunca da bi anlamı olmuyor pekama doğru düzgün bişey yememişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?