Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba ben de bu takıma katıldım teşekkur ederim.calışıyorum yalnız yaşıyorum.3-4 sene önceye kadar 65 kiloydum.dışardan söyle makarna abur cubur derken 2 senede 26 kilo aldım.şaka gibi.şimdi 7 kilo verdim ve bende yarışmaya katılmaya karar verdim.şu an evde tartım yok ama hastanede calışıyorum gider gitmez tartılıp net kilomu yazarım.şuan 84 kusur kiloyum.herkese başarılar

Canım haftasonundan artı cıkardım hep hem de 1,5-2 kg cıvarı ama pazarı cok erken kapatınca aksam 5 de dengeledım şükürr inş cunaya hedef tamamdır spor yaptıgım için her hafta 600 gr vermek hedefımm

Hoşgeldiiin :)
Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor.
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, araştırma görevlisiyim. Hedef kilon nedir onu da yazar mısın? Başlangıç kilonu da yarın sabah aç karnına tartılırsan o şekilde tam net olarak kaydedelim

Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki kuralları kabul etmen lazım.Kaptanımızda yazmış zaten :))

Canım benim maşallah çok güzel vermişsin boyun kaç merak ettim :)
Bende 38 yaşındayım

İyi akşamlar kızlar ben bugün araniza katıldım paylaştıklarınızi okuyorum ve not alıyorum

Bugünkü menumu paylasayim

Sabah 10 da
Peynir + zeytin 2 ince dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu

Öyle 1 de
Bir fincan 2 si birarada neskafe

Saat 4 de
Kayisili form çayı bir fincan

Akşam yemeği 7 de
Mercimek çorbası
Balık salata
Az az yedim ekmeksiz

Ve gün içinde 2 buçuk lt ılık su
Ve yarım saat leslie yapacağım

Bence ilk gune gore gayet güzel bi menu canım

İyi akşamlar, bugünkü menüm

Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler

Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2

Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek

Ara: maden suyu x 2

Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş

Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.

43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.

Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?

Teşekkürler canım benim
Bu arada allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Tesekkur ederim canım insallah
Ben senin menunu de begendim canım, zamanla ogle ve akşamki karbonhidratlari (lavas etimek falan) kaldırabilirsin. Miktarı cok degil su anda.
Su miktarina cay kahveyi dahil etmiyoruz :)

Hoşgeldin cnm bende 36 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…