- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.241
Teşekkür ederim canım insallah
Bu kis brokoli kereviz pancar yemekle gecti iyi yani bu seneyi grip yasamadan atlattimAz kaldı 2 aya kışı atlatırız
Canım haftasonundan artı cıkardım hep hem de 1,5-2 kg cıvarı ama pazarı cok erken kapatınca aksam 5 de dengeledım şükürr inş cunaya hedef tamamdır spor yaptıgım için her hafta 600 gr vermek hedefımmmatilda34 yine koptun güzelim. Biraz toparlaya bildin mi? Şimdi nasılsın?
medusa38 sen nasılsın canım?? Şifa orucuna bu hafta mı başlayacaktın?
@0zlem sen nasılsın canım. Kilo durumunda değişiklik var mı??
@wendigo yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??
toplight kaptanım kolunuz nasıl oldu??
morordek kilon sabitmiş ne güzel gidiyorsun..
@gulsayszey sende durumlar nasıl?
servey kilo bildirimini merakla bekliyorum.
@TopaLsoLucaNn uğramıyorsun bu ara bi sıkıntı yok değil mi??
@fattofit85 sende şifa orucuna başlayacam demiştin.Nasıl gidiyor??
Kesınlıkle cok kararlıyım ebrucummmSelam güzel takımım.
Yeni hoca çok daha iyidir umarım. 20 dk bile olsa spor spordur. Sen devam et bak süper gidiyorsun.
Hoşgeldiiin :)merhaba ben de bu takıma katıldım teşekkur ederim.calışıyorum yalnız yaşıyorum.3-4 sene önceye kadar 65 kiloydum.dışardan söyle makarna abur cubur derken 2 senede 26 kilo aldım.şaka gibi.şimdi 7 kilo verdim ve bende yarışmaya katılmaya karar verdim.şu an evde tartım yok ama hastanede calışıyorum gider gitmez tartılıp net kilomu yazarım.şuan 84 kusur kiloyum.herkese başarılar
Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki kuralları kabul etmen lazım.Kaptanımızda yazmış zaten :))merhaba ben de bu takıma katıldım teşekkur ederim.calışıyorum yalnız yaşıyorum.3-4 sene önceye kadar 65 kiloydum.dışardan söyle makarna abur cubur derken 2 senede 26 kilo aldım.şaka gibi.şimdi 7 kilo verdim ve bende yarışmaya katılmaya karar verdim.şu an evde tartım yok ama hastanede calışıyorum gider gitmez tartılıp net kilomu yazarım.şuan 84 kusur kiloyum.herkese başarılar
Canım benim maşallah çok güzel vermişsin boyun kaç merak ettim :)Yeni arkadaslar hosgeldiniz bende bebek uyutuyorum bir musait olamadim yenilere tanitayim biraz kendimi eylul ayinda takima gelmistim 90 kg olarak 51 kg da gecen haftalarda mezun oldum.38 yasindayim iki oglum var atanamayan tarih ogretmeniyim pek alisamasanda kaptan yardimcilarindan biriyim. Koruma asamasinda hala buralardayim ve bu bahara gecis doneminde pek basarili oldugum soylenemz
Hedefin kaç canım benimKızlar hem gece yemıyorum hem az da olsa spor yapıyorum ve emzırdıgımden menunyazmıyım ama soz verıyorum kılo vercegıme
Bence ilk gune gore gayet güzel bi menu canımİyi akşamlar kızlar ben bugün araniza katıldım paylaştıklarınızi okuyorum ve not alıyorum
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah 10 da
Peynir + zeytin 2 ince dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu
Öyle 1 de
Bir fincan 2 si birarada neskafe
Saat 4 de
Kayisili form çayı bir fincan
Akşam yemeği 7 de
Mercimek çorbası
Balık salata
Az az yedim ekmeksiz
Ve gün içinde 2 buçuk lt ılık su
Ve yarım saat leslie yapacağım
Teşekkürler canım benimBence ilk gune gore gayet güzel bi menu canım
Tesekkur ederim canım insallahTeşekkürler canım benim
Bu arada allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Ben senin menunu de begendim canım, zamanla ogle ve akşamki karbonhidratlari (lavas etimek falan) kaldırabilirsin. Miktarı cok degil su anda.İyi akşamlar, bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler
Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2
Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek
Ara: maden suyu x 2
Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş
Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.
43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.
Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?
Hoşgeldin cnm bende 36 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum varİyi akşamlar herkese, bende aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum. Çok çok iistiyorum :)
Efenim ben 36 yaşında, iki çocuk annesi (biri hala ane sütü alıyor), maalesef 86 kilo, aynada kendini görünce şok geçiren biriyim.
Veee Karar defterinizi; Okudum, kabul ettim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?