- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.381
kzım gene öylesin hem emzirip 3. ayında hem diyete başlayan kim var allasenAslında bana azım kralıcesı derlerdı sımdılerdı eser kalmadı
tatlım yaa sorma haftasonu kıymalı börek yapmıştım sıpalar patatesli değil diye yemediler işe götürdüm bi kısmını orda götürmüştüm dün bir parça orda yedim baktım bugün kalacak akşamda canım ekmek isteyince onun yerine bari börek yiyimde bitsin dedimBen öğlen yenen sarmada sıkıntı görmedim ama akşam börek olmasaymış dünde vardı enginar nişasta çorba da karb konhidrat ölçüler az ama Kh ağırlıklı olmuş menü kaptancım
Benim instegramım yok.. Aslında hemen hemen hiçbir sosyalağım yok.Krakeri takip et ınstegramdan çok güzel menüler paylaşıyo:)
Şişkinlik çok zor kaptanım. İhmal etmemeye çalışın.Telefona hatırlatıcı ekleyebilirsiniz??kızlar selam bugün extra şeyler oldu öğle tatili için kızılaya inmiştim işe geri dönemedimhasta ziyareti vs derken arabamı tamirden aldım eve gelişim saat 6 oldu koşturdum
servey tatlım helal olsun sana
@BuRCuCuKkK hoşgeldin canım yeniden aramıza
yeni gelen arkadaşlar henüz isimleri tam oturamadım anladığım kadarıyla menüler güzel gibi tecrübeli arkadaşlar zaten yorum yapıyorlar
@wendigo yarın seninle özel olarak ilgilenecem tatlım
bana gelinceebrusonmez tatlım son günlerde ozon hapını düzenli pek kullanmadım ihmal ettim nasıl olsa wc ye çıkıyorum diye ama ihmal e gelmiyormuş
matilda mıydı kayısı erik ye diyen tam hatırlayamadım maalesef ben o aşamaları geçeli çok oldu benim spastik kolon ibs mi ne diyorlar müshil hapları bile etki etmiyor öyle söyleyeyim inşallah bugün düzenli kullanmaya başladım düzene girer fazla yememeye çalışsam da bu şişlik öldürüyor beni
Kaç beden?? :))Netten kotondan ıkı tane elbıse aldım merakla beklıyorum gelmesınııı
Evet canım benim haklısın sabah kahvaltısında yumurta haşlama yapacağım :)Afiyet olsun oncelikle sabah kahvaltin az olmus canim yumurta katabilirsin ogleyide kahveyle gecistrmissin sana tavsiyem yeni basladigin icin birden az yeme yavas yavas azaltmalisin ben oyle yapmistm mesela 2 dilim ekmekten 1e dustum 1 ay sonra daha sonrada haftada 1 yemeye basladim
2si bi arada icmenide tavsiye etmem hazir paketlenmis hersey saglimiza zararli turk kahvesi seviyosan onu deneyebilrsn optum canm
Yarın sabah inşallah beyaz ekmek olmayacak :) tabiki yumurta haşlama yapacağımBeyaz ekmek disinda gayet guzel canm
Ne önemi var sekerımmmKaç beden?? :))
Bende son alışverişlerimi netten yapmışsım.Olmayınca veya beğenmeyince geri iade ediyorsun hiçbir sorun olmuyor.Ne cesaret ben hiç yapamıyorum ya denemeden alamam
Kacamagin neydi bilmiyorum ama bu menu guzel :) kacamagi da jillian ile yakmissindir diye umuyorum :)Menüm
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
beyaz peynir, eski kaşar
1,5 haşlanmış yumurta
şekersiz çay.
ara: filtre kahve (yarım yağlı sütlü, şekersiz ve kafeinsiz)
Öğle
1 porsiyon közlenmiş patlıcan ve havuç karışık soğuk salata
(bundan önce 312 kaloricik! bir kaçamak yaptığım için az yedim.)
Ara: Türk kahvesi, şekersiz
Akşam
1 kase közlenmiş biber çorbası
1 kase cacık
1/4 yağsız ve yarım yağlı sütle çok az un kullanarak yaptığım hünkar beğendi.
koşu yapmayı planlamıştım ama olmadı. onun yerine 25 dk. Jillian egzersiz yaptım. Birazdan da 30-40 dk falan eliptik bisiklet kullanırım. Sonrasında yatarım çünkü çoooook yoruldum bugün, nedense bir koşuşturma içinde geçti gibime geliyor.
Kaptanım ben de enginar dolmasinda ne vardi diye soracaktım ama garnitur yazmissin sanırım. Aksam kh ağırlıklı gibi ama miktarlar az ve enginar da sebze oldugundan bana cok gelmedi :)kızlar bugünlük menüm
sabah
1 ,5 dl ekmek
1 yumurta biraz peynir
1 zeytin
ara 1 elma
öğle (saat 3 te ancak bunu yedim ikramdı)
3 adet lahana sarma
bolca turşu
akşam
1 kepçe çorba
1 enginar dolması
1 dilim kıymalı börek (kol böreği gibi olan)
yoğurt
ara
1/4 dilim portakal
su bugün koşturmacadan az oldu 1,5 lt civarı
spor öğleyin 45 dk tempolu yürüyüş
bu arada kızlar menüme yorum yapın akşam fazla oldu öğleyin yemek yemeye zamanım yoktu geçmiş olsun ziyareti aniden gerçekleşti ve orda ikram edilince mecburen sarmaları yedim
Yumurta cok tok tutar, mutlaka farkı görürsünYarın sabah inşallah beyaz ekmek olmayacak :) tabiki yumurta haşlama yapacağımçok teşekkür ederim saglikla hedefe
Sen öyle diyorsan...Ne önemi var sekerımmm
Aynen canım benim inşallah baslayacagim daha önce kahvaltı hiç yapmazdım yaptığım zaman saat 10 da poca börek yerdim bu hafta ikigun dur başladım inşallah devam edeceğimKacamagin neydi bilmiyorum ama bu menu guzel :) kacamagi da jillian ile yakmissindir diye umuyorum :)
Kaptanım ben de enginar dolmasinda ne vardi diye soracaktım ama garnitur yazmissin sanırım. Aksam kh ağırlıklı gibi ama miktarlar az ve enginar da sebze oldugundan bana cok gelmedi :)
Yumurta cok tok tutar, mutlaka farkı görürsünbence hep kahvaltilarinda yumurta olsun :)
O açıdan dememiştim cnm içindekiler de nişasta ama enginar nişasta oranı yüksek bi sebze porsiyona dikkat etmeli mümkünse etle tüketmek iyi olurkzım gene öylesin hem emzirip 3. ayında hem diyete başlayan kim var allasen
tatlım yaa sorma haftasonu kıymalı börek yapmıştım sıpalar patatesli değil diye yemediler işe götürdüm bi kısmını orda götürmüştüm dün bir parça orda yedim baktım bugün kalacak akşamda canım ekmek isteyince onun yerine bari börek yiyimde bitsin dedim
ama gelgelelim enginar a enginar nişasta mı tatlım ben sebze diye rahat yemiştim yoksa üzerindeki garnitüre mi nişasta dedin (patates bezelye ve havuç için se o kısmı azdı )
Benimde yoktu bu seneye kadar çocuk okula başlayınca çevre genişledi bende katıldım sosyalağa:)Benim instegramım yok.. Aslında hemen hemen hiçbir sosyalağım yok.
Uğraşmak istemiyorum galiba bide ne bileyim dokunmadan denemeden pek bana göre değil sanırım:)Bende son alışverişlerimi netten yapmışsım.Olmayınca veya beğenmeyince geri iade ediyorsun hiçbir sorun olmuyor.
cnm etli hiç pişirmedim nasıl oluyor tadı tarif verseneO açıdan dememiştim cnm içindekiler de nişasta ama enginar nişasta oranı yüksek bi sebze porsiyona dikkat etmeli mümkünse etle tüketmek iyi olur
Canım hosgeldin..Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cuma gününde inşallah tartılar istediğimizi gösterir ahh 53 olaydım haftaya 52 olsam bu zorda 52 buçuk larda olsam mart basinda gönlünüze göre sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?