Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında bana azım kralıcesı derlerdı sımdılerdı eser kalmadı
kzım gene öylesin hem emzirip 3. ayında hem diyete başlayan kim var allasen
Ben öğlen yenen sarmada sıkıntı görmedim ama akşam börek olmasaymış dünde vardı enginar nişasta çorba da karb konhidrat ölçüler az ama Kh ağırlıklı olmuş menü kaptancım
tatlım yaa sorma haftasonu kıymalı börek yapmıştım sıpalar patatesli değil diye yemediler işe götürdüm bi kısmını orda götürmüştüm dün bir parça orda yedim baktım bugün kalacak akşamda canım ekmek isteyince onun yerine bari börek yiyimde bitsin dedim
ama gelgelelim enginar a enginar nişasta mı tatlım ben sebze diye rahat yemiştim yoksa üzerindeki garnitüre mi nişasta dedin (patates bezelye ve havuç için se o kısmı azdı )

Şişkinlik çok zor kaptanım. İhmal etmemeye çalışın.Telefona hatırlatıcı ekleyebilirsiniz??

Evet canım benim haklısın sabah kahvaltısında yumurta haşlama yapacağım :)
Kahvede çalıştığım için en kolay o geliyor acaba kahveyi ayrı alsamda kendim mı yapsam Türk kahvesi icme şansım yok çok teşekkür ederim ayarlamaya çalışacağımm

Kacamagin neydi bilmiyorum ama bu menu guzel :) kacamagi da jillian ile yakmissindir diye umuyorum :)
Kaptanım ben de enginar dolmasinda ne vardi diye soracaktım ama garnitur yazmissin sanırım. Aksam kh ağırlıklı gibi ama miktarlar az ve enginar da sebze oldugundan bana cok gelmedi :)
Yarın sabah inşallah beyaz ekmek olmayacak :) tabiki yumurta haşlama yapacağım çok teşekkür ederimsaglikla hedefe
Yumurta cok tok tutar, mutlaka farkı görürsün bence hep kahvaltilarinda yumurta olsun :)

Aynen canım benim inşallah baslayacagim daha önce kahvaltı hiç yapmazdım yaptığım zaman saat 10 da poca börek yerdim bu hafta ikigun dur başladım inşallah devam edeceğim

O açıdan dememiştim cnm içindekiler de nişasta ama enginar nişasta oranı yüksek bi sebze porsiyona dikkat etmeli mümkünse etle tüketmek iyi olur

gecenin bir yarısı uykum kaçtı bu saatte gözüm bir şeylere takılıyor özellikle çocukların nutella kavanozuna

ama ben yememek için kendime süt ısıttım içine tarçın attım onu içiyorum en masum o geldi sabah mesai var nasıl gideceksem

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cuma gününde inşallah tartılar istediğimizi gösterir ahh 53 olaydım haftaya 52 olsam bu zorda 52 buçuk larda olsam mart basinda gönlünüze göre sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah

Canım hosgeldin..
Olursun bence en kısa zamanda..
Ahhh bende 50li kilolara inebilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…