- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.341
Ay ilk yazdıklarına çok güldüm ama yaaa, aynı beeenn.günaydın hanımlar.. ben davul gibi devam ediyorum hayatıma bugün kazara basküle çıktım datövbeestağfurullah cin çarpmışa döndüm ama görseniz 9 aylık yani böyle bi şişkinlik yok sanırım üşüttüm ben biraz yürürken bu arada geçtiğimiz hafta 33bin küsür adım atmışım (pazartesi yada salı - cuma - pazar yani 3 gün yürüdüm) o ara üşüttüm galiba ben gazman misali dolaşıyorum ortalarda bi de regl beklentisi var tabi
diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorumdünkü menümü hiç yazmasam ben ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim ) akşama da ton balıklı salata.. toparlıyorum yani.. siz beni 1-2 hafta görmezden gelin ben toparlicam kendimi
Evet ya, sabah denedim yine, ağırdan alıp 2 yapıyorlarsa 1 yaptım iyi oldu, 25 dk dayandım ama epey terletiyormuş. Özelden yazıyorum şimdi tarifin adresini.Bana atarsan memnun olurum.
Jillıanıda birden yapmamak lazım.Önce vucudu bir spora alıştır derim.
Ay ben seni çok iyi anlıyorum inanki. Bende defalarca diyete başladım bıraktım vs ama sonu gelmiyor, inşallah bu defa bırakmayacağım, herkesten önce kendi mutluluğumuz için yapmamız lazım. O şekerler, hamurlar hayatımızdan tamamen çıkıp gitmeyecekler, öyle düşün. Sadece kilo verene kadar. Sonra zaten inanıyorum ki kendimiz istemeyeceğiz yemeyi. Ye ye nereye kadar değil mi canım, biraz değişiklik lazım.irade gitti matildam yaa, motivem gittibi koptum kilo alıyorum öle bi kendime gelmem lazım da gelemedim ki
Aynennn az once neler yedım neler ama 7 de tukkan kapanırrrcandy_candy sabah diyete uyup akşam bozduğunu yazmışsın. Canım bence tam tersi yap. Canın istiyorsa kahvaltıda ye, akşamda diyeti bozmamaya çalış. Önemli olan akşamyediklerimin vucut yakamıyor cünkü
Cocukla cok zor oluyor ama ıstersen oluyormusVayy süpersin..
Hosgeldin ben seni hatırlıyorum sanırım geçen yaz başında mıydı katılmıştın bi ara. Hatta önceden de bu takımda yarismissin galiba. Vermen gereken kilo fazla degil aslında, surekli katılım gösterirsen eminim başarırsınWendigonun davetiyle geldim. Merhaba kızlar adım burcu. 32 yaşındayım. Çalışıyorum ve 2 çocuğum var. 10 gün önce 59.9 ile başladım diyete. Boyum 1.63 ve suanki kilom 58.5. Hedefim 52. Şeker hastalığı riskinden dolayı kilo sorun oluyor. Beni de aranıza alırsanız sevinirim...
Hosgeldin ben seni hatırlıyorum sanırım geçen yaz başında mıydı katılmıştın bi ara. Hatta önceden de bu takımda yarismissin galiba. Vermen gereken kilo fazla degil aslında, surekli katılım gösterirsen eminim başarırsın
Krakeri takip et ınstegramdan çok güzel menüler paylaşıyo:)Canın birşey isterse ye çok sıkma ama mesela 6dan sonra yememek şartıyla...
Veya her yediğin kaçamak için 20 dk yürüyüş cezası ver.
Kaçamaklarını kahvaltıda ye ama akşam kesinlikle dukana uy. Ne bileyim şu aşamada hiç yememek senidaha mı geriyor. Denesen acaba motiveolur musun?? En azından sabit kalırsın.
Dukan tatlılarıda yapabilirsin. Bir sürü tarif var.Bence dene,kendiniçin birşeyler yapmak,özenmek iyi gelecektir.
Utancak bişi yok seni en iyi ben anlarım geçen haziran ayrılıp 4 ay dönememiştim sağolsun ayşe olmasa olmazdı dukanla hayatımı değitirdiya toparlanamıyorum bak 2 aydır, ondan az uzak durayım dedim.
canım siz elinizden geleni yaptınız ben utanıyom artık öle diyim
Afiyet olsun oncelikle sabah kahvaltin az olmus canim yumurta katabilirsin ogleyide kahveyle gecistrmissin sana tavsiyem yeni basladigin icin birden az yeme yavas yavas azaltmalisin ben oyle yapmistm mesela 2 dilim ekmekten 1e dustum 1 ay sonra daha sonrada haftada 1 yemeye basladimİyi akşamlar kızlar ben bugün araniza katıldım paylaştıklarınızi okuyorum ve not alıyorum
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah 10 da
Peynir + zeytin 2 ince dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu
Öyle 1 de
Bir fincan 2 si birarada neskafe
Saat 4 de
Kayisili form çayı bir fincan
Akşam yemeği 7 de
Mercimek çorbası
Balık salata
Az az yedim ekmeksiz
Ve gün içinde 2 buçuk lt ılık su
Ve yarım saat leslie yapacağım
Menum gayet guzel ama kahvaltida nesfit tarzi seyler tuketmemeni oneririmİyi akşamlar, bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler
Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2
Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek
Ara: maden suyu x 2
Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş
Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.
43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.
Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?
Beyaz ekmek disinda gayet guzel canmKızlar bende menumu paylasayim
Sabah 7:30
6 zeytin
2 dilim peynir bir parça ekmek
Ama artık sabah beyaz ekmek yemiyecegim
Öylen 1 de
Yayla çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Az tavuklu patates
Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi
Akşam yemeği
Saat 7 de
Küçük kase lahana yemeği
Salata
1 tane biber kızartması
Bir bardak ayran
Ayranın içinde zencefil zerdeçal ve tarçın
Sabah 15 dakika leslie
Akşam yatarken 20 dakika leslie yapacağım
Gün içinde 1 buçuk lt ılık su içtim
Ve 1 lt detoks suyu yaptım elma ve limonlu içtim
Ya ben seni yerimKrakeri takip et ınstegramdan çok güzel menüler paylaşıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?