Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ilk yazdıklarına çok güldüm ama yaaa, aynı beeenn. Bu akşam yemeleri hepimizin sıkıntııs galiba ya. Ben 6dan sonra yememeye karar verdim ama bakalım ne kadar direnebileceğim.

Bana atarsan memnun olurum.
Jillıanıda birden yapmamak lazım.Önce vucudu bir spora alıştır derim.
Evet ya, sabah denedim yine, ağırdan alıp 2 yapıyorlarsa 1 yaptım iyi oldu, 25 dk dayandım ama epey terletiyormuş. Özelden yazıyorum şimdi tarifin adresini.

irade gitti matildam yaa, motivem gitti bi koptum kilo alıyorum öle bi kendime gelmem lazım da gelemedim ki
Ay ben seni çok iyi anlıyorum inanki. Bende defalarca diyete başladım bıraktım vs ama sonu gelmiyor, inşallah bu defa bırakmayacağım, herkesten önce kendi mutluluğumuz için yapmamız lazım. O şekerler, hamurlar hayatımızdan tamamen çıkıp gitmeyecekler, öyle düşün. Sadece kilo verene kadar. Sonra zaten inanıyorum ki kendimiz istemeyeceğiz yemeyi. Ye ye nereye kadar değil mi canım, biraz değişiklik lazım.

Hosgeldin ben seni hatırlıyorum sanırım geçen yaz başında mıydı katılmıştın bi ara. Hatta önceden de bu takımda yarismissin galiba. Vermen gereken kilo fazla degil aslında, surekli katılım gösterirsen eminim başarırsın

Evet daha önce de 2 kere katıldım yarışmaya, istediğim kiloya ulaşıp mezun olmustum. Kiloyu veriyorum ama malesef kısa sürede tekrar alıyorum. Bu defa kararliyim. Sağlıklı beslenme ve sporu yaşam tarzım haline getireceğim inşallah. Birbirimizi destekleyerek daha güzel kilolar veiyoruz. Bu defa da öyle olur inşallah. Ben de sizı hatırlar gibiyim...

Krakeri takip et ınstegramdan çok güzel menüler paylaşıyo:)

Menü
Sabah 3 kaşık lor 10 zeytin domates yeşil çay
Öğle limonlu yeşillik

Ara 1 elma 3 ceviz 1 çb süt 1 kaşık yulaf tarçın karıştırıp yedim

Akşam tavuk yeşillik

Su 3 lt 1 lt si Detox suyu

Spor 45 dk bisiklet 50 dk yürüyüş

Bu kadar asılıyorum kızlar çünkü hastalıktan dolayı haftasonu artılarımı vermeye çalışıyorum
Ama bugün biraz halsizleştim yarın daha iyi olurum umarım

Valla bugun beslenmem kactı gıbı regl de oldugumdan sacmaladım bıraz ama 7 den snr bısey yok bana ve bugun cok guzel yurudum o yuzden umarım sıkıntı olmaz
Gunduzlerı de sıkarsam ılerde bırakınca hemen alırımm
Koruma donemınde de burada olmalıyım

Kızlar bende menumu paylasayim

Sabah 7:30
6 zeytin
2 dilim peynir bir parça ekmek
Ama artık sabah beyaz ekmek yemiyecegim

Öylen 1 de
Yayla çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Az tavuklu patates

Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi

Akşam yemeği
Saat 7 de

Küçük kase lahana yemeği
Salata
1 tane biber kızartması
Bir bardak ayran
Ayranın içinde zencefil zerdeçal ve tarçın

Sabah 15 dakika leslie
Akşam yatarken 20 dakika leslie yapacağım
Gün içinde 1 buçuk lt ılık su içtim
Ve 1 lt detoks suyu yaptım elma ve limonlu içtim

Afiyet olsun oncelikle sabah kahvaltin az olmus canim yumurta katabilirsin ogleyide kahveyle gecistrmissin sana tavsiyem yeni basladigin icin birden az yeme yavas yavas azaltmalisin ben oyle yapmistm mesela 2 dilim ekmekten 1e dustum 1 ay sonra daha sonrada haftada 1 yemeye basladim
2si bi arada icmenide tavsiye etmem hazir paketlenmis hersey saglimiza zararli turk kahvesi seviyosan onu deneyebilrsn optum canm

Menum gayet guzel ama kahvaltida nesfit tarzi seyler tuketmemeni oneririm

Beyaz ekmek disinda gayet guzel canm

Aniyyyy basim dondu yeni uyeleri okurken hepsine toptan burdan sesleniyorum kulak verin bana bakem

Hepiniz hosgeldiniz ben Merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var mezun olup geri geldim mayis ayinda 80le basladim kasimdamiydi ya 66yla mezun oldum sonra 3kilo geri alinca hemen geliverdim...cok sanslisiniz 5.takimi tercih ettiginiz icin bundan 10 ay once burfaki basari hikayelerini okur ic cekerdim sonunda bende zayifladm kizsimdi yeni hedef 58bunuda basarcm inaniyorm kendime ve basarilar diliyorm herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…