Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın şekerler, dün kızım çok ağlayınca erken çıktım işten, kulağı ağrıyormuş, doktor iltihap falan Yok dedi ama öyle çok ağladı ki kulağım diye bugün izin aldım ondan, kızımla ilgileneyim dedim. Benimle ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür mahiyetinde saf proteinle başlıyorum bugün :) akşama menümü paylaşayım inşallah :)

Amin canım şu an o beğenmediğin kiloda olmayı İnan çok isterdimmm boy kaçtı senin??

Bende son alışverişlerimi netten yapmışsım.Olmayınca veya beğenmeyince geri iade ediyorsun hiçbir sorun olmuyor.

Aynen ebruşum, direkt aldığım şeyleri evde deneyip beğenmeyince çok pişman oluyorum İnan, iade etmeye o kadar alıştım ki :) eşim de alıştı, olmazsa iade ederiz diyo artık :)

Benimde yoktu bu seneye kadar çocuk okula başlayınca çevre genişledi bende katıldım sosyalağa:)

Öğretmenli grup, anneler grubu vs vs, whatsapp kullanmak istemiyoruz diyo çevremdeki anneler :)

Uğraşmak istemiyorum galiba bide ne bileyim dokunmadan denemeden pek bana göre değil sanırım:)

Ona da alışıyorsun matildacım, bi alıosun baktın olmadı kalıbı darmış/ genişmiş diye kararını veriyosun, ona göre alıyosun mis gibi, eskiden içeriğine hiç bakmazdım, şimdi direkt %100 kotonmuş vs diye içerikten anlıyorum herşeyi :)

Canım hoşgeldin :)
Utancak bişi yok seni en iyi ben anlarım geçen haziran ayrılıp 4 ay dönememiştim sağolsun ayşe olmasa olmazdı dukanla hayatımı değitirdi
Canımm, hatırlıyorum o zamanı, Dukan expressle başladığın dönemi :) 4 ay oldu mu ya?

Canımmm

Ya ilk biraz normal besleneyim dediğin dönemde şeker çikolata yiyememiştim, çok tatlı ve lezzetsiz gelmişti, sonra yeniden alıştım tabi yine yapıcam ama :)

Ben 5 gün saf pro yapim ne dersin, beni en en en iyi kendime getirecek o :) yeniden tavuk ve yumurtayla barışma vakti :)

Herkesciklere günaydın
gecenin bir yarısı uykum kaçtı bu saatte gözüm bir şeylere takılıyor özellikle çocukların nutella kavanozuna
Yapma etme kaptanim neyse ki sutle gecistirmissin
Günaydın arkadaslar...
toplight Kaptan'ım iyi etmissin sut icerek afiyet olsun..
Nerelerdesin ozlemcim menulerini goremiyorum sanki? Sıkı takipteyim hepinizi
Yaa cok gecmis olsun kuzucuga
Günaydınlar

Bu ara modum düşük yine.
Çok şükür bi sıkıntım da yok ama...
Bilmiyorum işte.
Çok yazasım da gelmiyor buralara,
Ama takipteyim
Aaaa oyle moral bozmak yok bak wendigo bile dayanamadı, bizle takılıyor. Gel bize takıl bize, neselenirsin :)

Günaydın kızlar.. Ben yine grip oluyorum sanırım.. Ama direnme fazındayım :)
Cok yorgunum dökülüyo heryerim
wendy kuzum gecmıs olsun yavruya ıyı mı sımdı??
KumraL_KrakeR cuma başlıcam canım pilates ve fitnessla canımı okuyom sımdılık
toplight kaptanım aksam benım de gozum dondu eve gıdınce yogurt yıyıp kendımı odaya kapattım aksam yemegını de gecıstırmıs oldum boylece

Yenı gelenlere toptan bı daha hosgeldınız dıyeyım

Bu arada zoey1616 den haber alan var mı??

Aaa olmaz öyle, bana yaz, azıcık kız hatta şekerim, evde canın sıkılır :) 2 kızın vardı dimi senin?
Evet canım
2 bıcırık kızım var..
sağolun kaptanım
Maşallah 7ay bitmiş
Ne güzel, heyecanla bekliyor olmalısınız
Sizin eşinizin tarafından kaçıncı torun olcak???
Büyükanne-büyükbabalar da heyecanlı mı?

sağolun kaptanım
Maşallah 7ay bitmiş
Ne güzel, heyecanla bekliyor olmalısınız
Sizin eşinizin tarafından kaçıncı torun olcak???
Büyükanne-büyükbabalar da heyecanlı mı?
Gunler geçiyor ya 7 ay bitti dedigin gibi, nasil gecti anlamadim :)
Benim kardesim olmadığı icin annemin ilk torunu olacak ve cooook heyecanli surekli bi seyler örüp duruyor
Kayinvalidemlerin 3. torunu olacak, gorumcemin 2 cocugu var. Ama erkek evladin ilk cocugu olduğundan onlarda da ayrı bi heyecan var. Karadenizli oldukları icin erkekler kıymetli birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…