- 23 Ağustos 2012
- 14.768
- 39.054
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.401
wendy oluyomu hic bole bebem sen nasil pes etmis gibi konusursun bana telefonunu ver hemen sana watsaptan yurucem
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cuma gününde inşallah tartılar istediğimizi gösterir ahh 53 olaydım haftaya 52 olsam bu zorda 52 buçuk larda olsam mart basinda gönlünüze göre sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah
Ay yazıyormuş :)Amin canım şu an o beğenmediğin kiloda olmayı İnan çok isterdimmmboy kaçtı senin??
ama ben yememek için kendime süt ısıttım içine tarçın attım onu içiyorum en masum o geldi sabah mesai var nasıl gideceksem
Bende son alışverişlerimi netten yapmışsım.Olmayınca veya beğenmeyince geri iade ediyorsun hiçbir sorun olmuyor.
Benimde yoktu bu seneye kadar çocuk okula başlayınca çevre genişledi bende katıldım sosyalağa:)
Uğraşmak istemiyorum galiba bide ne bileyim dokunmadan denemeden pek bana göre değil sanırım:)
Aslında bana azım kralıcesı derlerdı sımdılerdı eser kalmadı
Canım hoşgeldin :)Evet daha önce de 2 kere katıldım yarışmaya, istediğim kiloya ulaşıp mezun olmustum. Kiloyu veriyorum ama malesef kısa sürede tekrar alıyorum. Bu defa kararliyim. Sağlıklı beslenme ve sporu yaşam tarzım haline getireceğim inşallah. Birbirimizi destekleyerek daha güzel kilolar veiyoruz. Bu defa da öyle olur inşallah. Ben de sizı hatırlar gibiyim...
Canımm, hatırlıyorum o zamanı, Dukan expressle başladığın dönemi :) 4 ay oldu mu ya?Utancak bişi yok seni en iyi ben anlarım geçen haziran ayrılıp 4 ay dönememiştim sağolsun ayşe olmasa olmazdı dukanla hayatımı değitirdi
CanımmmYürüyüş süper olur senin için bak servey nasılda kar kış minik bebe demeden spor yapıyor. Seni sıkmak istemem ama bence sadece minik bir motivasyona ihtiyacın var.
Bütün takım yanındayız.. Hepimiz seni çok seviyoruzz..
Hem fazla bir kilonda yok. Olursa güzel olurama olmasada sıkma canını.. Sen zaten çok güzel görünüyorsun. Asıl fazlalıkları verdin zaten..
Ay ben seni çok iyi anlıyorum inanki. Bende defalarca diyete başladım bıraktım vs ama sonu gelmiyor, inşallah bu defa bırakmayacağım, herkesten önce kendi mutluluğumuz için yapmamız lazım. O şekerler, hamurlar hayatımızdan tamamen çıkıp gitmeyecekler, öyle düşün. Sadece kilo verene kadar. Sonra zaten inanıyorum ki kendimiz istemeyeceğiz yemeyi. Ye ye nereye kadar değil mi canım, biraz değişiklik lazım.
Selamlar
Cnm bak matilda kendine zor gelsede guzel verdiriyo siye umay villanin ilk iki gununu yapiyo sende hepsini yapamasanda iki gun yapsan verdigin kg ile gaza gelirdin onumuz yaz kg aldikca daha cok moralin bozulacak artik dur ve hic bise olmamis gibi yeniden basla
Günaydınlar
Bu ara modum düşük yine.
Çok şükür bi sıkıntım da yok ama...
Bilmiyorum işte.
Çok yazasım da gelmiyor buralara,
Ama takipteyim
Yapma etme kaptanim neyse ki sutle gecistirmissingecenin bir yarısı uykum kaçtı bu saatte gözüm bir şeylere takılıyor özellikle çocukların nutella kavanozuna
Nerelerdesin ozlemcim menulerini goremiyorum sanki? Sıkı takipteyim hepinizi
Yaa cok gecmis olsun kuzucugaGünaydın şekerler, dün kızım çok ağlayınca erken çıktım işten, kulağı ağrıyormuş, doktor iltihap falan Yok dedi ama öyle çok ağladı ki kulağım diyebugün izin aldım ondan, kızımla ilgileneyim dedim. Benimle ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür mahiyetinde saf proteinle başlıyorum bugün :) akşama menümü paylaşayım inşallah :)
Aaaa oyle moral bozmak yok bak wendigo bile dayanamadı, bizle takılıyor. Gel bize takıl bize, neselenirsin :)Günaydınlar
Bu ara modum düşük yine.
Çok şükür bi sıkıntım da yok ama...
Bilmiyorum işte.
Çok yazasım da gelmiyor buralara,
Ama takipteyim
Evet canımAaa olmaz öyle, bana yaz, azıcık kız hatta şekerim, evde canın sıkılır :) 2 kızın vardı dimi senin?
sağolun kaptanımHerkesciklere günaydın
Yapma etme kaptanim neyse ki sutle gecistirmissin
Nerelerdesin ozlemcim menulerini goremiyorum sanki? Sıkı takipteyim hepinizi
Yaa cok gecmis olsun kuzucuga
Aaaa oyle moral bozmak yok bak wendigo bile dayanamadı, bizle takılıyor. Gel bize takıl bize, neselenirsin :)
Yaa cok gecmis olsun kuzucuga
Gunler geçiyor ya 7 ay bitti dedigin gibi, nasil gecti anlamadim :)sağolun kaptanım
Maşallah 7ay bitmiş
Ne güzel, heyecanla bekliyor olmalısınız
Sizin eşinizin tarafından kaçıncı torun olcak???
Büyükanne-büyükbabalar da heyecanlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?