Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum gayet guzel ama kahvaltida nesfit tarzi seyler tuketmemeni oneririm
Evet, mecburiyetten oldu o maalesef.

Esım pogaca yapsan da yesek dedı fırından mis gıbı kokular yukselıyor yazık gunahtır bana
Bence de yaa, yazık sana. Yeme diyeceğim ama süt verirkende olmuyo, minnacık ye

Aaayyy darısı başımıza inşallah. Tebrikler tabi bu arada da

kızlar selam bugün extra şeyler oldu öğle tatili için kızılaya inmiştim işe geri dönemedimhasta ziyareti vs derken arabamı tamirden aldım eve gelişim saat 6 oldu koşturdum
servey tatlım helal olsun sana
B BuRCuCuKkK hoşgeldin canım yeniden aramıza
yeni gelen arkadaşlar henüz isimleri tam oturamadım anladığım kadarıyla menüler güzel gibi tecrübeli arkadaşlar zaten yorum yapıyorlar
@wendigo yarın seninle özel olarak ilgilenecem tatlım
bana gelince ebrusonmez tatlım son günlerde ozon hapını düzenli pek kullanmadım ihmal ettim nasıl olsa wc ye çıkıyorum diye ama ihmal e gelmiyormuş
matilda mıydı kayısı erik ye diyen tam hatırlayamadım maalesef ben o aşamaları geçeli çok oldu benim spastik kolon ibs mi ne diyorlar müshil hapları bile etki etmiyor öyle söyleyeyim inşallah bugün düzenli kullanmaya başladım düzene girer fazla yememeye çalışsam da bu şişlik öldürüyor beni

Menüm

Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
beyaz peynir, eski kaşar
1,5 haşlanmış yumurta
şekersiz çay.

ara: filtre kahve (yarım yağlı sütlü, şekersiz ve kafeinsiz)

Öğle
1 porsiyon közlenmiş patlıcan ve havuç karışık soğuk salata
(bundan önce 312 kaloricik! bir kaçamak yaptığım için az yedim.)

Ara: Türk kahvesi, şekersiz

Akşam
1 kase közlenmiş biber çorbası
1 kase cacık
1/4 yağsız ve yarım yağlı sütle çok az un kullanarak yaptığım hünkar beğendi.

koşu yapmayı planlamıştım ama olmadı. onun yerine 25 dk. Jillian egzersiz yaptım. Birazdan da 30-40 dk falan eliptik bisiklet kullanırım. Sonrasında yatarım çünkü çoooook yoruldum bugün, nedense bir koşuşturma içinde geçti gibime geliyor.

kızlar bugünlük menüm
sabah
1 ,5 dl ekmek
1 yumurta biraz peynir
1 zeytin
ara 1 elma
öğle (saat 3 te ancak bunu yedim ikramdı)
3 adet lahana sarma
bolca turşu
akşam
1 kepçe çorba
1 enginar dolması
1 dilim kıymalı börek (kol böreği gibi olan)
yoğurt
ara
1/4 dilim portakal
su bugün koşturmacadan az oldu 1,5 lt civarı
spor öğleyin 45 dk tempolu yürüyüş
bu arada kızlar menüme yorum yapın akşam fazla oldu öğleyin yemek yemeye zamanım yoktu geçmiş olsun ziyareti aniden gerçekleşti ve orda ikram edilince mecburen sarmaları yedim

Ben demiştim kaptanım çok geçmiş olsun zor bi durum

Ben öğlen yenen sarmada sıkıntı görmedim ama akşam börek olmasaymış dünde vardı enginar nişasta çorba da karbonhidrat ölçüler az ama Kh ağırlıklı olmuş menü kaptancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…