- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.361
Evet, mecburiyetten oldu o maalesef.Menum gayet guzel ama kahvaltida nesfit tarzi seyler tuketmemeni oneririm
Bence de yaa, yazık sana. Yeme diyeceğim ama süt verirkende olmuyo, minnacık yeEsım pogaca yapsan da yesek dedı fırından mis gıbı kokular yukselıyor yazık gunahtır bana
Aaayyy darısı başımıza inşallah. Tebrikler tabi bu arada daAniyyyy basim dondu yeni uyeleri okurkenhepsine toptan burdan sesleniyorum kulak verin bana bakem
Hepiniz hosgeldinizben Merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var mezun olup geri geldim mayis ayinda 80le basladim kasimdamiydi ya 66yla mezun oldum sonra 3kilo geri alinca hemen geliverdim...cok sanslisiniz 5.takimi tercih ettiginiz icin bundan 10 ay once burfaki basari hikayelerini okur ic cekerdim sonunda bende zayifladm kiz simdi yeni hedef 58bunuda basarcm inaniyorm kendime ve basarilar diliyorm herkeze
Kesinlikle yemem sabah yerım artıkkEvet, mecburiyetten oldu o maalesef.
Bence de yaa, yazık sana. Yeme diyeceğim ama süt verirkende olmuyo, minnacık ye
Aaayyy darısı başımıza inşallah. Tebrikler tabi bu arada da
sabah mikrodalgada ısıt da ye hayatım sıcak sıcak şimdi de bi ısırık al devamını getirme şişmesin bir yerlerinKesinlikle yemem sabah yerım artıkk
YazııııkEsım pogaca yapsan da yesek dedı fırından mis gıbı kokular yukselıyor yazık gunahtır bana
Canım ıstemıyorrrsabah mikrodalgada ısıt da ye hayatım sıcak sıcak şimdi de bi ısırık al devamını getirme şişmesin bir yerlerin
Tebrik ediyorum arkadaşım seni, sarsılmaz irade :)Kesinlikle yemem sabah yerım artıkk
Asıl yakınımda olsan ben o hazırladıklarını yicem ama işte....:)Ya ben seni yerim
Celık gıbı ırade lazımmYazıııık
Aslında bana azım kralıcesı derlerdı sımdılerdı eser kalmadıTebrik ediyorum arkadaşım seni, sarsılmaz irade :)
Ben demiştim kaptanım çok geçmiş olsun zor bi durumkızlar selam bugün extra şeyler oldu öğle tatili için kızılaya inmiştim işe geri dönemedimhasta ziyareti vs derken arabamı tamirden aldım eve gelişim saat 6 oldu koşturdum
servey tatlım helal olsun sana
B BuRCuCuKkK hoşgeldin canım yeniden aramıza
yeni gelen arkadaşlar henüz isimleri tam oturamadım anladığım kadarıyla menüler güzel gibi tecrübeli arkadaşlar zaten yorum yapıyorlar
@wendigo yarın seninle özel olarak ilgilenecem tatlım
bana gelinceebrusonmez tatlım son günlerde ozon hapını düzenli pek kullanmadım ihmal ettim nasıl olsa wc ye çıkıyorum diye ama ihmal e gelmiyormuş
matilda mıydı kayısı erik ye diyen tam hatırlayamadım maalesef ben o aşamaları geçeli çok oldu benim spastik kolon ibs mi ne diyorlar müshil hapları bile etki etmiyor öyle söyleyeyim inşallah bugün düzenli kullanmaya başladım düzene girer fazla yememeye çalışsam da bu şişlik öldürüyor beni
Ne cesaret ben hiç yapamıyorum ya denemeden alamamNetten kotondan ıkı tane elbıse aldım merakla beklıyorum gelmesınııı
Hıhı inandık:)Canım ıstemıyorrr
Lazım tabii var mıCelık gıbı ırade lazımm
Olmak zorunda sıkıldım bu kılodan bırsın rafa kalksın bu konuHıhı inandık:)
Kıyamam ya sabah ye sen sabah
Lazım tabii var mı
Ben öğlen yenen sarmada sıkıntı görmedim ama akşam börek olmasaymış dünde vardı enginar nişasta çorba da karbonhidrat ölçüler az ama Kh ağırlıklı olmuş menü kaptancımkızlar bugünlük menüm
sabah
1 ,5 dl ekmek
1 yumurta biraz peynir
1 zeytin
ara 1 elma
öğle (saat 3 te ancak bunu yedim ikramdı)
3 adet lahana sarma
bolca turşu
akşam
1 kepçe çorba
1 enginar dolması
1 dilim kıymalı börek (kol böreği gibi olan)
yoğurt
ara
1/4 dilim portakal
su bugün koşturmacadan az oldu 1,5 lt civarı
spor öğleyin 45 dk tempolu yürüyüş
bu arada kızlar menüme yorum yapın akşam fazla oldu öğleyin yemek yemeye zamanım yoktu geçmiş olsun ziyareti aniden gerçekleşti ve orda ikram edilince mecburen sarmaları yedim
İnş canım hepimiz için aynı Mehter marşı gibi bıktım bende inanOlmak zorunda sıkıldım bu kılodan bırsın rafa kalksın bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?