Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım şu an o beğenmediğin kiloda olmayı İnan çok isterdimmm boy kaçtı senin??
Canım benim boyum 153
Hedefim 50 şuan 52 olmak istiyorum mart basinda
Haklısın kilom fazla yok ama rabbim nasip ederse bebeğimiz olsun istiyoruz kiloyla hamile olmak istemiyorum sonradan veremezsem diye yaşım 38
Kilo almaya başladım 55 .5 oldum 56 gördüm dikkat etmem lazım şuan iyi gidiyor yavaş yavaş kurtuluyorum
Hep beraber sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah

Amin inşallah, biz sonrasında gebelik topiğinde buluşucaz o zaman, takımda bebiş isteyen çok var, sende katıldın aramıza :)

Kız sabah sabah nerden buldun mantıyı da yedin Bi de lor çorbası dikkatimi çekti duymadım daha önce nasıl yapılıyo canım??
gece annemin günü vardı o yapmış gözüm kaldı valla lor çorbası artvinde sık yapılan bir corbadır kaynayan suya biraz sehriye atılır sonra tepeleme 3 kaşık lor bir kapta soğuk su ile açılır kaynayan suya yavaşca dökülür
sonra iki kaşık unla da terbiye yapılıyor üzerine nane pul biberli yağ konulabilir toplight

good morning ladies
bu aralar iş temposu falan biraz yoğun annem de habire misafir alıyor pek zamanım olmuyor ama okuyorum. yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler @raindarksky S surgery nurse güzel güzel kilo verelim

yazmıyorum diye kaçamak yapıyorum sanmayın tam gaz devam sadece ekstra spor yapamıyorum
bu aralar metobolizmam berbat ya tuvalete çıkamıorum.. off dün tartıldım 82.500 yani artı 500 deyim cumaya göre ama sanki buğün biraz daha az çıkacakmışım gibi hissediyorum birazdan tartılacagım :*

Bende matilda gibiydim hala alışmaya çalışıyorum.Eşim bir çok şeyi netten alıyor. En son eşime ve bana ayakkabı almıştık düşün artık.. Ayakkabı en mantıksızı ama oluyormuş gayet güzel.. Hem çok daha ucuza geliyor hemde biz burada istediğimiz her markayı bulamıyoruz.
Kıyafet içinde beden ölçüleri oluyor genelde

inatettimolacak heyyyy genetıkci bak ne dıyorum ne uzerınde calışmalısınız önerım var:bir cip yapmalısınız bunu vucuda yerlestırceksınız mesela dun aksam fırından tuten tereyaglı poğacayı yemedıgını algılayacak karsılıgında 1500 kal yakacak bence yapabılırsınız yoksa bır dqha ırade gostermemmmıtokondrıyı asılar mısınız artık bılememmm

İşin sakası bır yana dun gece yemedım ama sabah yedım ne degısır kı dıyecek ırade gosterecek olursak bu işş olur sabah peynırlı tost ywrıne onu yedım

Özlemcim merhaba naaptın dukanı?? Bu ara menülere bakamadım ben.

wendy Canım kendimi hic iyi hissetmiyorum..Motivasyonum yerlerde.. Kendimi acil toparlamam lazım.. Sen nasıl bir menü dusunuyorsum benimle paylas canım beraber uygulayalım..Birbirimizi desteklemis oluruz..
morordek Canım cok kotuydum hic yAzasım gelmedi birazda dengesiz beslendim ama gunu erken kapattim ve hergun keyifsizde olsa 10000nin uzerinde adım attım.

Hergun yarım saat yuruyus candır spor salonundayım
kolay gelsin tatlım hadi bakılm
kızlar şu ara işyerinde işler biraz yoğun o yüzden fazla takılamayabilirim gecenin bir yarısı uykum kaçıp dolanınca sabah 5,30 a kadar bugün biraz modum düşük ama öğleyin 45 dk yürüyüşümü yaptım akşam da spora gideceğim bu arada kalan son böreği de öğle yemeği olarak 2 dilim yedim ve bitti gözümüz aydın

wendy Canım kendimi hic iyi hissetmiyorum..Motivasyonum yerlerde.. Kendimi acil toparlamam lazım.. Sen nasıl bir menü dusunuyorsum benimle paylas canım beraber uygulayalım..Birbirimizi desteklemis oluruz.

Canım ben Dukan atak yapıyorum şimdi, bi örnek menü yazayım istersen? Mesela bugün;

Sabah; 2 haşlanmış yumurta baharatlı, yarım kk süzme peynir

Öğle; fırın göğüs, tarçınlı yoğurt, biraz acı sos

Akşam; haşlanmış tavuk, yoğurt, acı sos, 1-2 yudum zero gibi.

Su; tabi 2 lt
Spor; yürüyemezsem 3 mil Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…