- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.421
Maşallah çok güzel ilerlemissin inşallah sağlıkla hedefinede ulasirsinCanım hosgeldin..
Olursun bence en kısa zamanda..
Ahhh bende 50li kilolara inebilsem..
Evet canım
2 bıcırık kızım var..
Canım benim boyum 153Amin canım şu an o beğenmediğin kiloda olmayı İnan çok isterdimmmboy kaçtı senin??
Canım benim boyum 153
Hedefim 50 şuan 52 olmak istiyorum mart basinda
Haklısın kilom fazla yok ama rabbim nasip ederse bebeğimiz olsun istiyoruz kiloyla hamile olmak istemiyorum sonradan veremezsem diye yaşım 38
Kilo almaya başladım 55 .5 oldum 56 gördüm dikkat etmem lazım şuan iyi gidiyor yavaş yavaş kurtuluyorum
Hep beraber sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur inşallah
gece annemin günü vardı o yapmış gözüm kaldı vallaKız sabah sabah nerden buldun mantıyı da yedinBi de lor çorbası dikkatimi çekti duymadım daha önce nasıl yapılıyo canım??
Hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıyla sağlığıyla gelsin minnaklarimiz inşallahAmin inşallah, biz sonrasında gebelik topiğinde buluşucaz o zaman, takımda bebiş isteyen çok var, sende katıldın aramıza :)
Bende matilda gibiydim hala alışmaya çalışıyorum.Eşim bir çok şeyi netten alıyor. En son eşime ve bana ayakkabı almıştık düşün artık..Aynen ebruşum, direkt aldığım şeyleri evde deneyip beğenmeyince çok pişman oluyorum İnan, iade etmeye o kadar alıştım ki :) eşim de alıştı, olmazsa iade ederiz diyo artık :)
Öğretmenli grup, anneler grubu vs vs, whatsapp kullanmak istemiyoruz diyo çevremdeki anneler :)
Ona da alışıyorsun matildacım, bi alıosun baktın olmadı kalıbı darmış/ genişmiş diye kararını veriyosun, ona göre alıyosun mis gibi, eskiden içeriğine hiç bakmazdım, şimdi direkt %100 kotonmuş vs diye içerikten anlıyorum herşeyi :)
Havalardandır o Sen kopma aynı şekil devam et.Bak yaza az kaldı.Günaydınlar
Bu ara modum düşük yine.
Çok şükür bi sıkıntım da yok ama...
Bilmiyorum işte.
Çok yazasım da gelmiyor buralara,
Ama takipteyim
Eee bomba gibi dönmüşsün..Amaan ne çenem düşmüş yine :) gidim de 2 yumurta haşlayım kocaman bi bardak su içeyim :)
Hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıyla sağlığıyla gelsin minnaklarimiz inşallah
Menün çok güzel.Nescafede de şeker var mı?dünün menüsü geliyor!!!
sabah 10.30
iki haş yumurta
iki yaprak marul
bir yeşil sogan
bir domates
azcık peynir
ara 15.00
3-4 yudum nescafe
18.00
ızgara tavuklu yağsız salata
bir bardak yarım esmer şekerli çay
20.00
bir bardak çay
Özlemcim merhaba naaptın dukanı?? Bu ara menülere bakamadım ben.
Herkesciklere günaydın
Yapma etme kaptanim neyse ki sutle gecistirmissin
Nerelerdesin ozlemcim menulerini goremiyorum sanki? Sıkı takipteyim hepinizi
Yaa cok gecmis olsun kuzucuga
Aaaa oyle moral bozmak yok bak wendigo bile dayanamadı, bizle takılıyor. Gel bize takıl bize, neselenirsin :)
kolay gelsin tatlım hadi bakılmHergun yarım saat yuruyus candır spor salonundayım
wendy Canım kendimi hic iyi hissetmiyorum..Motivasyonum yerlerde.. Kendimi acil toparlamam lazım.. Sen nasıl bir menü dusunuyorsum benimle paylas canım beraber uygulayalım..Birbirimizi desteklemis oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?