- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.441
İyi iyi ailelerin gözdesi demekGunler geçiyor ya 7 ay bitti dedigin gibi, nasil gecti anlamadim :)
Benim kardesim olmadığı icin annemin ilk torunu olacak ve cooook heyecanli surekli bi seyler örüp duruyor
Kayinvalidemlerin 3. torunu olacak, gorumcemin 2 cocugu var. Ama erkek evladin ilk cocugu olduğundan onlarda da ayrı bi heyecan var. Karadenizli oldukları icin erkekler kıymetli birazcık
Cümlemizinkini canım..Oy ne güzel, Allahım bağışlasın.
Doğru canımHavalardandır o Sen kopma aynı şekil devam et.Bak yaza az kaldı.
Ay bebeyim bilim henüz ona izin vermiyiii.. olsa dükkan senin biliyoninatettimolacak heyyyy genetıkci bak ne dıyorum ne uzerınde calışmalısınız önerım var: bir cip yapmalısınız bunu vucuda yerlestırceksınız mesela dun aksam fırından tuten tereyaglı poğacayı yemedıgını algılayacak karsılıgında 1500 kal yakacak bence yapabılırsınız yoksa bır dqha ırade gostermemm mıtokondrıyı asılar mısınız artık bılememmm
Börekler dert oldu başına resmen kaptanımkolay gelsin tatlım hadi bakılm
kızlar şu ara işyerinde işler biraz yoğun o yüzden fazla takılamayabilirim gecenin bir yarısı uykum kaçıp dolanınca sabah 5,30 a kadar bugün biraz modum düşük ama öğleyin 45 dk yürüyüşümü yaptım akşam da spora gideceğim bu arada kalan son böreği de öğle yemeği olarak 2 dilim yedimve bitti gözümüz aydın
Superdünün menüsü geliyor!!!
sabah 10.30
iki haş yumurta
iki yaprak marul
bir yeşil sogan
bir domates
azcık peynir
ara 15.00
3-4 yudum nescafe
18.00
ızgara tavuklu yağsız salata
bir bardak yarım esmer şekerli çay
20.00
bir bardak çay
Ördekcimi etiketleyelim de hemen kaydetsin başlangıcını hedefiniHerkese merhaba hanımlar pazartesiden beri buraya giremedim. Çok mesaj birikmiş hepsini okuyamadım. Hoşgeldin diyenler hoşbuldum sağolun. Kendimi tanıtayım hemen. 27 yaşındayım çalışıyorum 19 aylık bi bebeğim var. 160 boyunda 74 kiloyum. Emzirme döneminde çok kilo aldım ve veremedim hâlâ. 68 kilo ile hamile kalmıştım. Doğumdan çıktığımda 70 e kadar inmiştim ama maalesef 6 kilo aldım ikisini verdim hala verilecek çok kilom var. Hedefim önce 65 sonra 60a inmek
Hem börek yiyo hem yazıyo.. sen sua et o yüzmeye yoksa görerdin artılarıDemekki borekleri yemesem 1 kilo vercembu yuzme ne iyi biseymis ya
Hiç spor yapmıyorum desem okuldan dönerken yürüdüğüm 15 dk.lık yolu saymazsak. Aslında evde koşu bandım ve bisikletim var ama süs gibi duruyor uzun zamandır. Biraz tembellikten biraz afacan kızımın dağıttığı ortalığı toplamak yemek yapmak falan derken vaktim olmuyor sanki. Beni harekete geçirin kızlar. İçimde istek var ama harekete geçemiyorum. Bugün yine bi sürü abur cubur yedim. Niye böyle oluyor ki ofÖrdekcimi etiketleyelim de hemen kaydetsin başlangıcını hedefinimorordek spor yapmaya fırsat bulabılıyo musun canım neler yapıyosun.. anlat bakem bıze kendını..
Sana yazdım mı ben bılmıyom ama ozge ben k.yardımcısıyım 25yasındayım yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
ayy sorma yaa bi daha börek yaparsam onlara neyse bitti de kurtuldumAy bebeyim bilim henüz ona izin vermiyiii.. olsa dükkan senin biliyon
Börekler dert oldu başına resmen kaptanımseninkiler de kıymalı böreği bulmuş da yemiyo,ben de patatesli sevmem böreği asıl
kız bacım ben 1-2 dilim börek yedim diye kahroluyom kaç gündür sen ne yapmışın öyle patates salatası 2 kase börek kek ohhhDunku menumu yazimda gozleriniz portlesin
Sabah
2 haslanmis yimirta
Zeytin peynir
1dlm tb ekmek
Ikindi diyelim yuzmeden cikinca yediklerim
2 kase patates salatasi
2 dilim borek
1dilim kek
Aksam
1 bardak yesil cay
Su 3litre
Spor 1 saat yuzme
Sonuc:_200 vermism
canım benim kronik kabızlık ileri seviyede ozon yağı kapsülü kullanıyom iyi geldi ama sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsinYarim saat leslie yaptim kizlar. Aksama da ip atlama ve mekik var. Sabah tartildim, baskül geçen cumaya göre güzel şeyler soyluyor. Bu arada bazen ciddi wc sorunu yaşıyorum. Kuru kayısı, keten tohumu, senemaki çayı falan ise yaramıyor bende. Tavsiye edebileceğiniz herhangi birsey var mi?
canım buraya günlük menü yazımaya başlayınca utançtan abur cubur u kesiyorsun benden sana tavsiye paketli gıdalardan mümkün olduğu kadar uzak durman abur cubur yerine yanına fındık kuru üzüm kuru kayısı vs atabilirsin hertürlü krize iyi geliyor en azından sağlıklıHiç spor yapmıyorum desem okuldan dönerken yürüdüğüm 15 dk.lık yolu saymazsak. Aslında evde koşu bandım ve bisikletim var ama süs gibi duruyor uzun zamandır. Biraz tembellikten biraz afacan kızımın dağıttığı ortalığı toplamak yemek yapmak falan derken vaktim olmuyor sanki. Beni harekete geçirin kızlar. İçimde istek var ama harekete geçemiyorum. Bugün yine bi sürü abur cubur yedim. Niye böyle oluyor ki of
tatlım hepsinde ingilizce konuşuyor ama konuştuğu seni ilgilendirmiyor o ne yaparsa aynını yapacaksın benim bildiğim türkçe yok maalesefKızlar leslie de hangi programı açıyorsunuz
Ya çok eğlenceli ama benim açtığım yabancı konuşuyor
Tamamdır canım benim çok teşekkür ederim ozaman devamtatlım hepsinde ingilizce konuşuyor ama konuştuğu seni ilgilendirmiyor o ne yaparsa aynını yapacaksın benim bildiğim türkçe yok maalesef
Kızlar leslie de hangi programı açıyorsunuz
Ya çok eğlenceli ama benim açtığım yabancı konuşuyor
Çok fazla kalori yakıyor.Demekki borekleri yemesem 1 kilo vercembu yuzme ne iyi biseymis ya
İlk başladım birinci milde hamladim 2 gün ara verdim şimdi ikinci mil yapıyorum ama yoruluyorum yavaş yavaş artiriyorumTürkçesi yok onun malesef. 1 mil ile başladım ben. 2-3 istedigin kadar artirabilirsin. Hiç spor yapamasam telefondan leslieyi açıp ev isini koşarak yapıyorum iyi ter attırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?