Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi iyi ailelerin gözdesi demek
Öyle çocuklar çok zeki olurlarmış
Çok sevildikleri için..
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzucuk..

Ay bebeyim bilim henüz ona izin vermiyiii.. olsa dükkan senin biliyon
Börekler dert oldu başına resmen kaptanım seninkiler de kıymalı böreği bulmuş da yemiyo,ben de patatesli sevmem böreği asıl

Herkese merhaba hanımlar pazartesiden beri buraya giremedim. Çok mesaj birikmiş hepsini okuyamadım. Hoşgeldin diyenler hoşbuldum sağolun. Kendimi tanıtayım hemen. 27 yaşındayım çalışıyorum 19 aylık bi bebeğim var. 160 boyunda 74 kiloyum. Emzirme döneminde çok kilo aldım ve veremedim hâlâ. 68 kilo ile hamile kalmıştım. Doğumdan çıktığımda 70 e kadar inmiştim ama maalesef 6 kilo aldım ikisini verdim hala verilecek çok kilom var. Hedefim önce 65 sonra 60a inmek

Ördekcimi etiketleyelim de hemen kaydetsin başlangıcını hedefini morordek spor yapmaya fırsat bulabılıyo musun canım neler yapıyosun.. anlat bakem bıze kendını..
Sana yazdım mı ben bılmıyom ama ozge ben k.yardımcısıyım 25yasındayım yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım

Hiç spor yapmıyorum desem okuldan dönerken yürüdüğüm 15 dk.lık yolu saymazsak. Aslında evde koşu bandım ve bisikletim var ama süs gibi duruyor uzun zamandır. Biraz tembellikten biraz afacan kızımın dağıttığı ortalığı toplamak yemek yapmak falan derken vaktim olmuyor sanki. Beni harekete geçirin kızlar. İçimde istek var ama harekete geçemiyorum. Bugün yine bi sürü abur cubur yedim. Niye böyle oluyor ki of

Ay bebeyim bilim henüz ona izin vermiyiii.. olsa dükkan senin biliyon

Börekler dert oldu başına resmen kaptanım seninkiler de kıymalı böreği bulmuş da yemiyo,ben de patatesli sevmem böreği asıl
ayy sorma yaa bi daha börek yaparsam onlara neyse bitti de kurtuldum
kız bacım ben 1-2 dilim börek yedim diye kahroluyom kaç gündür sen ne yapmışın öyle patates salatası 2 kase börek kek ohhh
canım benim kronik kabızlık ileri seviyede ozon yağı kapsülü kullanıyom iyi geldi ama sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsin

canım buraya günlük menü yazımaya başlayınca utançtan abur cubur u kesiyorsun benden sana tavsiye paketli gıdalardan mümkün olduğu kadar uzak durman abur cubur yerine yanına fındık kuru üzüm kuru kayısı vs atabilirsin hertürlü krize iyi geliyor en azından sağlıklı

Kızlar leslie de hangi programı açıyorsunuz
Ya çok eğlenceli ama benim açtığım yabancı konuşuyor

tatlım hepsinde ingilizce konuşuyor ama konuştuğu seni ilgilendirmiyor o ne yaparsa aynını yapacaksın benim bildiğim türkçe yok maalesef
Tamamdır canım benim çok teşekkür ederim ozaman devam
Yaparken tartiliyorum 200 GM eksiliyorum harika çok güzel eylenceli

Kızlar leslie de hangi programı açıyorsunuz
Ya çok eğlenceli ama benim açtığım yabancı konuşuyor

Türkçesi yok onun malesef. 1 mil ile başladım ben. 2-3 istedigin kadar artirabilirsin. Hiç spor yapamasam telefondan leslieyi açıp ev isini koşarak yapıyorum iyi ter attırıyor

Türkçesi yok onun malesef. 1 mil ile başladım ben. 2-3 istedigin kadar artirabilirsin. Hiç spor yapamasam telefondan leslieyi açıp ev isini koşarak yapıyorum iyi ter attırıyor
İlk başladım birinci milde hamladim 2 gün ara verdim şimdi ikinci mil yapıyorum ama yoruluyorum yavaş yavaş artiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…