- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.461
Canim yogurtla yapabilirsin birde kinoa ceviz ve peynirle salatasi varmedusa38 kırmızı pancar aldım.Sen salatalara mı koyuyorsun.Nette yoğurtlu tarifleri de var.
Benimde oglum 20 aylik oldu bugun Allah bagislasin kilolarda gider insHerkese merhaba hanımlar pazartesiden beri buraya giremedim. Çok mesaj birikmiş hepsini okuyamadım. Hoşgeldin diyenler hoşbuldum sağolun. Kendimi tanıtayım hemen. 27 yaşındayım çalışıyorum 19 aylık bi bebeğim var. 160 boyunda 74 kiloyum. Emzirme döneminde çok kilo aldım ve veremedim hâlâ. 68 kilo ile hamile kalmıştım. Doğumdan çıktığımda 70 e kadar inmiştim ama maalesef 6 kilo aldım ikisini verdim hala verilecek çok kilom var. Hedefim önce 65 sonra 60a inmek
Kinoa yok malesef. Alınca salatasını da deneyeyim.Canim yogurtla yapabilirsin birde kinoa ceviz ve peynirle salatasi var
Yok haslama tadini bozuyo cig rendeleKinoa yok malesef. Alınca salatasını da deneyeyim.
Yoğutlama için haşlamak gerek miyor değil mi??
Bak cumaya cok az kaldı, yarın cok sıkı tut o zaman eksi gel mutlaka canımwendy Canım kendimi hic iyi hissetmiyorum..Motivasyonum yerlerde.. Kendimi acil toparlamam lazım.. Sen nasıl bir menü dusunuyorsum benimle paylas canım beraber uygulayalım..Birbirimizi desteklemis oluruz..
morordek Canım cok kotuydum hic yAzasım gelmedi birazda dengesiz beslendim ama gunu erken kapattim ve hergun keyifsizde olsa 10000nin uzerinde adım attım.
insallah yaa isterim tabi zeki olmasını :)İyi iyi ailelerin gözdesi demek
Öyle çocuklar çok zeki olurlarmış
Çok sevildikleri için..
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzucuk..
Aman Allahım o ne gııı? Gerci 1 saat yüzme de iyi kalori yaktırmıstır, yaktıklarını geri almıssın resmenDunku menumu yazimda gozleriniz portlesin
Sabah
2 haslanmis yimirta
Zeytin peynir
1dlm tb ekmek
Ikindi diyelim yuzmeden cikinca yediklerim
2 kase patates salatasi
2 dilim borek
1dilim kek
Aksam
1 bardak yesil cay
Su 3litre
Spor 1 saat yuzme
Sonuc:_200 vermism
Teşekkür ederim..Yok haslama tadini bozuyo cig rendele
Canım konuşsan acaba ertelenemez mi?Öf kızlar sinirlerim tepemde ya, bu bölüm başkanı elimde kalacak bi gündogum iznine cıkacagımı unutmus muuu yoksa unutmadı da inadından mı yaptı bilmiyorum, koca dönem sürecek görevler vermis bana
Selam kızlar menumu paylasayim
Sabah 7:30
Yumurta haşlama
Süzme peynir zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Kabuska yemeği
Yoğurt
Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
9 da da yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı yerim
Yarım lt suyla kapatırım
Yarım saat leslie yapacağım
Kızlar şuan mesaideyim yemek yiyemeyecegim bu akşam yoğurt la kapatacağım ee 9 dan sonra yemek yenmez ugrasim boşa gider
Atak boyle mi oluyor? Sınırsız dimi?Canım ben Dukan atak yapıyorum şimdi, bi örnek menü yazayım istersen? Mesela bugün;
Sabah; 2 haşlanmış yumurta baharatlı, yarım kk süzme peynir
Öğle; fırın göğüs, tarçınlı yoğurt, biraz acı sos
Akşam; haşlanmış tavuk, yoğurt, acı sos, 1-2 yudum zero gibi.
Su; tabi 2 lt
Spor; yürüyemezsem 3 mil Leslie
Cuma gunku rakamin altinda gelirim canim merak etme..Bak cumaya cok az kaldı, yarın cok sıkı tut o zaman eksi gel mutlaka canım
insallah yaa isterim tabi zeki olmasını :)
Aman Allahım o ne gııı? Gerci 1 saat yüzme de iyi kalori yaktırmıstır, yaktıklarını geri almıssın resmen
Menümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..
Nerede çalışıyordun canım. 9'da çıktığına göre özel sektör olmalıSelam kızlar menumu paylasayim
Sabah 7:30
Yumurta haşlama
Süzme peynir zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Kabuska yemeği
Yoğurt
Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
9 da da yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı yerim
Yarım lt suyla kapatırım
Yarım saat leslie yapacağım
Kızlar şuan mesaideyim yemek yiyemeyecegim bu akşam yoğurt la kapatacağım ee 9 dan sonra yemek yenmez ugrasim boşa gider
Sağol canım. Ben ilk kez denedim.Kızlar çok güzel diyince denemeye karar verdim. İyikide denemişim.Babam çok severdi ama bize yedirmeyi başaramamıştı. :))Allah kabul etsin ve afiyet olsun canım. Kereviz ben de bayılırım...
Atak boyle mi oluyor? Sınırsız dimi?
Bu arada yulaf kepegini aldım..
Cuma gunku rakamin altinda gelirim canim merak etme..
Sağol canım. Ben ilk kez denedim.Kızlar çok güzel diyince denemeye karar verdim. İyikide denemişim.Babam çok severdi ama bize yedirmeyi başaramamıştı. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?