Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5600 adım tamamlandı..

ne kadar sürede?? bende o kadar yürüyorum yürüyorum 10.000 falan imkansız oluyo nerdeyse, 1,5 saat tempolu falan yürümem lazım ki onu da yapamıyorum zamansızlıktan. ama yürüdükçe yürüyesi geliyo insanın ne güzel dimi :)

Wendigo sen hastane eczanesinde misin?
Bi ara hastalardan bahsetmiştin sanki de..

evet canım, hastane eczacısıyım, şimdi kemoterapi bölümünde çalışıyorum ama, azıcık branşlaşayım dedim :)

Tüm Yen'i arkadaşlarımız hoşgeldiniz...

Başaranlar, başarmakta olanlar ve başaracaklar.. toplanmış bulunuyoruz

Ben de tanıtayım sizlere kendimi..
30 yaşında, iki kız annesi,
1,64 boy 97civarı kilomla
tombik bir aile hekimliği uzmanıyım..
Miniğim 10 aylık
Hala ücretsiz izindeyim
Çok da dönesim yok açıkçası

Hep birlikte, bırakmadan kurtulalım şu kilolarımızdan...
Sağlıkla, eğlenceli bi şekilde inşallah...

Anladım canım kolay gelsin..

arkadaşlar ben çok kötü patlıyorum yaaa iyice saldım kendimi kiloo bir haftada nasıl böyle uçtu yaa diyet de yapamıyorum hiç ben

geçmişi okuyorum şimdi de içim şişti yazmak istedim

Noldu yine ya?? Neden vazgeciyosun kendinden bakiym?

ya ben cuma gününden beri hayvan gibi yiyorum

menü de paylaşmıyorum zaten dikkatinizi çekmedi tabi her zamanki gibi ama olsun siz de haklısınız tabi bi başlıyorum bi bırakıyorum ben olsam ben de kendimi çok sallamazdım

ben açıkçası hayatta bildirim falan yapamam mümkün değil söyliyim yani daha regl de olamadım bugün 30 gün olmuş oldu

arkadaşlar ben çok kötü patlıyorum yaaa iyice saldım kendimi kiloo bir haftada nasıl böyle uçtu yaa diyet de yapamıyorum hiç ben

geçmişi okuyorum şimdi de içim şişti yazmak istedim

candyim sen liste dışıyken daha iyiydin, liste fobisi mi var sende de acaba

Kızlar merhaba güne güzel başladım çok şükür. Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta yedi sekiz zeytin bir dilim ekmek yedim. Okulda saat 10 gibi bir fincan az şekerli Türk kahvesi sonra üç adet kuru kayısı ve bir avuç kadar kuru üzüm yedim. Biraz önce öğle yemeği olarak bir kase sebze çorbası iki tane biber dolması beş zeytin yedim. Eve dönerken yolda markete uğramamak için irademi baya zorladım. Malum çikolata delisiyim hergün yemeden duramıyordum. Benim için bi başarı..

o tembel kişi benim canım ama bugün yapmaya başlıyorum inşallah. Bisiklet ve yürüyüş bandımı tozlu raflardan kurtarıyorum.

acilen kurtar yoksa el koycaz :) spor yaptıkça sporu seviyo ve kopamıyo insan, bak o hantallık gidicek mis gibi hafif hissediceksin kendini.

canım menünü akşam liste halinde yaz, menü yine fena değil (zeytini azaltıp peynir koy bari dolmaların minik olduğunu varsayarsak ) protein az gelmiş, akşama protein ye birazcık ki kas kaybın da olmasın. o delilik zamanla azalıyo ama başlarda maalesef savaş halinde oluyoz

Kızım ateşlendi biraz gelince onu uyuttum. uyanıncaya kadar biraz yürüsemmi mi bantta? Yemekten kaç saat sonra spor yapılıyordu?

hemen yemek yer yemez insan yapamıyo zaten ama bence öle bi saat sıkıntısı yok ya da ben mi bilmiyorum acaba? bende öğrencem şimdi.

Yaa çok yanlış ama zaman zaman kilo vermelerimiz duruyor bunu sen de biliyorsun ayrıca böyle depresyoncuklar kilo almamızı tetikliyor şimdi kendine eğlenecek bir şey bulmalısın hemen mesela sevdiğin bir şarkıyla mutlu et kendini

Canın sabahki yuruyusun toplami 45 dakika falandir.Cunku yurudum anneme ugradım kahve ictim geri döndüm..
--
Birazdanda yürüyerek hastahaneye gidecem dun kan verdim bugun sonucları alicam.
internetten baktım sonuclara aclık kan sekerim 140'tan 108'e inmis..
Kolestrolde inmis..

Ne olduklarını bilmiyorum ama ASO diye bir deger 200 olması gerekirken 1000'e yakın bir rakam cıktı..
Birde LDH ve CK-MB'de azcık yüksek..
Bide D vitamini yerlerde B12'de..
Tansiyonda sınırda demisti dün..

Hoşgeldin cnm

@TopaLsoLucaNn tosocum naber napıosun??

candy_candy sevalim sende ne var ne yok?? akşamlar için naapsak yaa, eve mi gitmesek

Gokce29 günaydın kuzucum bu sabah ses vermemişsin??

ben ikinciyi doğurunca ameliyat olucam yaaa.. benden olmuyo anladım

biz korunmuyoruz şimdi her an olabilir çünkü

candyim sen liste dışıyken daha iyiydin, liste fobisi mi var sende de acaba

aynen ya balıkesir beni bozuyor arkadaş yaa.. annem de burda ya o gidince düzelir belki.. eylül'e kadar da balıkesir yok ama işte o arada da hamişlik olabilir offff yaa.. saldım çayıra modundayım

yürüyüş yapıyorum, müzik dinliyorum iyi geliyor bana zaten. depresyon falan da yok. ama yemek konusunu düşünmekten çok yoruldum

Vitaminlerini al bol yürüyüşünü yap bide dikkat et gitcek o kilolar tamam mı güzelim :)

Bizim veliler çok uyumlu maşallah hiç öyle sorunlarımız olmadı öyle gereksiz msj gönderen de yok zaten okul ödev dersle ilgili sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…