- 23 Ağustos 2012
- 14.763
- 39.039
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.561
5600 adım tamamlandı..
Wendigo sen hastane eczanesinde misin?
Bi ara hastalardan bahsetmiştin sanki de..
Anladım canım kolay gelsin..ne kadar sürede?? bende o kadar yürüyorum yürüyorum 10.000 falan imkansız oluyo nerdeyse, 1,5 saat tempolu falan yürümem lazım ki onu da yapamıyorum zamansızlıktan. ama yürüdükçe yürüyesi geliyo insanın ne güzel dimi :)
evet canım, hastane eczacısıyım, şimdi kemoterapi bölümünde çalışıyorum ama, azıcık branşlaşayım dedim :)
Noldu yine ya?? Neden vazgeciyosun kendinden bakiym?arkadaşlar ben çok kötü patlıyorum yaaaiyice saldım kendimi kiloo bir haftada nasıl böyle uçtu yaa diyet de yapamıyorum hiç ben
geçmişi okuyorum şimdi de içim şişti yazmak istedim
Noldu yine ya?? Neden vazgeciyosun kendinden bakiym?
arkadaşlar ben çok kötü patlıyorum yaaaiyice saldım kendimi kiloo bir haftada nasıl böyle uçtu yaa diyet de yapamıyorum hiç ben
geçmişi okuyorum şimdi de içim şişti yazmak istedim
o tembel kişi benim canım ama bugün yapmaya başlıyorum inşallah. Bisiklet ve yürüyüş bandımı tozlu raflardan kurtarıyorum.evde yürüyüş bandı ve bisikleti olup kullanmayan kimdi?? bana yollasın barien çok istediğim ikili.
o tembel kişi benim canım ama bugün yapmaya başlıyorum inşallah. Bisiklet ve yürüyüş bandımı tozlu raflardan kurtarıyorum.
Kızlar merhaba güne güzel başladım çok şükür. Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta yedi sekiz zeytin bir dilim ekmek yedim. Okulda saat 10 gibi bir fincan az şekerli Türk kahvesi sonra üç adet kuru kayısı ve bir avuç kadar kuru üzüm yedim. Biraz önce öğle yemeği olarak bir kase sebze çorbası iki tane biber dolması beş zeytin yedim. Eve dönerken yolda markete uğramamak için irademi baya zorladım. Malum çikolata delisiyim hergün yemeden duramıyordum. Benim için bi başarı..
Kızım ateşlendi biraz gelince onu uyuttum. uyanıncaya kadar biraz yürüsemmi mi bantta? Yemekten kaç saat sonra spor yapılıyordu?
Yaa çok yanlış ama zaman zaman kilo vermelerimiz duruyor bunu sen de biliyorsun ayrıca böyle depresyoncuklar kilo almamızı tetikliyor şimdi kendine eğlenecek bir şey bulmalısın hemen mesela sevdiğin bir şarkıyla mutlu et kendiniya ben cuma gününden beri hayvan gibi yiyorum
menü de paylaşmıyorum zaten dikkatinizi çekmedi tabi her zamanki gibi ama olsun siz de haklısınız tabi bi başlıyorum bi bırakıyorum ben olsam ben de kendimi çok sallamazdım
ben açıkçası hayatta bildirim falan yapamam mümkün değil söyliyim yanidaha regl de olamadım bugün 30 gün olmuş oldu
Canın sabahki yuruyusun toplami 45 dakika falandir.Cunku yurudum anneme ugradım kahve ictim geri döndüm..ne kadar sürede?? bende o kadar yürüyorum yürüyorum 10.000 falan imkansız oluyo nerdeyse, 1,5 saat tempolu falan yürümem lazım ki onu da yapamıyorum zamansızlıktan. ama yürüdükçe yürüyesi geliyo insanın ne güzel dimi :)
evet canım, hastane eczacısıyım, şimdi kemoterapi bölümünde çalışıyorum ama, azıcık branşlaşayım dedim :)
Hoşgeldin cnmherkese günaydın.
araniza yeni katıldım. umarım takım olarak başarılı sonuçlar çıkarırız. ben dakka 1 gol 1 bu sabah geç kaldım. kahvaltımı hazırlayamadım. işyerine gidibce masum bir kahvaltı yaparım insallah. ama suyum için limon, tarcin çubuğumu ve yeşil elma dilimlerimi aldım yanıma. normalde kış mevsiminde sade su içemiyorum. birde su oda ısısında olunca içmek zor geliyor. normalde yeşil elma yerine taze zencefil koyuyordum ama o da bitmiş.
şimdilik benden bu kadar. daha sonra kendim ike ilgili birseyler yazarim. hayallerimi ve hedeflerim paylaşırım sizinle.
@TopaLsoLucaNn tosocum naber napıosun??
candy_candy sevalim sende ne var ne yok?? akşamlar için naapsak yaa, eve mi gitmesek
Gokce29 günaydın kuzucum bu sabah ses vermemişsin??
candyim sen liste dışıyken daha iyiydin, liste fobisi mi var sende de acaba
Yaa çok yanlış ama zaman zaman kilo vermelerimiz duruyor bunu sen de biliyorsun ayrıca böyle depresyoncuklar kilo almamızı tetikliyor şimdi kendine eğlenecek bir şey bulmalısın hemen mesela sevdiğin bir şarkıyla mutlu et kendini
Vitaminlerini al bol yürüyüşünü yap bide dikkat et gitcek o kilolar tamam mı güzelim :)Günaydın canlarım, takımımız bayaa hareketlendi ne güzel :) oku oku bitmiyor geçmiş :) gerçi genel olarak tüm takımlar hareketlendi süper oldu bence :)
yok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.
neee
olsun matildam yaaa, dün bayaa yürüdüm, dikkat ettim ama ben evde durduramıyorum kendimi yaa, eskiden nası durduruyodum acaba?? en iyisi gidim de vitamin alayım ben, belki de onun eksikliği beni zorluyo. mesela eskiden meyveye dayanamazdım, şimdi kuruyemişe
canım harika, bende 57'i görücem, hedef o
kavga edenler falan oluyomuş, yok hayırlı cumalar bilmem ne yazılmasın diyenler oluyomuş, dertli millet :)
benim eşimde sevmiyodu, baktı hem uyguna alıyorum hemde sıkıntısız iade var, al da beğenmezsek iade ederiz diyo.
zaman su gibi geçiyor
hoşgeldin canım, iddia iyi bişi, hedefin de süper, burda kaptanımın da dediği gibi güzel bi gelinimiz oldu, darısı sana.
kaptanım bu nasıl ara yaw :) elmayı anladım da üçgen peynir elmayla mı, sade olarak mı attınız ağzınıza
kaptanım gün içi tartılmak yasaaak, bende dün spor yaptım dikkat ettim bugün artı çıktım
wauww deli gaza geldim
alemsin süper olmuş.
günaydın canım
günaydın canım.
hoşgeldiniz, günaydın, burdan öğrendiğimiz çok şey var, hareketsizliği atmak için bir sürü şey söyleriz size
Bizim veliler çok uyumlu maşallah hiç öyle sorunlarımız olmadı öyle gereksiz msj gönderen de yok zaten okul ödev dersle ilgili sadeceGünaydın canlarım, takımımız bayaa hareketlendi ne güzel :) oku oku bitmiyor geçmiş :) gerçi genel olarak tüm takımlar hareketlendi süper oldu bence :)
yok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.
neee
olsun matildam yaaa, dün bayaa yürüdüm, dikkat ettim ama ben evde durduramıyorum kendimi yaa, eskiden nası durduruyodum acaba?? en iyisi gidim de vitamin alayım ben, belki de onun eksikliği beni zorluyo. mesela eskiden meyveye dayanamazdım, şimdi kuruyemişe
canım harika, bende 57'i görücem, hedef o
kavga edenler falan oluyomuş, yok hayırlı cumalar bilmem ne yazılmasın diyenler oluyomuş, dertli millet :)
benim eşimde sevmiyodu, baktı hem uyguna alıyorum hemde sıkıntısız iade var, al da beğenmezsek iade ederiz diyo.
zaman su gibi geçiyor
hoşgeldin canım, iddia iyi bişi, hedefin de süper, burda kaptanımın da dediği gibi güzel bi gelinimiz oldu, darısı sana.
kaptanım bu nasıl ara yaw :) elmayı anladım da üçgen peynir elmayla mı, sade olarak mı attınız ağzınıza
kaptanım gün içi tartılmak yasaaak, bende dün spor yaptım dikkat ettim bugün artı çıktım
wauww deli gaza geldim
alemsin süper olmuş.
günaydın canım
günaydın canım.
hoşgeldiniz, günaydın, burdan öğrendiğimiz çok şey var, hareketsizliği atmak için bir sürü şey söyleriz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?