Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de asker ablasiyim kardesim hakkaride uzman olarak gorev yapiyo her sehit haberinde gogsum sikisiyo

senden haftaya derece beklioz tosocum

Uyandım 89.3 çıktım tartida
(90-89.3)÷90×100=0.77

Ben de asker ablasiyim kardesim hakkaride uzman olarak gorev yapiyo her sehit haberinde gogsum sikisiyo

Allahım hepsinin içinde de kardeşinin yardımcısı olsun, sağ sağlim dönsünler evlerine. ciğerimiz yanmasın.

senden haftaya derece beklioz tosocum

Allahım hepsinin içinde de kardeşinin yardımcısı olsun, sağ sağlim dönsünler evlerine. ciğerimiz yanmasın.
İnsallah haftaya iyi bir kilo kaybi bekliyorum 78.0 olarak baz aliyorum doris hufen in yag yakma programina basladim gunde dort yumurtayla bakalim maksimum ne kadar kilo vericem

Saol canim allah razi olsun benim kardesimin meslegi askerlik cok karisik berbat bir yerde gorev yapiyo yillarca surecek bizim bu korkularimiz allah hepsini korusunn

İnsallah haftaya iyi bir kilo kaybi bekliyorum 78.0 olarak baz aliyorum doris hufen in yag yakma programina basladim gunde dort yumurtayla bakalim maksimum ne kadar kilo vericem

ayy bende mi başlasam, yumurta dediğin protein bana da motivasyon olur aslında.

Saol canim allah razi olsun benim kardesimin meslegi askerlik cok karisik berbat bir yerde gorev yapiyo yillarca surecek bizim bu korkularimiz allah hepsini korusunn

aminnn.

bununla ilgili candym sana bişi daha önericem; şu anki kilonu bildir olmazsa, eksi gelmeye başlamak sana iyi gelir belki de, haftaya falan eksilerle gelirsin mutlu olursun. 1 haftalık artını bildirmiş olur sonra eksilerle dönersin.

Hqftqya hedefım korumak olacaktı ama bır yandan da dıyorum kı 73 e bır goz kırpayım ne de guzel olurduuu73,9 fena olmazdı aslındaaa
Bence hazır spora da başlamışken hedefini yüksek tut, korumak degil eksi gelmek olsun hedefin 100 gr bile olsa eksi eksidir serveyim

Canım benim hamileliginden bugüne kadar kaç kilo aldın rabbim nasip ederse hamile olursamm :)) beslenme tablonu kopyarsin
Çok kilo almak istemem hayırlısı Allah dan olursa minigin bebegim

Canimmm. Bozmadan busekilde devam etseydim enaz bir kilo giderdi inşallah haftaya 1.1 vermek istiyorum sporunda artirdim
İnşallah sağlıkla hedefe hep beraber

T TopaLsoLucaNn kuzum biraz açsana bu yağ yakma programını??
Canim bu program uzun egzersizlerin yaktigi yagi 5-8-10 dakikada yakiyo yogunlastirilmis cardiyo yuksek tempo youtubede var videolari ben bes farkli program sectim uyguluyorumdun bir bugun ikikaslarimi kaybetmemek icin protein aliyorum sut yumurta doris hofen squatgirl bir bak

Canım ne yapıyorsun anlamadım:) bende denemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…