Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzgünüm bugün benden menü yok çünkü iğrenç pis ıyyy şeyler yedim çok yorucu bir gündü herkese iyi geceler diliyorum yarın beni yine nobet bekler
cnm listede olmadığın için sorun yok ama listeye girmeye hevesliysen dikarli beslenmen lazım
çok hastayım arkadaşlarım menü yazıp kaçıcam ben yokken doya doya kızabilirsiniz :KK70:
sabah:11.00
2 haş yum
domates salatalık marul
3 zeytin az peynir

ara:
1,5 mandalina

akşam :19.00
ızgara tavuklu yağsız salata

20.00
bir küçük 33lük bira
cnm menü güzel hatta az bile ben biraya bişey demiyorum miktarı az o kadar olsun ama aklında olsun rakının kalorisi daha düşük. içeceksen geçmiş olsun bu arada

cnm menü gayet güzel akşamki çorbaya takılma diyetisyenler hep veriyor bende mutlaka akşamları çorba içiyorum minnak prensesin doğum günü de kutlu olsun
günaydın kizlar;
bugün minnak prensesimin doğumgünü. dün isten gelir gelmez hazırlık yaptım. yorgunluktan uyuya kalmışım.
dünkü menüm:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile labneli sandiviç
beyaz çay şekersiz

öğlen
ezo gelin corba
tavuk döner
salata
yoğurt

ara öğün
yeşil elma 15 adet badem

yayla çorbası
tavuk ızgara domates

kaçamak 5tn etli yaprak sarması (yağsız ama. bugün davette yemek için kendime özel yaptim)

normalde akşam yemeklerinde karbonhidrat almamaya çalışıyorum ama yarim kepçe çorbayı kimseye satamadım. dokmeyede kıyamadım.

maalesef dün akşam spor yoktu.

Wendicim maticim ve merak eden diger hanimlar toplanin hele balkon konusmasi yapacam ahahaha
Si di doris hofen diye bir hatun var kadin inanilmaz pozitif ve seker onu izlerken sacma bi sekilde mutlu oluyorum inanilmaz pozitif hicsikilmazsiniz onun belirledigi hareketlerle hazirladigi maximum yag yakma iste karin duzlestirme vs vs videolari var normalde 45 dakikada harcanan kaloriyi yogunlastirdigi programiyla 5-8-10 dakika gibi kisa surelerde harcatiyor.kadin diyorki neden hergun 45 dakika cardiyo egzersizi calisan biri hizli kilo veremiyor versede neden sekilsiz celimsiz oluyor.hafif tempoda yapilan cardiyo kisa vadede biseyler yapiyor gibi olsada uzun vadede vucur buna kondusyon kazaniyor ve ise yaramiyor yaramasi icin 45 dakikayi 60 a cikarmasi gerek diyor.zaman gectikce artirmasi sart diyor bundan yola cikarsak invertal egzersizi oneriyor nasil yapildiginida video cekerek gosteriyor cardiyo egzersizleri yogun tempoda kah yavas kah hizli bes dakika on dakika oniki dakika hem vucut kondusyon kazanmadan hizli kilo veriyor hemde sekilleniyor kaslar gucleniyor yag yakimi makximuma cikiyor zaten vucuttaki yanmadan belli oluyor ise yaradigi
Kisaca mantigi bu bu programi uygularken yag tuz seker karbonhidrat tan kesinlikle uzak durulmali 1 grm dahi yok bunun mantigida bu gidalar vucutta glukoza donusuyor vucut once yag yakmadan evel karbonhidrat ve seker depolarini eritiyor en son yaga basvuruyo.eger depolari karbonhidratla doldurursak egzersizimi yaptigimizda yag yaktigimizi zannederken karbonhidrat ve seker depolarini yakmis yaglarimiza dokunmamis oluyoruz onun yerine bize enerji saglamasi icin protein tuketiyoruz yuksek kh icermeyen yesillikler benim tercihim yogurt ve yumurta oldu.
Youtube da videolar mevcut squatgirl yazin cikar kendinize uygun gordugunuz videoyu acin izleyin bire bir uygulayin tek kural olabildiginiz kadar hizli olmak
En cok yag yakan hareket ise yat sinav pozisyonu al bir sinav cek kalk kollar havada yukari zipla bunu 20 tekrar yapmak sart.
Uzun oldu ama detayli anlattim ben dun basladim bugunde yaptim karnim hala yaniyor cumaya sonucunu gorucem
Ha onemli not normal hafif tempolu sik tekrarli egzersizler sadece egzersiz suresince metabolizmayi hizlandiritor egzersiz bitimindeki ilk uc dakikada eski hizina donuyormus bu invertal cardiyo da egzersiz bitimindeki dort saat boyunca metabolizma hizi ayni kalarak dusmuyormus yag yakimi devam ediyormus
Cok arastirdim okumadigim kalmadi insallah guzel sonuclae veriyordur denemeye deger
Canım benim süpermiş
Acaba ben yapabilirmiyim laporoskopik amaliyat oldum Ekim ayında benim isteğim göbekten erisin
Gobegimde dikiş var sen yazmışsın karnimin içi yanıyor korktum biraz :(
İnşallah faydasını görürsünüz

Ayy su beni nasıl yormuusss.. Eve gelince uyudum yavru danalar gibi :D
Neyse yazayım menümü ben de
Dünün menüsü
Kahvaltı
1has.yumurta
Marul bıber bıraz peynır cay

Havuzdan önce
1mınık yogurt

Havuzdan sonra çıldırmıs gıbıydım
2kuru incir
4parca cevız

Akşam
1tabak z.yaglı taze fasulye
1kase yogurt bıraz acı bıber

Su 2lt
Spor 1saat yüzme çalışmaları :D

Gecmisi simdi bitirdim yeni gelenlere hosgeldin diyorum hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz umarim

inatettimolacak inatettimolacak supersin ozgem ben yetisemicem sana anlasildi kendime yeni rakip buldum ayni kiloda oldugum
Kız vaz mı geçtin he :lülülü: :D Neyse tamam yaklaşalım yıne yarısırız.
Bu arada su cok fena yordu benı.. ne çırpınıslar verdım görmen lazımdı.. Bikaç bısey yaptım ama sadece suyun altında burnumdan nefes veremıyom.. 2.dersi heyecanla beklıyorum :rolleyes:

günaydın kizlar;
bugün minnak prensesimin doğumgünü. dün isten gelir gelmez hazırlık yaptım. yorgunluktan uyuya kalmışım.
dünkü menüm:
sabah
beyaz çay şekersiz

öğlen
ezo gelin corba
tavuk döner
salata
yoğurt

ara öğün
yeşil elma 15 adet badem

yayla çorbası
tavuk ızgara domates

kaçamak 5tn etli yaprak sarması (yağsız ama. bugün davette yemek için kendime özel yaptim)

normalde akşam yemeklerinde karbonhidrat almamaya çalışıyorum ama yarim kepçe çorbayı kimseye satamadım. dokmeyede kıyamadım.

Menü bence gayet güzel, Mutlu yıllar prensese de, allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :KK36:

morordek morordek hamiş ördekim senden de göbüş fotosu istiyorum, her ay çektin mi?? Profesyonel çekim düşünüo musun?? Kesinlikle yaptır, her baktığımda verdiğim para helal olsun diyorum, çok güzeller :KK48:

Günaydın kızlar. Dün geceki daveti yarım dilim yoğurtlu patates salatasiyla atlattım çok şükür, neler vardı bir görseniz, tadına bilem bakmadim :KK76:

Sabah güne 20 dakika fat burn cardio yaptım, son 5 dakika süründÜm resmen, leslie halt etmiş yanında.

Bu haftasonu hiç kaçamak yapmayacağım karalıyım.

morordek morordek toplight toplight kaptanlarım bu hafta listeye girebilir miyim acep :oops::oops:

Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)
aaa aşkolsun biliyorum tabikiii ama hedefini aşmamışsın, öyle yazmıştın ya 72 diye, o yüzden tebrik etmiştim canım. :KK48:
Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)
çok hastayım arkadaşlarım menü yazıp kaçıcam ben yokken doya doya kızabilirsiniz :KK70:
sabah:11.00
2 haş yum
domates salatalık marul
3 zeytin az peynir

ara:
1,5 mandalina

akşam :19.00
ızgara tavuklu yağsız salata

20.00
bir küçük 33lük bira
Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)
morordek morordek 11 kilo suana kadar gayet iyii 4 kilo daha alsan 15 gayet ideal ordekimmm:KK15:
Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum:ıslık:
günaydın kizlar;
dünkü menüm:
sabah
beyaz çay şekersiz

öğlen
ezo gelin corba
tavuk döner
salata
yoğurt

ara öğün
yeşil elma 15 adet badem

yayla çorbası
tavuk ızgara domates

Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)
morordek morordek hamiş ördekim senden de göbüş fotosu istiyorum, her ay çektin mi?? Profesyonel çekim düşünüo musun?? Kesinlikle yaptır, her baktığımda verdiğim para helal olsun diyorum, çok güzeller :KK48:
Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)

Günaydın kızlar. Dün geceki daveti yarım dilim yoğurtlu patates salatasiyla atlattım çok şükür, neler vardı bir görseniz, tadına bilem bakmadim :KK76:

Sabah güne 20 dakika fat burn cardio yaptım, son 5 dakika süründÜm resmen, leslie halt etmiş yanında.

Bu haftasonu hiç kaçamak yapmayacağım karalıyım.

morordek morordek toplight toplight kaptanlarım bu hafta listeye girebilir miyim acep :oops::oops:
Canım sen mezun uye olsan da yeni uye gibi 2 hafta deneme suresinin gecmesi gerekiyor listeye girmen icin

Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)

Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)

Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)

Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum:ıslık:

Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)

Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)
Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum

Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum
Aaa cidden mi yaa? İyi olurdu aslında, kısmet tabi :(
Aslında bi yandan yapabilirsin belki fazla iş almadan? Çocukları bırakabilecegin biri olmuyor mu hic?

Canım benim süpermiş
Acaba ben yapabilirmiyim laporoskopik amaliyat oldum Ekim ayında benim isteğim göbekten erisin
Gobegimde dikiş var sen yazmışsın karnimin içi yanıyor korktum biraz :KK43:
İnşallah faydasını görürsünüz
Canım ameliyat yeniyse sakin yapma derim karın kasları cok calisiyo yanıyor resmen göbek kısmı çok zorlayıcı hareketler aman diyim sağlık daha onemli

Aaa cidden mi yaa? İyi olurdu aslında, kısmet tabi :KK43:
Aslında bi yandan yapabilirsin belki fazla iş almadan? Çocukları bırakabilecegin biri olmuyor mu hic?
Arada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut

Günaydın kızlar bugün yine nobetciyim hastanede ne cikarsa ona kaldım yine ama bol bol su içip ordan kapatmayı düşünüyorum
T TopaLsoLucaNn yaa çok güzel bir mesleğin varmış çok kıskandım
morordek morordek ama zaten aldigan kiloların 10 kilo kadarı doğumda gidecek bi de emzirirken çok hızlı gidiyor kilolar ayrıca düzenli de besleniyosun inanıyorum ki çok fit bir anne olacaksın

Yaptım canım ama beginner olunca çok zorlamadı, bazı hareketler mahvetti ama :) jilliana da 7 dk dayanabildim maalesef onu sanırım sabah enerjikten yapsam daha güzel olcak :KK43: bugün 7.000 adım attım bi de, 1 saat tempolu yürüyüş :)

Kuzum hedef çekme o zaman, sıkılaşma programı yap bence, boyuna göre 55 çok iyi.
Kemiklerim çok ufak değil.O yüzden heralde 36 oluyor şu anki halimle ama biraz sıkıyor.

Back
X