Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar benim bürom değişti eşyalarımı bilgisayarımı taşıyorum sabahtan beri.. çok mutluyum size anlatamam öğleden sonra geçmişi okuyup uzun uzun yazıcam şimdi yemeğe çıkıyorum fırınlanmış patlıcan-yoğurt ve esmer bulgur (4 kaşık falan) getirdim

Canım benim bu uygulama ücretsiz mı myfitnesspal

Süper süpersin
Maşallah suphanallah sağlıkla inşallah hedefinede ulasirsin Harikasın

Süper süpersin
Maşallah suphanallah sağlıkla inşallah hedefinede ulasirsin Harikasın

mükemmel. tebrik ederim seni. :)
ölçü önemli aslında. özellikle bu kilo verme durdu denilen zamanlarda vücut sıkılaşmaya başlıyor. sende olduğu gibi. :)
bende bu akşam eve gidiğ ölçülerimi alayım. sen hatırlatmışken :)

acaba yanlış bir yiyecek mi girdin. çok alternatifler var listede. ben labne yazıyorum içim pınar torku hepsi yazıyor. kalorileride farklı farklı..
Sucuklu yumurta yazdım 100gr seçeneği vardı ölcmedim ama o kadar vardı sanki 240 kalori falan dedi sadece ona onun dışında 4zeytin 1kk peynir 1 küçük tb ekmeği resmen 420 kalori

Hanimlar merhaba islerim vardi hallettim geldim disarda okadar guzel bi hava varki epeydir kizilayada inmiyodum nasil civil civil her yer.. cuma gunu bizde kilo bildircez ya o bizim baslangic kilomuzmu olacak bide yuzde hesaplama nedir

Bisey sorcam evinde kondisyon bisikleti olan varmi en cok bereyi calistiriyo benim gobek sorunum var etkisi olur mu acaba..

Sucuklu yumurta yazdım 100gr seçeneği vardı ölcmedim ama o kadar vardı sanki 240 kalori falan dedi sadece ona onun dışında 4zeytin 1kk peynir 1 küçük tb ekmeği resmen 420 kalori

zeytin adet 4 kcal diyor.
1kk peynir 70kcal
1dilim tb ekmeğide 64 kcal.
sucuklu yumurta 240 kcal
390kcal yapıyor.
sucuklu yumurta yerine haşlanmış yemen daha doğru olurdu.

inatettimolacak canım sabah sabah jıllıan yapışsın , o saatte ben yatıyordum, maşallah sana..
Ben 28 şubat hedefime cuma günü ulaşmıştım.
Ben ulaşamadığım için kalktım yaptım işte Şaka bi tarafa cumadan beri yerimde saymamım sebebi yeni belli etti kendini. Daha 4gün var aslında ama sanırım bu ay erkenden regli olucam. Fena sancım var.. Hoop diye 59olasım var valla

Benim de 31 MART hedefim 54.8 ile 1 kilo vererek mezun olmak.. Gerçi 3 haftaya bir tatil planımız var henüz kesin değil ama benim tatillerdeki facialarımı biliyorsunuz..
Elimden geldiğince vermeye çalışacağım ki tatillerde abartsam bile kilo alma payı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…