- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.221
Canım benim bu uygulama ücretsiz mı myfitnesspalaklıma gelmişken kızlar sizinle paylaşmak istediğim yeni bilgiler var.
1- interval egzersizden daha önce bahsetmişlerdi ama şimdi kim hatırlamıyorum. normal egzersizden %40 daha fazla yağ yaktırıyor. yani 1 saat koşmak yerine 30dk interval koşu yap aynı kaloriyi harcıyorsun ama yağ yakımı hem daha fazla hemde gün boyunca devam ediyor.
2- sporcular tayt giyiyorlar ya... bu taytlar korse gibi sıkı taytlarmış. kasları daha aktive olmasını sağlıyormuş. egzersiz sırasında korse de aynı etkiyi gösteriyormuş.
3-myfitnesspal diye bir uygulama. dün arkadaşım önerdi. boyunu kilonu hedefini yazıyorsun sana alman gereken günlük kaloriyi söylüyor. yediğin içtiğini yazıyorsun. yaptığın egzersizleri ne kadar kalori aldın ne kadar harcadın söylüyor. en önemlisi yediklerinin ne kadarı yağ ne kadarı protein ne kadarı karbonhidrat; günlük olarak ne kadar alman gerek ve sen ne kadar almışsın onun analizini yapıyor.
ben başka bir program kullanıyordum bana günlük 1500 kalori almam gerektiğini söylüyordu ama bu program 1200kcal dedi. bende günlük 1300 kcal falan alıyordum. seviniyordum. şimdi öğünlerimi biraz azaltacağım ve sporu arttıracağım.
Süper süpersinBu arada dun aksam jiliana baslamadan olculerimi alip yazayim bi kenara sonra bakarim dedim.teeee diyetin başlarında aldigim olculeri buldum.. resmen ben sookkk her yerden ayrı ayri 10ar santimden fazla gitmis.. kuculemiyorum gibi hissediyodum ama rakamlar konusinca bi mutlu oldum
Süper süpersinBu arada dun aksam jiliana baslamadan olculerimi alip yazayim bi kenara sonra bakarim dedim.teeee diyetin başlarında aldigim olculeri buldum.. resmen ben sookkk her yerden ayrı ayri 10ar santimden fazla gitmis.. kuculemiyorum gibi hissediyodum ama rakamlar konusinca bi mutlu oldum
Bu arada dun aksam jiliana baslamadan olculerimi alip yazayim bi kenara sonra bakarim dedim.teeee diyetin başlarında aldigim olculeri buldum.. resmen ben sookkk her yerden ayrı ayri 10ar santimden fazla gitmis.. kuculemiyorum gibi hissediyodum ama rakamlar konusinca bi mutlu oldum
google play den indirdim. ben ücretsiz sürümü kullanıyorum. pro olanı var o ücretli.Canım benim bu uygulama ücretsiz mı myfitnesspal
Ben de indirdim kullanıyorum şuan :)google play den indirdim. ben ücretsiz sürümü kullanıyorum. pro olanı var o ücretli.
Ama ya o kadar yurudum ip atladim 198 kalori yaktım kuş kadar kahvaltı yaptim 420 kalori diyor aglayacam
Sucuklu yumurta yazdım 100gr seçeneği vardı ölcmedim ama o kadar vardı sanki 240 kalori falan dedi sadece ona onun dışında 4zeytin 1kk peynir 1 küçük tb ekmeği resmen 420 kaloriacaba yanlış bir yiyecek mi girdin. çok alternatifler var listede. ben labne yazıyorum içim pınar torku hepsi yazıyor. kalorileride farklı farklı..
Sucuklu yumurta yazdım 100gr seçeneği vardı ölcmedim ama o kadar vardı sanki 240 kalori falan dedi sadece ona onun dışında 4zeytin 1kk peynir 1 küçük tb ekmeği resmen 420 kalori
Ben ulaşamadığım için kalktım yaptım işteinatettimolacak canım sabah sabah jıllıan yapışsın , o saatte ben yatıyordum, maşallah sana..
Ben 28 şubat hedefime cuma günü ulaşmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?