- 23 Ağustos 2012
- 14.738
- 38.985
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.201
Aaaa sen dediginde farkettim gece 12 değil 21 olacak orası turşuda sirke var kilo verdirir diye yiyom ben de hep yanlış bilgi almışımah be güzelim gece 12de yiyorsun bari turşuyu yemeyeydin. Hep şiş şiş olacaksın. Farkındaysan bulguru es geçtim. ilk menüde çok yüklenmemek için :)
Aaaa sen dediginde farkettim gece 12 değil 21 olacak orası turşuda sirke var kilo verdirir diye yiyom ben de hep yanlış bilgi almışım
Yemeyeyim bari akşamabende tuzlu olduğu için ödem yapar diye biliyordum :)
Yemeyeyim bari akşama
Bende yazio adinda bi kalori programi kullaniyorum.. hergun ne yedim ictim ne sporu yaptim hepsini yaziyorum
Delirmiş olabilirim sanırım... Sabah erken kalkıp jilianın bugunki partını yaptım desem
Deli dürttü sanki 6.30da kalktım dedim yapayım bari kalkmısken,dus hazırlık fılan o arada kahvaltımı da yaptım. sımdı de okuldayım..
canım sen nasıl rahat edeceksen hiç sorun değil tatlım minik prensesin doğum günü de kutlu olsunÇok sağol Can'ım benim mesajını gördüm herkesinkini bugün okudum ancak kendime geldim kızımın yarın da doğum günü ama Çarşamba kutlayacağız eşimin amcasının ölüm yıldönümü maalesef eşim çok üzgündü kırmak istemedim o bana herşeyi yapsa bile Can'ım eşim telefonumu çok kurcalar burdan yazayım geri kafalının teki kıyameti koparır sen ne yapıyor diye alınma olur mu kusura bakma boşanırsam söz yazarım ama :))
yakınmışız bende cevizlideredeyimDikmende oturuyorum benn bol ayazindan..
ooo maşallah kız sana helalDelirmiş olabilirim sanırım... Sabah erken kalkıp jilianın bugunki partını yaptım desem
Deli dürttü sanki 6.30da kalktım dedim yapayım bari kalkmısken,dus hazırlık fılan o arada kahvaltımı da yaptım. sımdı de okuldayım..
ben maalesef 71 direncimi kıramadım 71,6 cuma günki kg nun aynısı bugünBu arada şu 28 Şubat hedeflerini alalım mı topluca hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?