Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah be güzelim gece 12de yiyorsun bari turşuyu yemeyeydin. Hep şiş şiş olacaksın. Farkındaysan bulguru es geçtim. ilk menüde çok yüklenmemek için :)
Aaaa sen dediginde farkettim gece 12 değil 21 olacak orası turşuda sirke var kilo verdirir diye yiyom ben de hep yanlış bilgi almışım

Bende yazio adinda bi kalori programi kullaniyorum.. hergun ne yedim ictim ne sporu yaptim hepsini yaziyorum

bende de o vardı. ama günlük almam gereken miktarı göstermiyordu. mesela dün bu programa yediklerimi yazdım beni uyardı. tüketmem gerekenden %1 fazla karbonhidrat tüketmişim. diğerleri ok dedi :)
bende bu durumda öğlen çorbaları iptal edeceğim bakalım ne olacak :)

günaydınlarrrr

canım sen nasıl rahat edeceksen hiç sorun değil tatlım minik prensesin doğum günü de kutlu olsun
Dikmende oturuyorum benn bol ayazindan..
yakınmışız bende cevizlideredeyim
ooo maşallah kız sana helal

Bu arada dun aksam jiliana baslamadan olculerimi alip yazayim bi kenara sonra bakarim dedim.teeee diyetin başlarında aldigim olculeri buldum.. resmen ben sookkk her yerden ayrı ayri 10ar santimden fazla gitmis.. kuculemiyorum gibi hissediyodum ama rakamlar konusinca bi mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…