Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım cuma günleri listeler paylasılıyor, haftalık yarısma yani. Gecen hafta cok iyi degildi durumumuz. Bakalım bu hafta ne olacak :) Siz her halükarda kasın bence Bir de siz yeni üye oldugunuz icin henüz listeye girmediniz ama haftaya cuma girmeye hak kazanıyorsunuz, o zaman verdiginiz her gramın onemi olacak

hiç beğenmedim. %1,77 %3 bu nasıl sonuçlardır ya. bunlar tüp mide ameliyatımı oldular nedir bu

Bu gün yediğüm şeyleri yazıyorum sabah domates peynir yoğurt 2dilim ekmrk ve yarım litre kadar su öğlen ayran corbası 7 tanr yaprak sarma aralarda 1 elma 3 hurma ve bir bardak çay yine 1litre kadar su bide suriyelilerin yaptığı bir köfte var ama öyle çok kalorili birşey değil ondan 1 tane okadar Zaten saat beş oldu uyuyana kadar da su içicem okadar belki bir bardak çay içerim oda belki yazınca çook geldi yerken öyle gelmiyo ama napalım bugün böyle oldu

o güne kadar duraklamaya girmezsek şayet. yok ben hırs yaptım yaa.. :)

Menüm;
Uyanınca 500 ml limonlu sıcak su

08:00
1 h.yumurta bol baharatlı
2 ceviz
2 yk çökelek
Yarım avakado

10:30
1 bardak süt ile nescafe

12:00
1 dilim tb ekmegi
4 yk menemen
1 dilim süzme peynir ve çay

14:45
4 yk yogurt icine yarım avakado limon ve pulbiber

18:00
1 parca ıZgara tavuk ve 4 yk ıspanak
Yarım dilim ekmek

ilerleyen saatlerde 4 yk yogurt,limon ve pulbiber karışımı yemeyi düsünüyorum.

2,5 L su
2 t.kahvesi

1 kupa yesil cay
1 kupa altınotu cayı

Spor;
27 dk Jillian 30 Day Shred Level 1 (2.gün)

İyi akşamlar kızlar dertleşmeye geldim. İki gündür çok kötüyüz. Aynı evde iki yabancıyız. Benim yaptığım yemekleri yemiyor kendine ayrı yemek yapıyor bulaşığını da kendi yıkıyor. Bişey söyleyince duymazdan geliyor. Cevap vermiyor. Zaten ben de çok zorunda olmadıkça konuşmuyorum. Bugün akşam ben yemekten kalan bulaşıkları yıkıyorken o da masada yemeğini yiyordu. Yemek bittikten sonra tabaklarını toplayıp odasına götürdü hani ben alıp yıkamayayım diye. Ben mutfaktan çıkınca girdi yıkadı. Ne yapmaya çalışıyor böyle iyi olacağımızı mı zannediyor bilmiyorum. Daha önce de böyle davranışları olmuştu. Sadece beni soğutuyor kendisinden. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten. Nereye kadar böyle devam edecek?

Ya belki bekara karı boşamak kolay diyeceksiniz ama neden kendini bu kadar üzüp yıpratıyorsun ki yani sen onunla var olmadın onsuz da yaşayabilirsin al karşına durumunuz varsa aile içi sıkıntılarla ilgilenen psikologlar var onlara gidin. 2 insanın birbirini bu kadar yipratmasina gerçekten anlam veremiyorum olmazsa boşanın yani üzgünüm

1. Evet geldik bugünkü listemize
12.00da kahvaltı
Sucuklu yumurta
4zeytin
1kk peynir
1 dilm tb ekmeği
1 şekersiz çay
14.00
Orta türk kahvesi
17.00 kuru yemiş kuru meyve karışık 1 avuç
19.00
yarım porsiyon etli patates yemeği
3kaşık bulgur pilavı
Bol yeşillikli salata
Şimdi orta bir türk kahvesi
9 gibi de canım salep istiyor onu içcem sütlü toz karışımı
30dk yürüyüş
200ip atlama
1 litre su yatana kadar 1 litre daha içcem herkese bol eksili kilolar diliyorum

Daha önce de önerdim psikoloğa gitmeyi. Hayatta kabul etmez ben delimiyim der. Çocuk olmasa boşanmak belki kolay da işte çocuk olunca herşey çok zorlaşıyor. Kızım babasını çok seviyor onunla oyun oynamak istiyor hep. Evde olmayınca bile baba diye bağırıyor odalara bakıyor. Bunu ona nasıl yaparım ki? Söylemesi kolay yapması zor işte off...Yaza kadar süre verdim ikimize. Olursa olur olmazsa boşanmaktan başka çözüm yolu görünmüyor simdilik

Kocan psikoloğa gitmeyebilir ama kızın pedagog eşliğinde boşanmanızi kabullenebilir bence

Menüm

Sabah bır pısırık hamburger
Suzme peynir
5 zeytin
2 ceri domates

Ara hurma

Öğlen

1 kase yoğurtlu ciğ kabak
Yarım hamburger oğlanın beslenmeden

Ara kahve bitter çik. 3 parça

Akşam

1 kase salata
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ek
1 saat yürüyüş
2 lt su

Özür dilemene gerek yok zaten buraya sizlerden fikir almak için yazıyorum. İstediğin gibi müdahil olabilirsin:) 2,5 yıllık evliyim.

Sorun nedir bilmiyorum ama ben 11 yıllık evliyim ilk yıllarımda cok boşanmayı dusundum kac kere döndüm 2 ogluîm arka arkaya oldu çok sıkıntılı zamanlar yaşadım ve artık tek anladığım herseyin gerçekten zamanla oturduğu.. Çok söyleyenler oldu zamanla oturur evlilik diye ama dinletemedim kendime çok boşanmaya gitmeye kalktım ve sonunda kaldım kazandım çok şükür Rabbime her şey çok güzel inan ki evlilik demirden leblebi yut yutabilirsen dediklerinde yok ya derdim çok doğruymus megersem.. her güzel şey gibi evliliginde zorluğu var.. Rabbim esine evime sana yuvana hidayet nasip etsin. Evladinizi size bagislasin .. ve sabirla gittiginiz yolda sabriniz tukenmeden birbirinize baglasin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…