Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay imdat yaaaaa:çok üzgünüm: evde yeşillik yok dün almadan gelmişim ne kıvırcık ne salatalık ve ben hem elimdeki işin sıkıntısından hemde evde bişey yok diye bu sıkıntıdan acaip yeme isteği duyuyorum birden bire ortaya çıktı ne yapıcam nasıl engel olucam kendime.. karbonhidrat yemek istiyorum :çok üzgünüm:mafoldumben
şu işi bitirmeden bu stresi atamıycam üstümden galiba off

ben 3200 gr verdim iki günde ama kolay atılan kiloyu verdim sayıyorum şimdilik.. öyle diyorum ama 1 aydır da atamadım o kolay atılan kiloyu :kedi: neyse 103 e düşersem başarılı dicem.. istediğin kadar devam edebiliyorsun bu diyete.. idealine ulaşana kadar.. ama ben iki hafta yapıp denemek istediğim bi diyet daha var ona geçicem.. sonra tekrar buna dönücem.. o verdiğim linkin 70. sayfasında kim kaç kilo vermiş var.. ben tuzu azaltmadım topikte de söyledim tuzu eksiltmem diye.. çünkü vücudumu tuzsuzluğa alıştırmak istemiyorum ben.. kendi tercihim.. tuz atabilirsin sen de istersen ama diyetin orjinalinde hiç tuz yok..

kilit nokta bire bir uymak.. yani 0 cal bile olsa liste dışı herhangi birşey yemiyorsun..

örneğin patates gününde 0 cal de olsa light süt yoğurt içemezsin ama kahve çay diet kola diet ice tea serbest.. çünkü bu içeceklerde gıda maddesi yok.. meyve suyu içemezsin mesela..

asla şeker yok.. ben tatlandırıcı kullanıyorum..

bir güne neyle başladıysan onla bitiriyorsun.. patatesine limon sıkabiliyorsun.. sebze meyve gününde sabah hangi çeşitleri yiyorsan akşama kadar onları yiyorsun.. meyvelerden muz yasak..

mesela meyve günü sabah elma ve çilek yedin öğlen portakalı ekleyemezsin.. hep elma ve çilek yicceksin öyle bişey..

et günüm benim bugün sabah iki tane kuşbaşı kırmızı et biraz tavuk bi çatal da tonbalığı yedim ki her tür et gün byu serbest olsun..

yağ kesinlikle yok.. salatalara yağ konmuyor yemeklere de.. salça çok az..

böyle boshayallersmile

Son düzenleme:
candycim tombilicim hafta başı tekrar başlarsanız yaparım sizinle bende bu diyeti ..

evet pazartesi beraber başlıyoruz sanırım kallistecim.. ben pazar günü ara verip pazartesi tekrar başlicam sanırım tombili dee bana katılacak.. sen de katıııııl :1hug:

süt yoğurt meyve yok mu hiç.. koş iki bardak su iç hemen ard arda..

bak imdat dedim yardım çağrısında bulundum ama gelmediniz bende yiyorum suçta sizin tamam mı:roflol: demedi demeyin... :roflol:

yetiştimmmmmmmmmmmmmm klava:klava:

bi de çok önemli bişey daha var bu diyetle ilgili.. kesinlikle her zaman yanında serbest yiyeceğin bulunmalı..

mesela patates gününde her daim elinin altında olmalı..

sebze gününde salatalık havuç kemirecek bişeyler bulundurmalı..

et gününde ben elimin altına polonez piliç jambon aldım 150 cal koca paket onu kemirdim zemuszemus

yarın meyve günü yanımda dolaştıracağım meyve çilek olacak

yumurta gününde de light süt içeceğim bol bol.. ulu orta yumurta kemiremem ya :roflol:

bunlar diyeti bozmamak ve olası krizlere karşı önlemler.. bi de korkmadan yiyeceksiniz.. hiç krize yol açmamak için.. hiç düşünmeden at bir yudum patatesi ağzına.. ben ilk gün 8 tane patates yemişim akannehir ama yine de 3200 gr gitti yani

inanmıyorum bi çırpıda attım tüm sıkıntı mı nasıl oldu bu ya :sm_cool:

Son düzenleme:
tüh yaaa kaçamadım :roflol:
candy hep sen yazdın okuyacam diye kaldım burdaalsanaalsanasmile bak bijoda yakaladı hıhhh şimdi yemiycem işte bişi gidip bi tost yapimm bari akşam yemem bişi:çok üzgünüm:

iyi yapmışım o zaman sırnaşık şey

candycim bu diyet bana çok uygun ben kendime yemek yapmayı özel bir şeyler pişirmeyi sevmiyorum ve ay nı şeyi yemekten içmekten sıkılmam hiç patateste yerim yeşillikte ama senin gibi mantarı ve baklayıda yiyemem doğrusu hiç bir şey seçmeyen midem bile burada devreye giriyor ve sen nasıl yedin şaşkınlıkla okudum .... neyse neyse yaparız gibime geliyor....
reyhan ablaaaaaa sende yap şoklu moklu bişiler yaaaa yoksa olmayacak bak..

candycim nasıl yaptım diyorsun ya insanı en motive edende bu birden giden kilolar zaten sonrası yavaşta gitse sorun olmuyor bende ilk başladığımda bir haftada beş verdim sonra 2-3 filan gitti gittikçede yavaşladı ama ben anlamadan 17 kilo vermiştim bile... yine yapacağım ....

ablacım bakla ve mantar şart değilki taze fasulye pişirebilirsin sende.. yeşil salata yiyebilirsin.. brokoli karnabahar lahana.. ne istersen.. istediğin her sebzeyi.. tek şart güne başlaayınca yemiş olmak..

mesela taze fasulye yiceksin di mi.. sabah kahvaltı da git dolabı aç al bi tane taze fasulye içinden bi tanesini ye.. akşama da pişirir yersin :jeyyar:

Son düzenleme:
yapın yapın ne yapıyosanız yapın zayıflayınnnnnnnnnnnnn klava:

ben de sunta yoğurdumu aldım bakınıyorum. evi süpürdüm yemekten sonra silicem bir sürü işim var akannehir

yine yapalım kaptanım yaaaa opuyorumnanaktan

90 ve üzeri topiğinde bu diyeti yapanları topa tutuyorlar :tomato:

kallisim yapiyorum yapiyorum.. 15 kilo gidecek hic sansi yok. istemiyorumya alla alla niye gelip üstüme yapistilar..bu yasta bukadar agirligi tasimiyorum arkadas. atacagim sirtimdan.. bakin ne diyorum..
bu yükümüzün bes kilosunu atalim mayis 20ye kadar.. kallis cikolata mersa tememmiiiiiiiiiiiiiii?
candy 8 kilo atacakmis bana söz verdi..:lepi:

o zaman bu pazartesi hep bereber bu beş günlük diyete hayırlısıyla başlayalım..

gazamız mübarek ola! guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…