- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.201
beğendim ben bunu ya neden dikkatimi çekmemiş daha önce şimdi sen kaç kilo vermiş oldun ama sen daha güzel verebilirsin benim kilo daha az olduğu için daha az veririm herhalde peki tuz da mı yok ben tuzsuz nasıl yapıcam asıl sorun o patateslere mesela azcık tuz atsam olmaz mı ama beğendim haftaya destek olurum sana 5 vermiyim de 2.5 veriyim ben de razıyım peki ne kadar devam ediliyor buna 2 hafta 3 hafta?
candycim tombilicim hafta başı tekrar başlarsanız yaparım sizinle bende bu diyeti ..
ay imdat yaaaaa:çok üzgünüm: evde yeşillik yok dün almadan gelmişim ne kıvırcık ne salatalık ve ben hem elimdeki işin sıkıntısından hemde evde bişey yok diye bu sıkıntıdan acaip yeme isteği duyuyorum birden bire ortaya çıktı ne yapıcam nasıl engel olucam kendime.. karbonhidrat yemek istiyorum :çok üzgünüm:mafoldumben
şu işi bitirmeden bu stresi atamıycam üstümden galiba off
ay imdat yaaaaa:çok üzgünüm: evde yeşillik yok dün almadan gelmişim ne kıvırcık ne salatalık ve ben hem elimdeki işin sıkıntısından hemde evde bişey yok diye bu sıkıntıdan acaip yeme isteği duyuyorum birden bire ortaya çıktı ne yapıcam nasıl engel olucam kendime.. karbonhidrat yemek istiyorum :çok üzgünüm:mafoldumben
şu işi bitirmeden bu stresi atamıycam üstümden galiba off
bak imdat dedim yardım çağrısında bulundum ama gelmediniz bende yiyorum suçta sizin tamam mı:roflol: demedi demeyin... :roflol:
yetiştimmmmmmmmmmmmmmklava: klava:
tüh yaaa kaçamadım :roflol:
candy hep sen yazdın okuyacam diye kaldım burdaalsanaalsanasmile bak bijoda yakaladı hıhhh şimdi yemiycem işte bişi gidip bi tost yapimm bari akşam yemem bişi:çok üzgünüm:
candycim bu diyet bana çok uygun ben kendime yemek yapmayı özel bir şeyler pişirmeyi sevmiyorum ve ay nı şeyi yemekten içmekten sıkılmam hiç patateste yerim yeşillikte ama senin gibi mantarı ve baklayıda yiyemem doğrusu hiç bir şey seçmeyen midem bile burada devreye giriyor ve sen nasıl yedin şaşkınlıkla okudum .... neyse neyse yaparız gibime geliyor....
reyhan ablaaaaaa sende yap şoklu moklu bişiler yaaaa yoksa olmayacak bak..
candycim nasıl yaptım diyorsun ya insanı en motive edende bu birden giden kilolar zaten sonrası yavaşta gitse sorun olmuyor bende ilk başladığımda bir haftada beş verdim sonra 2-3 filan gitti gittikçede yavaşladı ama ben anlamadan 17 kilo vermiştim bile... yine yapacağım ....
candycim tombilicim hafta başı tekrar başlarsanız yaparım sizinle bende bu diyeti ..
tombisim sende 5 kilo verebilirsin 20 mayisa kadar varmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?