- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.181
bijom kızmaz kızmaz iradeni kullanabildiğin için sevinir hattakaydirigubbakcemile5
candycim sınırsız salata yediğinde bile açlık hissetmiyorsun bak ben bir kaç hafta üst üste sık sık salata yedim ya şimdi istemiyor canım hiç bir şey zaten sende dayan bir kaç gün sonra her şey düzene girecek inan.. ayrıca senin adınada çok sevindim :teytey: sadece iradeni bozma nolursun ve devam ette hep beraber böyle sevinelimhihoyyyt
günaydın kızlar malesef oğlum iyileşmemiş daha dün eltimin kızının doğum günü vardı dar etti bize orayı anni eve dit eve dit diye tutturdu neren ağrıyor diyorum kulaaam diyor neyse zor verdik hediyesini elifin hemen eve gittik çok güzel bir elbise almıştım dün dolaşmaya çıktığımda herkes bayıldı ben de bayıldım bi kız gerekiyor valla annelere eve gittik o kalabalıktan çıkınca rahatladı biraz sütünü içti uyudu hemen ama gece hiç durmadı devamlı ağladı kalktık ilaç verdim kulaaam da kulaaaam diyor gece boyunca böyle uyandı bikaç sefer sonra sızdı en sonuncusunda saat 3de artık durduramıyoruz kendini ordan oraya atıyor aldık hemen gittik hastaneye kulak iltihabı tabi ki.nöbetçi eczane de bulduk ilaçlarını aldık eve dönerken bizim burda top havuzu olan bi market var orayı gördü hobaaa diye tutturdu bu seferde hoba da top demek zor ikna ettik eve geldiğimizde saat 5.30 du sabah anca kalkıp işe gelebildik ilaçlarını çince düzelir inşallah geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
günaydın kızlar malesef oğlum iyileşmemiş daha dün eltimin kızının doğum günü vardı dar etti bize orayı anni eve dit eve dit diye tutturdu neren ağrıyor diyorum kulaaam diyor neyse zor verdik hediyesini elifin hemen eve gittik çok güzel bir elbise almıştım dün dolaşmaya çıktığımda herkes bayıldı ben de bayıldım bi kız gerekiyor valla annelere eve gittik o kalabalıktan çıkınca rahatladı biraz sütünü içti uyudu hemen ama gece hiç durmadı devamlı ağladı kalktık ilaç verdim kulaaam da kulaaaam diyor gece boyunca böyle uyandı bikaç sefer sonra sızdı en sonuncusunda saat 3de artık durduramıyoruz kendini ordan oraya atıyor aldık hemen gittik hastaneye kulak iltihabı tabi ki.nöbetçi eczane de bulduk ilaçlarını aldık eve dönerken bizim burda top havuzu olan bi market var orayı gördü hobaaa diye tutturdu bu seferde hoba da top demek zor ikna ettik eve geldiğimizde saat 5.30 du sabah anca kalkıp işe gelebildik ilaçlarını çince düzelir inşallah geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
tombilim canım zaten en ufak bir soğuk algınlığı bile bir hafta ilaç kullanmadan geçmiyor çocuklarda ben ateşi bitti diye düşünmüştüm oda kulağa yansımış geçmiş olsun canım geçer kısa zamanda inşallah ama ilacı aksatmasın kim veriyorsa..
gecmis olsun canim benim.. böyle zor büyüyorlar iste. allahim güzel günlerini gösterir insallah.emeklerin zayi olmaz hayirli evlat olur bu günlerini cabucak unutursun.
candycim ne diyeti ayrıntılı anlatırmısın ya da link verirmisin benim de hoşuma gitti zira bu sabah tartıldım aman allahım ohaoldumsmile hemen pirinç lapası yaptım yarın hesap günü çünkü belki 1 günde toparlarım hemen seninki de bana uyarsa pazartesi de ona başlarım valla bıktım bi ivme gösteremiyorum bi türlü
alkışlamak istiyorum hatta yürekten alkışlamak istiyorum bu yazını alkisalkisalkis alkisalkisalkis
nasıl kırıcı olabilirsin ablacım bu yazıyla çok hoşuma gitti okuduklarım aksine.. benzetmen çok güzel.. çok iç açıcı.. inşallah ben de zayıflayıp gül fidan gelin olacağım.. sositososito inşallah hepimiz yaza daha hafif bayanlar olarak gireriz.. önemli olan kendinle savaşmak değil kendinle omuz omuza savaşmak.. ben bunu anladım valla.. kendine işkence etmeden senden yana olanı bulmak..
inşallah sağlıklı sağlıklı kilo veririz.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?