Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yediklerin cok iyi olmus zazez.. ögle yemegine bir sebze yemegi olsaydi daha iyi olurdu. ama hic abarti yok. iki kasikta yogurt eksik:)))
iki dakika kalsaydinda az sohbet etseydik. listeni yazar yazmaz cikmissin.sositososito

yediklerin cok iyi olmus zazez.. ögle yemegine bir sebze yemegi olsaydi daha iyi olurdu. ama hic abarti yok. iki kasikta yogurt eksik:)))
iki dakika kalsaydinda az sohbet etseydik. listeni yazar yazmaz cikmissin.sositososito

ablacım benimle sohbet opuyorumnanaktan diyeceğimde ayça bekliyor pcyi zaten bende hala işimi yapıyorum kuluçka çıkartacağım bu hafta oturmaktan :roflol:

ben bıraktım aplaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben yemekte yiyemiyorum haberiniz olsunohaoldumsmile
bırak kallisim yaa en güzeli bu zamana kadar yedin de ne olduuuu kaydirigubbakcemile5

ne oldu bijom rüyanda pilavmi gördün hayir olsun. kim pilav yemis.. töbe töbe iyi saatte olsunlar..delikafaduldendelikafadulden
2 kişi gördüm pilav yemiş benden kaçmaz reyhan ablamm :1ninca: vicdan azabı gibi tepenizdeyim

hımm birisi benim pilavıma laf mı etmişlmaz:
bijoma herşey serbest o 9 ay boyunca ne dese ok .opuyorumnanaktan
oyy yerim senii Şeniz ama arkadaşımsın diye sana torpil yapmicam :umursamaz: pilav ve makarna yasakkkk kaydirigubbakcemile

tombili kırmızı armut mu yedin kızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

güünaydınnn opuyorumnanaktan
kallisim ışığın yanıyor sana da günaydınn :içelim:

hala zor günlerdeyim atlatıcam inşallah..

takıma gelmeyenler de kendi bilir şişko yaşasınlar di mi :umursamaz: ah şimdi bu durum olmicaktı, yarım saat sonra stattaydım..önce az tuzlu bir salatalık yerdim, sonra yürürdüm. ondan sonra da kepek ekmekli tostlu kahvaltımı ederdim.. öğlene dogru bir elma vsvs..

aa bir ara başarı şeysi yazim ben de di miii kaydirigubbakcemile5

neyse oğlum iyi oldu şükürler olsun ki dün iyiymiş hatta babannesiyle gezmeye gitmiş bugün de iyiydi ben işe gelmeden
canım benim yaa oğlışuna çok sevindim böyle büyüyecek sonra hepsi geçecek işte ne ateşi kalacak ne bir şeyi allahın izniyle..

. bende senin gibi ramazan basina kadar 15 kilo diyorum cikolatam. sevindim kendine bir hedef koymana.. al iste bende koydum kendime bir hedef..zemuszemus
yaa ramazan ne zaman ki o kadar hedef koydun ablam ayy bakimm hemen ne zamanmış hıııı 1 ağustosta başlıyormuş:kedi: hadi hayırlısı bakalım..

hımm birisi benim pilavıma laf mı etmişlmaz:
bijoma herşey serbest o 9 ay boyunca ne dese ok .opuyorumnanaktan
bende dünki listemi yaziim pek ii olmasada

AKŞAM: 1 tavuk budu salata
zazezcim en iyi akşam yemeğin geldikaydirigubbakcemile3 öğlen ve ara olmamış hem tost hem minnak pizzalmaz: daha sağlıklı bir şeyler bulmalısın..

elin bosalinca bol bol sohbet ederiz kallisim..kaydirigubbakcemile5
az kaldı ablam yarına teslim edeceğim inşallah Şeniz şimdi çıkıp sabah aktifliğiyle biraz yapayım saat 11 gibi filan gelirim burada olan varsa sohbet ederiz sonra yine devamyerimseniben

tombili kırmızı armut mu yedin kızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bijom sen neler yiyorsun bakalım neler yediriyor ufaklık sana neler yedirmiyor zeytin yemeye devam mı:bbo:

günaydın bijom opuyorumnanaktan

yaz tabi başarı şeysini bekliyoruz sabırsızlıkla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bijom sen neler yiyorsun bakalım neler yediriyor ufaklık sana neler yedirmiyor zeytin yemeye devam mı:bbo:
evet kallisim hep aynı şeyler..
zeytin, ekmek, kaşarlı tost, muz.. sadece ve sadece bunlar.. arada denemeler yapıyorum ama cıks hala berbatımm..

günaydın bijom opuyorumnanaktan
yaz tabi başarı şeysini bekliyoruz sabırsızlıkla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazıcam yazıcam..

aynı şeyi bende en yakın arkadaşımdan duymuştum.. ben seni bildim bileli diyet yapıyorsun denemediğin şey kalmadı akapunktura bile gittin ama sürekli kilo alıyorsun.. belki de rahat olsan bu kadar kasmasan en azından kilo almazsın.. şu kilo verme işinden vazgeç de sen de biz de rahatlayalım demişti :gitme: ben de vazgeçmiştim rahatlamıştık kaydirigubbakcemile3

ama şimdi özellikle bu haftaya sıkı girdim ve birazdan sıkı bi itirafım olacak bilmiyorumkismile

oyy kıyamam olumunekankayizsmile biliyoruz şekerciğim burdasın sende olumunekankayizsmile

burdayım sayın kaptanım.. ama sıkı itirafımı yapayım hemen..

pazartesi günü haftasonuna kadar bi program uygulamak istedim.. hoşuma da gitti.. okudum yapanları falan.. dedimki hem iştahım azalır çok aşırı iştahlıyım eski hallerim gibi hem iddia edildiği gibi çok vermesem de 1-2 kilo verir 5. takımdaki en azından başlangıç kiloma dönerim dedim.. başlangıç kilom 105,5.. 105,1 ile de listeye girdim..

neyse başladım yapmaya.. o topikteki arkadaşlarla da konuşuyorum tek sorunu baş ağrısı ve afedersiiz kabızlık.. iyi dedim ben hep kabızım zaten çay içerim çilek yerim (çilek gerçekten işe yarıyor) geçer..

ben diyete başladım salı günü tartılıp kilomu bildiricem onlara ama korkuyorum tartıya çıkmaya.. sabahın köründe akbaba gibi dolaşıyorum baskülün çevresinde kaydirigubbakcemile3 neyse en sonunda ne var ne yok attım kolyemi bile çıkarttım ve kaç kilo geldim biliyor musunuz: 107,6 ohaoldumsmile sabah sabah boğazıma dizildi herşey.. neyse en az 2,5 kilo vermem gerekiyor başlangıca inmem için.. başladım diyete ama 2,5 falan hiç ihtimal vermiyorum..

ilk gün patates yiyorsunuz diyette.. sınırsız.. ben 1 kilo patateste sınır tuttum.. ama bir kilonun üstüne iki patates bir de süt dilimi yedim.. dedim bunu bile başaramicam.. kızdım kendime yine.. çok kolay kendine kızmak zaten.. neyse ertesi sabah bi tartıldım: 105,8 aklinialirimsmile ay bi sevindim bi sevindim dedim kesin düşerim ben 105,1 e haftasonuna kadar gaza geldim..

neyse o gün de sebze günü.. sabah ne yersen onu yiyorsun bütün gün.. gün içinde yiyebileyim diye çiğ çiğ mantar ve bakla bile yedim kaydirigubbakcemile3 neyse domates ve salatalık kaşıklayıp dolaptan bakla dereotu marul mısır mantar araklayıp işe geldim.. yanımda da üç tane salatalığı jülyen doğrayıp getirdim öğlene kadar yedim onu.. öğlen burada bi pizzacı var gittim oraya aldım gazzetemi önüme dedim ki marul salatalık mısır.. limon tuz.. yağsız.. sadece bunlar olacak dedim.. hatta nar ekşisi koydular diye değiştirttim salatamı naniknanik gazetemi okuya okuya tam bir saatte anca yedim salatamı.. akşam eve gelince de mantar ve bakla salatası yaptım..yine limon ve tuz sadece.. yattım öylece başka hiçbişey yemedim..

ve bugün sabah heyecanla koşarak tartıya çıktım.. kolyemi de çıkarmadım üstelik :jeyyar: tartıda gördüğüm rakan.. sıkı durun.. 104,4 :sm_cool: yemin ediyorum gözlerim yaşardı sevinçten..

bugün et günüm.. öğlene ızgara var.. bugün yoğut ve peynir de yiyebiliyorum :dance:

böyle işte buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
kabızlık ve başağrısı da yapmadı üstelik.. ayrıca nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde enerji doluyum :dance:

günaydinnnnnnnn..
bijom az kaldi bir iki hafta sonra yemeye baslarsin istediklerini bulantilarin gecer..
kallisim bitince resimlerini koyarsin elindeki islerin. kimbilir ne ciciler yaptin.
candycigim. 2 günde atmissin üzerindeki fazlaligi. ne güzel canim bijo kizmaz korkma. bende iki yil önce öyle yapmistim. ilk bastan iki haftalik protein diyeti yapmistim ama inanilmaz zorlanmistim her günümden nefret ettim. cünkü ben yasaklara gelemem pek neyse kizimin baskisiyla yaptim. 6 kilo verdim . ama o cektigim zorluga ve o cok kiymetli 6 kiloya kiyamayip arkasini getirmis o yil 22 kilo vermistim. ah birde tutabilseydim..

günaydın herkese
yürüyüşümü yaptım geldim.dünüde çok güzel atlattım sıfır kaçamakla kapattım günü.akşam girdim ama hiç bişey yazamadım sitede tamirat varmış.bende çıkmak zorunda kaldım.şimdi yemeğimi yapıp aşağı inecem.hepinizi öpüyorum by.

reyhan ablacım snırım bu tür şok diyetlerin kötü şöhreti açlık krizlerine sebep olmaları.. fakat benim yaptığım kalori hesapsız yani kesinlikle aç kalmak yok.. ama işte ben hesaplıyorum yine de :kedi: alışkanlık.. ve haftanın 5 günü devam ediliyor.. iki günü özlediğine abartmadan kavuşuyorsun sonra tekrar yapıyorsun.. o yüzden sıcak geldi bana.. üç gündür çok açlık çektim ama hiç açlık krizi yaşamadım..

tatlı için de aynı.. hiç tatlı krizi yaşamadım ama tatlı yediğimde de (bir kez süt dilimi yedim) acaip değişik oldum ablam ya.. şekere hasret yaşıyorum.. ama yine de abartmadım.. onu da yemezdim de ben eve gidemedim bi türlü.. patates stoğum da bitmişti ondan.. dünüm çok başarılı geçti.. diyet içecekler serbest.. ben de yemeğimin yanında diet kola onun dışında da diet ice tea içiyorum.. çok kolaylıkla yapıyorum yani.. ay allahım o lahana çorbası ne öyle soda bile yasak akannehir

bunu çok çok rahat yapıyorum.. zemuszemus

ve birde hiç cips çikolata özlemiyorum.. en çok zeytin ve tuzlu peyniri özledim ablacım :gitme:

candy hayatim bak söyle düsün.. diyelimki bir süs esyasi almak istiyorsun cok pahali.. onu almak icin tek sansin ne? para biriktirip onu alabilecek duruma gelmek.. o pahali seyi kimse sana hediye vermez. fiyatini özell senin icin düsürmez. ona sahip olabilmenin yolu senden gecer. sen calisiyorsun para biriktirebilirsin bu imkanda cok güzel. bu imkana sahip olamiyan cok insan var.
simdi.. bu esyayi almak icin birikime gectigin zaman bu arada önüne gelen begendigin her baska seyi alamazsin almamalisin. eger dayanamayip alirsan . o kafana koydugun cok kiymetli süs esyasini alma imkanin her gün senden uzaklasir.. gün gelir amaaaaan olmayiversin almiyorum iste der vazgecersin. ama hergün baskalarinda o senin cok istedigin seyi herkeste görür her firsatta ona sahip olamamanin acisini cekersin. bu nedir? kisa zamanda sahip olabilecegin birseyi ömür boyu baskalarinda seyreder ömür boyu aci cekersin.
bu günler hayatindaki en güzel oldugun günler. bundan daha genc bundan daha güzel olamiyacaksin hic. o güzel esyayi giyenler senden akilli degil senden güzel senden daha becerikli degil. yada o esyaya senden daha fazla layik degil............
bu yasamdaki herseyde hakkin var kesinlikle. yasitlarin göbegi acik daracik cicilerle fink atarken sen babaanne kiyafetleriyle ömrünü gecirmek istiyemezsin. bu kötülügü hassas kisiligine yapamazsin.. buna hakkin yok.. hicbirimizin yok..
ben belki annendende yasliyim candycigim. bana darilma olurmu sen zayiflarsan benim kilolarim gitmez benim bir kazancim olmaz.. sadece senin adina mutlu olurum okadar. dost aci söyler ben düsmanin degilim. ben takimcak hedefimize varalim diyorum yada yaklasalim ya biz bu mutluluga layik insanlariz
bilmiyorum kirici oldummu candy eger fazla ileri gittiysem kusuruma bakma canim . bu sana duydugum yakinliktan geliyordur baska art niyetim yok benim senden büyük üc kizim var..:1hug:

alkışlamak istiyorum hatta yürekten alkışlamak istiyorum bu yazını alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nasıl kırıcı olabilirsin ablacım bu yazıyla çok hoşuma gitti okuduklarım aksine.. benzetmen çok güzel.. çok iç açıcı.. inşallah ben de zayıflayıp gül fidan gelin olacağım.. sositososito inşallah hepimiz yaza daha hafif bayanlar olarak gireriz.. önemli olan kendinle savaşmak değil kendinle omuz omuza savaşmak.. ben bunu anladım valla.. kendine işkence etmeden senden yana olanı bulmak..

inşallah sağlıklı sağlıklı kilo veririz.. :1hug:

bijiox kızar bana şimdi şok diyet yapıyorum diye :kedi:
bijom kızmaz kızmaz iradeni kullanabildiğin için sevinir hattakaydirigubbakcemile5

ablacım yine yapsana madem gerisi geliyor bu tür sıkı listelerin neden yapmıyorsun hani o kadar sıkı olmazda kendine göre illaki bulursun başka bir şey..

yaaa el işimi sorma yani öyle cici gelmiyor bana.. benim işlerimin cici olması için içimden geleni yapmam gerek zemuszemus kafama göre yapıcam kendim tasarlıyacağım rengide ruhuda bana ait olacak hem böyle olunca yaparkende eziyet olmuyor zevkle yapıyorum ama şu an elimdekiler çok yıllar önce yapmış olduğum bir örneği görüp istemişler ve 4 ayrı kişiye yapmama rağmen hepsi aynı şeyi istemiş çiçeklerinin şeklini ve rengini bile değiştirmemi istemediler senağlama bana bıraksalardı çok güzel şeyler çıkardı ortaya ama böyle olmuyor...:sinifsinif:

mersacım se böyle koşturmaktan geçen yılda bu zamanlar çok güzel vermiştin kilolarını şimdide aynı olacak bu yıl bu işi bitireceksinvereliniortak

ve birde hiç cips çikolata özlemiyorum.. en çok zeytin ve tuzlu peyniri özledim ablacım :gitme:
candycim sınırsız salata yediğinde bile açlık hissetmiyorsun bak ben bir kaç hafta üst üste sık sık salata yedim ya şimdi istemiyor canım hiç bir şey zaten sende dayan bir kaç gün sonra her şey düzene girecek inan.. ayrıca senin adınada çok sevindim :teytey: sadece iradeni bozma nolursun ve devam ette hep beraber böyle sevinelimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…