- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.241
Çikolatım keşke seninle karşılıklı sohbet imkanımız olsaydı inan daha iyi anlayabilir daha iyi anlatabilirdik birbirimizi....sizin yaşadığınızın içinde elbette aşk var ama sevgi yok vede en büyük sorun olan saygı yok canım... eşinin yaşadığı büyük bir dengesizlik sen kendini suçlama yani duyguların değiştiği için suçlama demek istiyorum, bir şeye karar verdiniz ya öyle yada böyle olacak ama ayda 3 kez boşanalım diyerek sonra pişman olunuyorsa bu pişmanlık değil sadece insanın kendisi için yaşadığı alışkanlıktan vazgeçme korkusudur, eşin yeterince çabalamadı değil mi hani 2 kez çabalamadı desek 5 kez çabalamadı desek yine belki bir affı olur ama sizin yaşadığınız kaç kez oldu, sadece bir keresinde yeterince çaba olsaydı geri dönüşü olurdu ama malesef ki yok... eşinde seni sevdiğini düşünüyordur elbette ama şimdiye kadar olan saygısızlıklarına ne demeli, onca sözler onca davranış bozuklukları, her zaman olduğu gibi ortalık sakinleşince geri dönme çabaları...ortada bir pişmanlık ve seni kaybetme korkusu olsaydı ya bunu konuşarak yada davranışlarınızla çözebilirdiniz ama ortada olan dediğim gibi bir alışkanlığı terketme korkusu....
sen geleceğinden korkuyorsun elbette çokta haklısın ama şimdiye dek yaşadıklarının hangisini hakettinde bir pişmanlık olsun... sen kötü değilsin eşinde değildir eminim ama uygun değilsiniz birbirinizi anlamıyorsunuz sorununuzda bu zaten... şimdi korkularından kurtulmak için geri adım atmayı düşünürsen sende biliyorsun ki çok yakın bir zamanda yaşayacağın yine aynı durum olacak ve önümüzdeki ay yine boşanmaya karar vereceksiniz birbirinizi yine çok kıracaksınız ve bu böyle bir ömür sürecek düzeleceksede artık siz yaşlanmış olacaksınız.... şimdi tüm korkularını bir yana bırak, yaşayacağın hiç bir olay ve sıkıntı şu ana kadar yaşayacaklarından büyük olmayacak seni daha fazla üzmeyi başaramıyacaktır...
insan çok şeyler söylemek istiyor yazmak istiyorda içimdekileri doğru anlatamıyorum...
aşk canım ya.. ne denilebilir ki.. ben durumu ayrıntılı bilmediğim için bişey diyemicem ama duygulandım çok :gitme:
valla ben de bi 8 kg versem çok iyi olur.
ama sabah ve öğle o kadar güzel yiyorum ki mümkün değil:sinifsinif:
akşam yemiyorum ama yine kilom değişmedi.
beni zaten çıkarın bir süreliğine takımdan.
iştahım çok açık ve kendimi tutamıyorum.
ben gelin olamicam anlaşılan
zor günler...
eşimle ,tartışmaların üstünden neredyse 1 ay geçtiği için, bana karşı yumuşadı.yani hal ve hareketlerden söz ediyorum,ayrılık günü gelip çattığı için bana çok iyi davranıyor,2 akşamdır üst üste içki alıp geldi,içiyor,arabesk dinliyor filan...yine kaybetme korkusu sardı,ondn sanırım.ağzını aradım,ayrılıktan vazgeçmiş değil,sonuçta ben evimi tuttum zaten,bu pazar taşınıyorum bile... ama bana iyi davranması beni mahvetti,kızlar beni anlıyor musunz? keşke bana kötü davranmaya,konuşmamaya ,hakaretler etmeye devam etseydi.ben ne yüzsüz,gurursuz bir insanmışım meğer.bana neler söyledi,neler etti,hala onu seviyorum.hala ayrılacağımız için çok üzülüyorum. ne kadar iyiydim oysa ki,neden onun davranışlarına bağlı benim duygularım? ben anormal miyim sizce? birşeyler yazın bana dostlarım,hiç iyi değilim....nasıl gideceğim pazar günü ben,nasıl bu evi toplayıp yeni bir eve gireceğim? işlerin bitip yalnız kaldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum...
böyle pes etmenden hiç hoşlanmıyorum alsanaalsanasmile
gülümmmmmmmm balimmmmmm gülyüzlümmm güzel kizim..zor günler...
eşimle ,tartışmaların üstünden neredyse 1 ay geçtiği için, bana karşı yumuşadı.yani hal ve hareketlerden söz ediyorum,ayrılık günü gelip çattığı için bana çok iyi davranıyor,2 akşamdır üst üste içki alıp geldi,içiyor,arabesk dinliyor filan...yine kaybetme korkusu sardı,ondn sanırım.ağzını aradım,ayrılıktan vazgeçmiş değil,sonuçta ben evimi tuttum zaten,bu pazar taşınıyorum bile... ama bana iyi davranması beni mahvetti,kızlar beni anlıyor musunz? keşke bana kötü davranmaya,konuşmamaya ,hakaretler etmeye devam etseydi.ben ne yüzsüz,gurursuz bir insanmışım meğer.bana neler söyledi,neler etti,hala onu seviyorum.hala ayrılacağımız için çok üzülüyorum. ne kadar iyiydim oysa ki,neden onun davranışlarına bağlı benim duygularım? ben anormal miyim sizce? birşeyler yazın bana dostlarım,hiç iyi değilim....nasıl gideceğim pazar günü ben,nasıl bu evi toplayıp yeni bir eve gireceğim? işlerin bitip yalnız kaldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum...
kallisim yapiyorum yapiyorum.. 15 kilo gidecek hic sansi yok. istemiyorumya alla alla niye gelip üstüme yapistilar..bu yasta bukadar agirligi tasimiyorum arkadas. atacagim sirtimdan.. bakin ne diyorum..
bu yükümüzün bes kilosunu atalim mayis 20ye kadar.. kallis cikolata mersa tememmiiiiiiiiiiiiiii?
candy 8 kilo atacakmis bana söz verdi..:lepi:
zor günler...
valla ben de bi 8 kg versem çok iyi olur.
ama sabah ve öğle o kadar güzel yiyorum ki mümkün değil:sinifsinif:
akşam yemiyorum ama yine kilom değişmedi.
beni zaten çıkarın bir süreliğine takımdan.
iştahım çok açık ve kendimi tutamıyorum.
ben gelin olamicam anlaşılan
oleeeeeyyyyyy iste buuuuuuuuuu..ablam ben elimden geleni yapıyorum zaten ben hiç pes etmedimki arada kaçamaklarım oldu ama hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre verdiğim kiloyu korudum en azından .her şeye rağmen çok başarılı olduğumu düşünüyorum bence hepimiz başarılıyız asla eski halimize dönmedik 1-2 kilo alıp verdik ve artık acilen bencede 5 kilo verme zamanı sporu deli gibi arttırdım günlük ortalama 20000 adım atıyorum ama akşam kıpırdayamaz durumda oluyorum.mervişimde kilo vermeye başladı .yarın kilo vermiş çıkmıycam biliyorum ama haftaya bunların faydasını görecem inşallah.şimdi bide çin çayı aldım her gün ondan içiyorum yeşil çay aslında geçen yılda bunun çok faydasını görmüştüm.ben varımmm..
gülümmmmmmmm balimmmmmm gülyüzlümmm güzel kizim..
seni nasil anliyoruz bir bilsen cok cok iyi anliyoruz. sen gurursuz degilsin ne alaka allahaskina?.. sen asiksin. bu anlattiklarinin birtek ismi var askkkkkkk. körü körüne asiksin. seviyorsun lanet olsun essek gibi asiksin.. askk insanda ne gurur birakir ne mantik. ne saglikli düsünme kabiliyeti.asik insan gurur bilmez mantikli düsünmez askta gurur olursa ask olmaz. kocana asiksin bundan güzel sey olamaz normal durumlarda ama o koca kafali senin bu asil askini takdir etmiyor..kimbilir neyin pesinde..
buanlattiklarin ne diyor bana biliyormusun. minicik bir isaret verse kosa kosa giderim ona. ve eminim gidersin.herseyi unutur yine gidersin. iki hafta sonrada yine ayrilma kararlari alirsin.
yazik degilmi sana?
yazik degilmi ona verdigin yillarina?
yazik degilmi döktügün gözyaslarina?
yazik degilmi umutlarina hayallaerine hirpalayip zedeledigin gururuna?
herkes böyle sevemez. eminim onu kimse bukadar sevemiyecek. buda onun cezasi olsun. kendi sevsin ama asla sevilmesin..
ilk birkac gün ailende kal. sonra yerlesirsin evine. bu seni bir alisma dönemine hazirlar..
isinmaya calis yeni evine sevmeye calis. planlar yap gelecek hakkinda.. yalnizligin güzel taraflarini arayip bul kendince. hayat boyu yalniz kalacak degilsinya. kisa süre bir tatil gibi birsey olsun sana. su güzel yüregini kesfedecek biri mutlaka cikacak karsina. tekrar asik olacaksin insallah. anne olacaksin olmalisin. her kötü olaydada bir hayir vardir bunu unutma. biten her sey yeni bir baslangica gebedir.. umudunu hic kaybetme. saglik olsun be bülbülüm. hersey daha iyi olacak de iyi olsun harap etme kendini. gercekci ol hayalleri bir kenarda birak bir süre.. tamammi caniminici?Şeniz
çikolatam canım benim çok zor günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum ama verdiğin bir karar var ve bence bunun arkasında durmalısın .en azından denemelisin ayrı yaşayın bir müddet kendini tart hangi durumda daha mutlu ve huzurlusun .kesin kararını o zaman ver tabiki ikinizin ortak kararı.bizde eşimle bu yollardan geçtik ayrıldık birleştik ama son ayrılığımız bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı ve ben bu adamı seviyorum dedim günahıyla sevabıyla çünki o yokken mutsuzdum .maddi yöndende ihtiyacım yoktu ama bende bişeyler eksikti ve ilk defa kendimiz için bir araya geldik bu sefer çocukları bahane etmedik.ve iyiki diyoruz o ayrılığı yaşamışız ondan sonra birbirimizi bulduk .ve temelleri çok daha sağlam attık .bence zaman herşeyin ilacı ama sağlıklı düşünebilmek o zamanı değerlendirebilmek çok önemli.kazanmak istiyorsan güçlü ol bak ne yazmışsın ağzını aradım barışmak taftarı değil diyosun yani bir ışık görsen sende verdiğin karardan dönebilirsin ama zayıflığını asla gösterme senin onsuz yaşayabileceğini ona kanıtla gerisini zamana bırak .gör bak her şey çok daha güzel olacak.
oleeeeeyyyyyy iste buuuuuuuuuu..
bencede cok basarilisin kilo almamak vermemekten daha önemli bir basari..
bir kase cacık yedim yanında bir kase çorbayı ve çeyrekten az tavuk göğsünü zor yedim daha doğrusu yiyemedim patlayacak gibi bir haldeyim nedir bu acıkmamak doğru düzgün yememek anlamıyorum bana bişeyler oldu yine yaa...
bune bu????????
himmmmmmmm??????
ocean bu ne allahaskina??
senin listeden cikma diye bir lüksün yok güzelim.. kac haftan yada ayin kaldi dügününe...
sen herkesten daha cok asilmalisin diyetine hemde cani gönülden.tamam iki gün daha ye ama pazartesi bir kilo patates hasla tamammi..lmaz:
selamlarr...
ocean varya nasıl kızdım şimdi sana biz toparlanma çabaları gösterip herkesi bir araya toplamaya uğraşırken herkes ayrı bir tarafa çekip gitmeye başladı ... temmuza ne kaldı sonra yaşayacağın pişmanlığa değermi şimdi boşvermekte neyin nesi güzelim ya...
çok teşekkür ederim...
be ne yazık ki çok fazla duygularıyla yaşayan bir insanım. öyle olmasaydı bu kadar kiloyu da almazdım zaten. sanırım duygularıma bazen engel olmam gerektiğini öğrenmem lazım. geri adım atmayı düşünmüyorum,böyle olmasını gerçekten istemezdim ama ... kendimi düşünmeyip geri adım attığımda kaybedeceğim çok insan var. keşke değseydi eşim, o kadar insanı kaybetmeye... ama değmiyor...
çok güçsüz göründüğümü biliyorum,benim için dua edin nolur. sizi seviyorum :1no2:
günaydınnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?