Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yanyana olmasak da,ben herşeyi anlatamasam da,anlattıklarımdan çok doğru çıkarımlarda bulunmuşsun kallisim. ve haklısın da,diyecek birşey yok. dünyaya bir kere daha gelme şansım olsaydı,duygusal bir insan olmamayı dilerdim. sadece duygusallık bu yaşananlar,başka birşey değil! teşekkür ederim..

aşk canım ya.. ne denilebilir ki.. ben durumu ayrıntılı bilmediğim için bişey diyemicem ama duygulandım çok :gitme:

canım teşekkür ederim,boşver bilmemen daha hayırlı :)

böyle pes etmenden hiç hoşlanmıyorum alsanaalsanasmile

canım sen çok merhametlisin.
o yüzden de kıyamıyorsun eşine.
her ne kadar kötü şeyler yaşanmış olsa bile o haline acıyorsun.
evet, belki de acıma duygusudur sendeki..
ama bunca olandan sonra böyle davranman normal..

keşke bir süre ailenle kalsan,bir anda yalnız yaşamak zor olacaktır.
ama sakın vazgeçme, yoksa bu durumları yine yaşacaksın.
en iyisi tüm hazırlıklar tamamken, biitirmek bu işi.

Son düzenleme:
gülümmmmmmmm balimmmmmm gülyüzlümmm güzel kizim..
seni nasil anliyoruz bir bilsen cok cok iyi anliyoruz. sen gurursuz degilsin ne alaka allahaskina?.. sen asiksin. bu anlattiklarinin birtek ismi var askkkkkkk. körü körüne asiksin. seviyorsun lanet olsun essek gibi asiksin.. askk insanda ne gurur birakir ne mantik. ne saglikli düsünme kabiliyeti.asik insan gurur bilmez mantikli düsünmez askta gurur olursa ask olmaz. kocana asiksin bundan güzel sey olamaz normal durumlarda ama o koca kafali senin bu asil askini takdir etmiyor..kimbilir neyin pesinde..
buanlattiklarin ne diyor bana biliyormusun. minicik bir isaret verse kosa kosa giderim ona. ve eminim gidersin.herseyi unutur yine gidersin. iki hafta sonrada yine ayrilma kararlari alirsin.
yazik degilmi sana?
yazik degilmi ona verdigin yillarina?
yazik degilmi döktügün gözyaslarina?
yazik degilmi umutlarina hayallaerine hirpalayip zedeledigin gururuna?
herkes böyle sevemez. eminim onu kimse bukadar sevemiyecek. buda onun cezasi olsun. kendi sevsin ama asla sevilmesin..
ilk birkac gün ailende kal. sonra yerlesirsin evine. bu seni bir alisma dönemine hazirlar..
isinmaya calis yeni evine sevmeye calis. planlar yap gelecek hakkinda.. yalnizligin güzel taraflarini arayip bul kendince. hayat boyu yalniz kalacak degilsinya. kisa süre bir tatil gibi birsey olsun sana. su güzel yüregini kesfedecek biri mutlaka cikacak karsina. tekrar asik olacaksin insallah. anne olacaksin olmalisin. her kötü olaydada bir hayir vardir bunu unutma. biten her sey yeni bir baslangica gebedir.. umudunu hic kaybetme. saglik olsun be bülbülüm. hersey daha iyi olacak de iyi olsun harap etme kendini. gercekci ol hayalleri bir kenarda birak bir süre.. tamammi caniminici?Şeniz

ablam ben elimden geleni yapıyorum zaten ben hiç pes etmedimki arada kaçamaklarım oldu ama hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre verdiğim kiloyu korudum en azından .her şeye rağmen çok başarılı olduğumu düşünüyorum bence hepimiz başarılıyız asla eski halimize dönmedik 1-2 kilo alıp verdik ve artık acilen bencede 5 kilo verme zamanı sporu deli gibi arttırdım günlük ortalama 20000 adım atıyorum ama akşam kıpırdayamaz durumda oluyorum.mervişimde kilo vermeye başladı .yarın kilo vermiş çıkmıycam biliyorum ama haftaya bunların faydasını görecem inşallah.şimdi bide çin çayı aldım her gün ondan içiyorum yeşil çay aslında geçen yılda bunun çok faydasını görmüştüm.ben varımmm.

çikolatam canım benim çok zor günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum ama verdiğin bir karar var ve bence bunun arkasında durmalısın .en azından denemelisin ayrı yaşayın bir müddet kendini tart hangi durumda daha mutlu ve huzurlusun .kesin kararını o zaman ver tabiki ikinizin ortak kararı.bizde eşimle bu yollardan geçtik ayrıldık birleştik ama son ayrılığımız bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı ve ben bu adamı seviyorum dedim günahıyla sevabıyla çünki o yokken mutsuzdum .maddi yöndende ihtiyacım yoktu ama bende bişeyler eksikti ve ilk defa kendimiz için bir araya geldik bu sefer çocukları bahane etmedik.ve iyiki diyoruz o ayrılığı yaşamışız ondan sonra birbirimizi bulduk .ve temelleri çok daha sağlam attık .bence zaman herşeyin ilacı ama sağlıklı düşünebilmek o zamanı değerlendirebilmek çok önemli.kazanmak istiyorsan güçlü ol bak ne yazmışsın ağzını aradım barışmak taftarı değil diyosun yani bir ışık görsen sende verdiğin karardan dönebilirsin ama zayıflığını asla gösterme senin onsuz yaşayabileceğini ona kanıtla gerisini zamana bırak .gör bak her şey çok daha güzel olacak.

bune bu????????
himmmmmmmm??????
ocean bu ne allahaskina??
senin listeden cikma diye bir lüksün yok güzelim.. kac haftan yada ayin kaldi dügününe...
sen herkesten daha cok asilmalisin diyetine hemde cani gönülden.tamam iki gün daha ye ama pazartesi bir kilo patates hasla tamammi..lmaz:

oleeeeeyyyyyy iste buuuuuuuuuu..
bencede cok basarilisin kilo almamak vermemekten daha önemli bir basari..

selamlarr...

ocean varya nasıl kızdım şimdi sana biz toparlanma çabaları gösterip herkesi bir araya toplamaya uğraşırken herkes ayrı bir tarafa çekip gitmeye başladı ... temmuza ne kaldı sonra yaşayacağın pişmanlığa değermi şimdi boşvermekte neyin nesi güzelim ya...

mersam reyhan ablam siz varsınız şu anda öpüp kaçayım kızlar bekliyor başımda ayçanın arkadaşları bekliyormuş hepinize huzurlu geceler..

çok teşekkür ederim...
be ne yazık ki çok fazla duygularıyla yaşayan bir insanım. öyle olmasaydı bu kadar kiloyu da almazdım zaten. sanırım duygularıma bazen engel olmam gerektiğini öğrenmem lazım. geri adım atmayı düşünmüyorum,böyle olmasını gerçekten istemezdim ama ... kendimi düşünmeyip geri adım attığımda kaybedeceğim çok insan var. keşke değseydi eşim, o kadar insanı kaybetmeye... ama değmiyor...
çok güçsüz göründüğümü biliyorum,benim için dua edin nolur. sizi seviyorum :1no2:

oleeeeeyyyyyy iste buuuuuuuuuu..
bencede cok basarilisin kilo almamak vermemekten daha önemli bir basari..

doğru söylüyosun ablam .kışın kilo aldım tabiki ama her zamankinden çokkk az.ve nerdeyse hepsini verdim sayılır.az kaldı yazın 20 kilo olmuştu .aslında yinede fena gitmedim .kış boyu 6-7 kilo almıştım sanırım 5 kiloya yakınını geri verdim buda başarı benim için.ben her kışı en az 10-15 kiloyla kapatırdım.allahım bu halime çok şükür diyorum ama daha vermem gereken çooook kilo var onuda biliyorum.bende çikolata gibi çok duygusalım dengem bozuldumu duygusal açlığımı yemek yiyerek kapattığımı sanıyorum.zaten yakın çevremdekiler bilir hemen kilo aldığım zaman bişeylerin ters gittiğini.

kalistem acıkmıyorum demişsin ya geçenlerde bende aynıydım ama şimdi deli gibi acıkıyorum.sen krom desteği alıyordun yanılmıyorsam hala kullanıyorrmusun kullanıyorsan acaba omu iştahını kapatıyor.

valla ben de anlamadım, gerçekten bi boş vermişlik var.
tembellik var, iştah var bol bol..
napcam bilmiyorum.mafoldumben
karar veriyom tamam diyorum ama 2 gün sonra unutuyorum.

tamam takımdan çıkmıyorum.
yarın sabah tartılamam ama bu sabah tartılmıştım.
80.5 çıktım.
inşallah bu kızmalarınız işe yarar, utandım inanınbilmiyorumkismile

bak bi şarkı var çok güzel..

Her Defasında Kapıdan Döndüm..

Sen Sevindin Ben Bin Defa Öldüm..

Sen Mutlu Olasın Diye..

Ben Acılar Mı Çekeyim..

Sakın Uyanma Ne Olur ..

Bu Defa Vazgeçmeyeceğim..

Bildin mi bu şarkıyı? olumunekankayizsmile

arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…