- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.281
hakkındır tatlım, güzel bir kahvaltı yap.. 3-4 dilim kepekli ekmek ye , bir de yağı az tutmaya bak, gerisi çok zorlamaz seni..
tamam cnm ben de yapacağım bu diyeti , azıcık sabır yani dimi..nolcak ki..
valla işini gücünü ayarla kallisim cinsiyet öğrenince benle işin var kaydirigubbakcemile3yazmadım bijom... dükkandan bağımı kopramadığım bir abla vardı onun arkadaşları önceden yaptığım bir takımı görüp istemişler şu an 4 ayrı kişiye çalışıyorum bohça havlu ve çamaşır torbası var bu takımlarda... ama aynı renk kumaşka binlerce parça çalışmış gibiyim akannehir hiç bana göre bişey değil ben doğaçlama yapmalıyımkaydirigubbakcemile3 neyse son havluyu işliyorum şu an elimde..
valla işini gücünü ayarla kallisim cinsiyet öğrenince benle işin var kaydirigubbakcemile3
valla benim bildiğim lapa diyetinde,başka hiçbirşey yenmez ama sen kilo verdiğine göre sorun yok tombilim.
bu arada 2 meyve yediğim için yazıcam demişsin ya,çok güldüm kaydirigubbakcemile3
eşime bahsettim bu diyetten pazartesi sadece patates yiycem ve başlıycam haftaya da beş kilo eksik gircem dedim o da hemen sana patates cipsi alıyım madem sırf papates yiyeceksin onu da yiyebilirsin dedi. eşim benim rejimimi sabote etmeye başladı kızlar :1ninca: ona yaklaştığımdan mıdır yoksa hiç zayıf hatunu olsun istememiş ondan mıdır bilmem ama sabote ediyor açıkça alsanaalsanasmile
kızlar size bişey danışıcam biz bugünlerde eve uğramayı düşünüyoruz da yazlık kıyafetlerimizi almak için hem bana hiçbişey olmuyor dolaptaki küçüklerden çıkarcam bikaç parça olurlarsa neyse işte evde bi korsem vardı onu da alıyım diyorum şimdi büyük mü gelir bilmem ama bi deniycem diyorum ki -öyle yapanları duydum çünkü daha doğrusu okudum ama nerdeydi bulamadım tekrar-korseyi giymeden inceltici yağlar sürsem kalliste sen ne demiştin yosun yağı ve lahana yağımıydı onlar? üstüne de korseyi giysem sabahtan akşama kadar faydası olur mu hangi yağları sürmeliyim bi de bileniniz var mı?
uykum geldi çok mirmirmirmir
demek bitirdin kallisim cok sükür gözün aydin canim benim bayagi bunalttilar seni..
ay biten isler beni cok mutlu eder.
bende haftaya öglenci calisiyorum kismetse. isyerine telefon edip bildirdim gelecegimi.
aslinda doktora gitsem raporumu devam ettirebilirim. ama yok gidip calisayim pasa pasa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?