- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.801
hoşbuldum canımcım,çok teşekkür ederimAyyy monisimm eski kaptanım hosgeldinnnn, cok mutlu oldum seni gördüğümeyaa cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.
Ben cok isterim seni aramızda görmeyii :)
Yeni üyemiz hosgelmus sefa getirmiş☺hoşbuldum canımcım,çok teşekkür ederimbende aranızda olmaktan çok mutluyum inşallah takım olarak birbirimize iyi geliriz
teşekkür ederim hoşbuldumYeni üyemiz hosgelmus sefa getirmiş☺
cnm varya bir üyemiz vardı candy o senden daha kiloluydu ama onu maalesef bir türlü motive edemedik bu hafta ayrıldı muskamız 114 kg dangelip 60 la mezun oldu inan cnm sen bu kg dan gelip beni gececem ben bi türlü 5-6 kg mu veremeyecem seni mezun edeceğim :)yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm
kuralları okudum kabul ettim
izne ayrıldığım etap ve kilom;
***8.Takim - 465.Etap***
Moni (108,5/108,5/0/% 0)kilosu sabit ,izinli
eyvah en şişman benim
kendimi mezun edemedim sana kısmet olacak heraldecnm varya bir üyemiz vardı candy o senden daha kiloluydu ama onu maalesef bir türlü motive edemedik bu hafta ayrıldı muskamız 114 kg dangelip 60 la mezun oldu inan cnm sen bu kg dan gelip beni gececem ben bi türlü 5-6 kg mu veremeyecem seni mezun edeceğim :)
Iyi düşünelim iyi olsun.benim çevremde bir allahın kulu zayiflayacagima inanmıyordu sen yapamaz sin sen de azim yok sen aç duramazsin vs vs vs sonuç 4 yumurtaula yaşayıp iki ayda 13 kg verdim.inşallah devam edicek mezun olu cam.olu caz takım olarak kenetlendik desteğimiz herkese açık tekrardan hoş geldin aramizakendimi mezun edemedim sana kısmet olacak heralde
candy ah ah benim eski üyem bizde de motive olamamıştı bir türlü
birbirimize destek olursak niye veremeyesin önce seni mezun ederiz ben sıramı beklerim
hımm muskayı hemen incelemem lazım
toplight kaptanım ne yapıp edip 1 ağustos ta en az 89,9 u görmem lazım
kesinlikle. 1 yildir aklimda hep ameliyat vardi. diyet yapmak icin yeterli guc yok bende diyordum. hayatim boyunca 1 kere diyetisyen kontrolunde diyet yaptim. 4ayda 12 kilo verdim ve durdu. kilo durunca bende durdum ve verdiklerim geri geldi. tup mide op. olanlarin genelde gozleri ac oluyor. yiyemedikleri içinde depresyona giriyorlar. tabiki kararli olanlar var. bende aslinda herseyin ayni oldugunu gordum. kararinda ye ve hareket et. o zaman ameliyat olmak icin gerekce kalmadi. ben onun icin diyetteyim demiyorum. bu beni mutsuz ve depresif yapiyor. ama saglikli yasam deyince kendimi daha mutlu hissediyorum.:)
'kadın isteyipte neyi yapamamış ..'Iyi düşünelim iyi olsun.benim çevremde bir allahın kulu zayiflayacagima inanmıyordu sen yapamaz sin sen de azim yok sen aç duramazsin vs vs vs sonuç 4 yumurtaula yaşayıp iki ayda 13 kg verdim.inşallah devam edicek mezun olu cam.olu caz takım olarak kenetlendik desteğimiz herkese açık tekrardan hoş geldin aramiza
Aminnnnn canım hepimizin evlatlarına
Yardimcim yok tek yardimcim eşim ve çocuklarım küçük kardeşini tuvalete götüren kızım abisinin ağzını silen küçük bir oğlum dustugum yerde kaldıran bir eşim bundan öte yardimci mi olur sahaneyiz ☺
Ikizlerim bir kız bir oğlan 6.5 yasinda lar küçük oglumda 4 ben 28 eşim 39 yasindayiz ☺
merhaba
ben Ayşe 8.takımın eski kaptanı, bir süredir izindeydim yoğunluğum sebebiyle de kaptanlığı devretmiştim.bu sürede malesef kilo aldım
şimdi yeniden dönmeye karar verdim, kilolarım da geri dönmemek üzere gidecek inşallah
bu süreçte yanımda olup bana destek verecek arkadaşlara ihtiyacım var,önce eski takımım da başlamayı düşünmüştüm aslında fakat çok fazla üye sayıları var ve bu sefer değişikliğin bana iyi geleceğini düşündüğümden ilk kardeş takımımız olarak sizin kapınızı çaldım
toplight kaptanım da uygun görürse sizlerle devam etmeyi çok isterim
şu an izne ayrıldığım kilomdan biraz fazlayım ama bunu sizlerin desteği ile 2 haftada halledeceğimi düşünüyorum
kaptanım cevabını bekliyorum
@morordek tatlım bebişin sağlıcakla gelsin inşallah
Yaa yerim cok tatlisinizzAminnnnn canım hepimizin evlatlarına
Yardimcim yok tek yardimcim eşim ve çocuklarım küçük kardeşini tuvalete götüren kızım abisinin ağzını silen küçük bir oğlum dustugum yerde kaldıran bir eşim bundan öte yardimci mi olur sahaneyiz ☺
Ikizlerim bir kız bir oğlan 6.5 yasinda lar küçük oglumda 4 ben 28 eşim 39 yasindayiz ☺
hoşbuldum tatlımHoşgeldinnnn :)
hoşbuldum canımcım çok şekersin rabbim gönlüne göre birini tez zamanda versin inşallah aminnnnUyumamissiniz.. iyi iyi takima bi ses soluk gelsin :)
moni hosgeldin canim.. eskilerden tanisiyonuz ama ben yavru kurt sayilirim.. sizin kadar eskilerden degilim 1senem dolmadi daha buralarda.
Neyse Özge ben -niye nick kullaniyosam zaten artikadimi soyadimi birlestirip koyacam artik -
Nacizane kaptanlarima yardimcilik yapmaya calisiyom elimden geldigince. 25 diyorum hala ama 26ya depar atiyorum hizla resmen bunalindayinn bu aralar
Nickteki kecilikten de belli olacağı uzere karadenizliyim aslen trabzonluyum. Ama istanbuldayim 7senedir uni icin. Yuksek lisans bitmek uzere insallah.
Bekarim besbekarim6yildir hayirsiz vakvak bi yarim var.bol bol gömüyom onu buralarda duyarsan sasirma
Zayiflamadaki en buyuk motivasyonum bigun aynada artik kendime bakmak istemememdi,tartida 95i gordukten sonra tartilmayi birakip yemeye devam ettim sonra duuuurr dedim..hemen buraya gelip kizlarla diyete basladim. Sonra vakvak benle dalga gecti ustune bi de onla iddiaya girdim son 2 ay buyuk kayiplar yasayacaz birimiz ama dur bakalim.. biliyorum siz beni tutuyorsunuz
Amaan ne konustum. Neyse yeni gelen arkadaslara da minnak bi brifing vermis oldum
Sen bilirsin canım benim Abla kardeşde olabiliriz arkadasda ben sana kardeşim demek isterim çünkü burada aile gibi olmuşsunuz bende listeye girmesemde yanınızda olmaktan çok mutluyum çok sıcak sıcacık burası buarada yağlarda eriyip gidiyor:)Ay bak aklima gelmisken yazayim simdi bulamam cok arkada kalmistir.
Birumut55 canim guzellerine masallah melek gibiler. Valla zorlasan benim kadarlar. Ben herkese burda canim cicim konusuyom da utandim valla ablacim desem sana daha hoş olucak sanki :)
Ama dersen ki sensin abla tirbiyesiz datlumla devam edebilirim
Çok haklısın. Ben sadece diyetteyim demiyorum. Sağlıklı besleniyorum abartmıyorum diyorum. Kek, pasta, börek ikram edip 1 kereden birşey olmaz dediklerinde de. Bunlar hep 1 kereden oldu diyerek yağlarımı gösteriyorum
1,5ay önce 97 kiloydum. İnanmak ve azmetmek çok önemli. Belki 1,5 ayda 7 kilo az ama oldun ben 2 yıldır 90 kiloyu bile görmemiştim. Tam motivasyonumun zayıflamaya başladığı zaman bu grubu buldum. İyiki de bulmuşum. Hergün yeni başlıyor gibi ivmem hiç düşmüyor.
İyiki varsınız kızlar :)
hoşbuldummben de 25 yaşındayım. çalışıyorum. spor yapmaya pek vakit bulamıyorum inşallah
sizdeki eksileri göre göre ben de kendime daha çeki düzen vericem.
ebrruuu sen kaçla başladın acabaa unuttum benAyy şimdi mezun mu olacağım duygulandım..
Kaptanım, bugünden sonra aktif olacagım inşallah...
Kendimi tanıtayım.. :) 28 yasındayım. 7 Yasında bir oglum, 6 aylık bir kızım var :)
Üniversite 4. sınıftayım.Hem çocuk, hem kariyer oldu benimkisi
Bundan 3 sene önce bu gruplar sayesinde 18 kg verdim.Dogum derken yine aldım. Şu an. 87.5 kiloyum, hedefte şimdilik 75...
Başarılar herkese :)
O zamna kadar incecik olacaksın.
1. yiz kızlar tebrik ederim hepinizi
cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandı
Evet hanımlar bu hafta birinciyiz, herkesi tekrardan tebrik ediyorum
T TopaLsoLucaNn canım sen de bireyselde 1. olmussun, tekrar tekrar tebriklerYöntemini pazartesiye kadar "Birinciler Sırlarını Paylasıyor" topigine yazman gerekiyor, hatırlatmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?