Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy monisimm eski kaptanım hosgeldinnnn, cok mutlu oldum seni gördüğüme yaa cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.
Ben cok isterim seni aramızda görmeyii :)
hoşbuldum canımcım,çok teşekkür ederim bende aranızda olmaktan çok mutluyum inşallah takım olarak birbirimize iyi geliriz

yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm
kuralları okudum kabul ettim

izne ayrıldığım etap ve kilom;
***8.Takim - 465.Etap***

Moni (108,5/108,5/0/% 0)kilosu sabit ,izinli

eyvah en şişman benim
cnm varya bir üyemiz vardı candy o senden daha kiloluydu ama onu maalesef bir türlü motive edemedik bu hafta ayrıldı muskamız 114 kg dangelip 60 la mezun oldu inan cnm sen bu kg dan gelip beni gececem ben bi türlü 5-6 kg mu veremeyecem seni mezun edeceğim :)

kendimi mezun edemedim sana kısmet olacak heralde
candy ah ah benim eski üyem bizde de motive olamamıştı bir türlü
birbirimize destek olursak niye veremeyesin önce seni mezun ederiz ben sıramı beklerim
hımm muskayı hemen incelemem lazım
toplight kaptanım ne yapıp edip 1 ağustos ta en az 89,9 u görmem lazım

Iyi düşünelim iyi olsun.benim çevremde bir allahın kulu zayiflayacagima inanmıyordu sen yapamaz sin sen de azim yok sen aç duramazsin vs vs vs sonuç 4 yumurtaula yaşayıp iki ayda 13 kg verdim.inşallah devam edicek mezun olu cam.olu caz takım olarak kenetlendik desteğimiz herkese açık tekrardan hoş geldin aramiza

yazdıklarının üstüne diyecek hiçbir şey yok canım :) nefsi köreltip, terbiye etmek bu durumda çok daha işe yarıyor kesinlikle. hem de gerçekten sağlıklı beslenerek daha mutlu hissediyor insan kendini. bilmiyorum ben öyle hissediyorum ya da. :) kendimize iyilik yapıyoruz ötesi var mı.

'kadın isteyipte neyi yapamamış ..'
Allah'ın izniyle başarıcaz inşallah
seni de azminden dolayı kutluyorum canım
hoşbuldum

Aayy çok mu şekersiniz ne yahu :)
Maşallah maşallah.
İkizlerden sonra iyi cesaret etmişsin canım tekrar çocuk sahibi olmaya. Kız kardeşimin de bir kız bir oğlan ikizleri var, tamam bana bu kadar yetti diyor :) Yani ilk başlardaki bakımı hiç kolay değildi çünkü, çok zorlanmıştı.

Hoşgeldinnnn :)

Uyumamissiniz.. iyi iyi takima bi ses soluk gelsin :)
moni hosgeldin canim.. eskilerden tanisiyonuz ama ben yavru kurt sayilirim.. sizin kadar eskilerden degilim 1senem dolmadi daha buralarda.
Neyse Özge ben -niye nick kullaniyosam zaten artik adimi soyadimi birlestirip koyacam artik -
Nacizane kaptanlarima yardimcilik yapmaya calisiyom elimden geldigince. 25 diyorum hala ama 26ya depar atiyorum hizla resmen bunalindayinn bu aralar
Nickteki kecilikten de belli olacağı uzere karadenizliyim aslen trabzonluyum. Ama istanbuldayim 7senedir uni icin. Yuksek lisans bitmek uzere insallah.
Bekarim besbekarim 6yildir hayirsiz vakvak bi yarim var.bol bol gömüyom onu buralarda duyarsan sasirma
Zayiflamadaki en buyuk motivasyonum bigun aynada artik kendime bakmak istemememdi,tartida 95i gordukten sonra tartilmayi birakip yemeye devam ettim sonra duuuurr dedim..hemen buraya gelip kizlarla diyete basladim. Sonra vakvak benle dalga gecti ustune bi de onla iddiaya girdim son 2 ay buyuk kayiplar yasayacaz birimiz ama dur bakalim.. biliyorum siz beni tutuyorsunuz
Amaan ne konustum. Neyse yeni gelen arkadaslara da minnak bi brifing vermis oldum

Yaa yerim cok tatlisinizz
Ben de ikiz istiyom siparis verebiliyoz mu acaba?? Ben baktim bizim labda yapamiyomusuz.. tecrubeden yararlanalim bari
Bu arada aile saadetinize masallah supanallah canim Sonradan anladim ben adami buyuk alican iyidir hep,ben ayni yastan aldim olmadi pek ama neyse dur bakalim.. olmadi turkan soray gibi kendi ellerimle buyuturum napam.. Ama baskasina vermem fururum adami valla

Ay bak aklima gelmisken yazayim simdi bulamam cok arkada kalmistir.
Birumut55 canim guzellerine masallah melek gibiler. Valla zorlasan benim kadarlar. Ben herkese burda canim cicim konusuyom da utandim valla ablacim desem sana daha hoş olucak sanki :)
Ama dersen ki sensin abla tirbiyesiz datlumla devam edebilirim

Hoşgeldinnnn :)
hoşbuldum tatlım
hoşbuldum canımcım çok şekersin rabbim gönlüne göre birini tez zamanda versin inşallah aminnnn
tabikii ben seni tutuyorum

Sen bilirsin canım benim Abla kardeşde olabiliriz arkadasda ben sana kardeşim demek isterim çünkü burada aile gibi olmuşsunuz bende listeye girmesemde yanınızda olmaktan çok mutluyum çok sıcak sıcacık burası buarada yağlarda eriyip gidiyor:)
Sağol canım kızlarım için yazdıklarına cok teşekkür ederim onlar benim prenses lerim bende kendimi göstereyim
Herkese hayırlı pazarlar sağlıkla hedefe inşallah

Eklentiler

• IMG-20170127-WA0007.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 28

harikasın biz hep burdayız sakın vazgeçme başaracağızzz :) ayrıca yedi kilo hiç de az değil saglıklı olan yavaş vermek ayda 4 kilo bile yeterli sarkmalar olmaması açısından

hoşbuldumm ben de 25 yaşındayım. çalışıyorum. spor yapmaya pek vakit bulamıyorum inşallah
sizdeki eksileri göre göre ben de kendime daha çeki düzen vericem.

hoşgeldin canım artık bizden olduğuna göre yaşam stlini yeme içme tarzını değiştirmeli ve her gün menünü liste halinde yazmalısın birimizin eksiye düşmesi hepimizin mutluluğu umarım sen de biz de mutlu oluru hadi bakalım

Ayy şimdi mezun mu olacağım duygulandım..
ebrruuu sen kaçla başladın acabaa unuttum ben

hoş geldin sefalar getirdin :)

O zamna kadar incecik olacaksın.

canım zeytinli için baya bi planlarım var ya hayalim o yönde hatta böyle tatlış bir şey buldum bunun içinde güzel görünene kadar durmak yok motive olmak için alcam bunu yarın

Eklentiler

• Adsız.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 43

ayy yeni gördüm birinci olduğumuzu çok sevindim T TopaLsoLucaNn ı da ayrıca tebrik ediyorum cok kıskandım şaka şaka maşallah canım

ben de yavaş vercem diyorum ama birinci olmadan da mezun olmak yok bir gün ben de olcam inş büyüyünce ya da küçülünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…