Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buralar bomboşş yaa bi cirit atayım bari :
selam sevgili newborn taze gurpdaşlarım hoş geldiniz ben buket sanırım 9u falandı şubatın başladım bende burda 85,5 ile bugün de 79.7 yim boyumda 1.63 falan artvinliyim adım buket 24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim.motivasyon vermek konusunda iyiyim. olur da salarsanız bana yazın ben sizi kendinize getiririm

yaa bu arada aklıma şey geldi düşünsenize ağustosta zeytinli rockta 58-55 arası bir kiloda bi üstteki mesajda attığım şort-büstiyeri giyip gururla taşıyormuşum
valla inanıyorum kendime ya bikini bile giyerim daha o ne ki fotoğraf atarım size eğer başarabilirsem

neyse yarın sabahın köründe iş var menü yazıp kaçayım. bi bakın hele az mı besleniyorum bu aralar inş. çok kısmamışımdır yemeğe zaman olmuyor da pek

sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeğiyle ve sütle yapılmış omlet-krep arası bişey
3 4 cherry domates

ara:15.00
bir küçük ayran

akşam 18.30
ızgara tavuklu salata

evde mis gibi karnıbahar yaptım eve gelmek nasip olmadı ki yiyeyim yaa

bi de bişey dicem bu yulaf kepegi ne mucizevi bişey normalde hunharca kahvaltı etsem de cok doymam bu omlet beni bir şişirdi bir şişirdi midem patlayacak sandım aşırı tokluk hissettim. karbonhidrat olmuyor di mi yulaf kepeği?????

canım zeytinli için baya bi planlarım var ya hayalim o yönde hatta böyle tatlış bir şey buldum bunun içinde güzel görünene kadar durmak yok motive olmak için alcam bunu yarın
Çok tatlis bu bence de al hemen bayıldım :) hepimizin hedefi az çok böyle cicislerim giymek

oo sen de cok güzel kilo vermişsin ya bence maşallah. 1 ay bile geçmeden 6 kilo. darısı başıma inşallah.
Ben de 7 ay önce evlendim. evlendiğimden bu yana da 5 kilo almışım. çok sinir bozucu yaa. şimdi
hedefim kocamın bile beni görmediği kilolara inmek heheh

Günaydın kızlarrr. hava burada çok güzel. Güzel havalarda insan daha
bi hırsla mutlulukla güne diyete sarılmıyor mu sizce de ?
Kahvaltımı yapıp ofise geldim. gönül isterdi şimdi yürüme parkurunda
5. turumu atıyo olayım. Siz ne yapıyorsunuz ? Hala yatıyo musunuz yoksa bu güzel günde ?

Sizinle topladığım minnak bilgiyi paylaşmak isterim
4 bardak kahve içtiğinizde içerdiği 400 mg kafeinden dolayı kendinizi biraz zinde ve dinç hissedebilirsiniz. Zira yeşil kahvede kafeinden çok daha faydalı, kanser düşmanı ve şeker emilimini azaltarak kilo verdiren klorojenik asit isimli bir madde mevcut.

Bu maddenin kilo azaltıcı etkisini görebilmek için en az günde 7 su bardağı kahve tüketmek gerekiyor ki 4 bardağın üzerine çıktıkça içindeki yüklü kafein miktarı yüksek tansiyon, yorgunluk, kalp yetmezliği dahil önemli sağlık problemlerine yol açıyor; bu da kafein zehirlenmesi demek. 7 su bardağı dolusu kahvede bulunan kilo verdirebilecek klorojenik asit miktarını aynı miktar kahvedeki kafeinin ciddi hayati tehlikeleri olmaksızın günlük 600 mg klorojenik asit ile alabiliyor ve zayıflayabiliyorsunuz.”

Gunaydin guzel takimimmm buralar baya şenlenmis iyi olmus takima hareket geldi baya :)
Masallah sana eger bu foto yenilerde cekildiyse hic de fazla kilon yok bence :) Hedefine de en kısa sürede ulasirsin umarim :)
inatettimolacak sipariş üzerine satisimiz yok da h çok ne çıkarsa bahtina ☺allah inşallah gönlüne göre versin
Iyi dilekleriniz için sağolun
Haha surpriz yumurta gibiler di mi ne cikacagini bilemiyosun
Bence başarabilirsin canim Ağustos'a daha cok var ve cok iyi gidiyosun bence
Yulaf kepegi karbonhidrat ama kompleks karbonhidrat o yüzden vucut icinde yıkımı basit karbonhidratlara gore (seker, beyaz un gibi) daha uzun sürüyor. Doyuruculugu da o yüzden olabilir canım
Günaydınlar herkrse
Bugün kahvaltıda çok az şey yedim ve hala diyetimi bozmadım
Dun cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.
Gunaydin bugün burda da hava cok guzel. Ben de dun yapamadigim yürüyüşümü yapayım diyorum artık :)

Son düzenleme:
hosgeldin: )

Günaydın 5. Takımın güzel bayanları..
Az kalorili,bol sporlu, mutlu ve saglıklı bir hafta sonu geciririz insallah..

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

T TopaLsoLucaNn bende rakibeyim sana canım.. Dün telefonunda sıkıntı olmustu görmemissindir diye tekrar yazdım.

Günaydın şekerler sizlerle ilk günüm hepimiz için iyi olur inşallah
Bilmeyenler için,ben ayşe 8.takımın eski kaptanı uzun süredir izindeydim dün döndüm ve sizlerle devam etmek istedim sevgili toplight da kabul etti sağolsun
Evliyim 2 oğlum var,aöf sosyoloji mezunuyum,istanbulda yaşıyorum benden böyle

hoşbuldum canım,eşimde artvinli

Aaa mezun oldun mu Aysecim, gecen sene sınavların oluyordu :) Hayırlı ugurlu olsun :)

Allah allah anali kizli guzel bunlar masallah ablacim hedefimiz sen gibi olamasak da yanina yaklasmak diyelim sen guzel enerjinle yanimizda ol hep
Ben de oyle düşünmüştüm de bi sansimi deneyeyim dedim
Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm
Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence
Ay benim de vardi yesil kahvem iceyim onu arada bari

Haftaya pazartesi çalışabilir raporu almaya ve kontrole gidicem :) 31+1'im bugun. 37'de ayrilicam izne wendicim :)

Beni hamilelik takvimin yanılttı :)

Zamanla alışacağız birbirimize :)

Çaklıt mı yedin :)

Oo süper :)

Hoşgeldiniz, hep birlikte verip gireceğiz inşallah, bende izinli olup dönemeyengillerdenim :)

Canım ördeğim de yazmış, sağlıklı kh, o gerekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…