Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özgecim tadı nasıl yesil kahvenin?

basaracaksın cnm zaten bizde o resimleri göreceğiz
günaydınlarrr
monicim benim eşimde artvinli biliyormusun ne tesadüf
bu arada kızlar okuyom ama tek tek yazamıyom

Gunaydin hanimlar kahvalti tamamdir 1 saat sonra falan spor yapcam.. moni hos geldin canim.. bendede iki oglan var cok zor erkek cocuklariyla ugrasmak Allah kolaylik versin..

teşekkür ederimevet tatlım geçen yıl mezun oldum mezuniyet törenine bile eskişehire gittim
Oooo ne güzel yaa :)
Tekrardan hayırlı olsun :)
Beni hamilelik takvimin yanılttı :)
Hamilelik takvimi bitirdigim haftayı degil de icinde oldugum haftayı gosteriyor ya. 31+1 olunca hemen 32. haftadasın diyor Onun yüzünden ben bile hesabı sasırıyorum bazen. Persembe 32+0 olacagım, 32+4'te de pazartesi calısabilir almaya gideyim diyorum. 37'de de pazartesiye denk getirip öyle izne cıkmayı düsünüyorum tavsiyene uyup
Gunaydin canlarrr
Kendime mantarli omlet yapmaya gidiyom isteyen var mi??
Afiyet olsun canım
Kuzucum hatun 53 kg zaten, ne fazla kilosu :)
Haklısın ya :) Niye diyet yapıyor ki o zaman
Gunaydin hanimlar kahvalti tamamdir 1 saat sonra falan spor yapcam.. moni hos geldin canim.. bendede iki oglan var cok zor erkek cocuklariyla ugrasmak Allah kolaylik versin..
Yaa ben de bir erkek cocugu bekliyorum korkutmayın beni

Canim tekken sorun yok ciftken cok yaramazlar.. benim iki oglumun arasinda 1.5 yil var arka arkaya geldikleri icin ben hic nefes alamadim .. gerci her cocukda oyle olcak degil insaAllah Rabbim gonlune gire versin..

Canim tekken sorun yok ciftken cok yaramazlar.. benim iki oglumun arasinda 1.5 yil var arka arkaya geldikleri icin ben hic nefes alamadim .. gerci her cocukda oyle olcak degil insaAllah Rabbim gonlune gire versin..
Evet yaşları yakınmıs belki de o yüzden zorlanmıssındır. Bakalım hayırlısı olsun, toso'nun dedigi gibi sürpriz yumurta iste ne cıkacagını bilemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…