- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.941
Tek cısın o olsun canım menün gayet guzelbugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
bol roka maydanoz dereotu
domates biber
1dilim tb ekmeği
akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek
2.5lt su
limonlu pulbiberli yoğurt
tarçınlı türk kahvesi
jilian level 1
bisiklet karin kol bacak çalışıldı.
bu arada 1 tane cısım var. ananas taneli meyva suyu ama 61 kaloriymis. onu da spordan önce içtim.
teşekkür ederim. :)Tek cısın o olsun canım menün gayet guzel
yenj uyandin sayilir. yatmadan hareket edersin biraz. :)17.30 300ml limonlu şu
18.001 orta muz
20.30
Bir tabak karnabahar yemeği
3-4kaşık yogurtlu makarna
Salata
Yarm dilim tb ekmegi
1.5litre şu
Pek bi adım ve spor yok
İnşallah cnm ben de istiyorumyenj uyandin sayilir. yatmadan hareket edersin biraz. :)
Meyve suyunu da vitamin sayalım :) çok güzel bir menü masallah tebrik ederimbugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
domates biber
1dilim tb ekmeği
akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek
2.5lt su
tarçınlı türk kahvesi
jilian level 1
bu arada 1 tane cısım var. ananas taneli meyva suyu ama 61 kaloriymis. onu da spordan önce içtim.
ben sendeki azmi görüyorum. yaparsin :)İnşallah cnm ben de istiyorum
yok canim ne vitamini. vitamin değerleri %0.1 den az. bol bol seker kh var. aslinda cok zararli icmeyecektim ama canim çekti anamas tanesine sebep. aptal kafa onun alacagina ananas al da ödem atsınMeyve suyunu da vitamin sayalım :) çok güzel bir menü masallah tebrik ederim
Sağol tatlım.Mutlaka görmekisterim mezun olduğun günleriEbruş canım benim sende çok sağol burdan kopma olur mu çok özleriz hem daha biz mezun olcaz bizimkini kutlamaya gelcen dimi
Çooook tebrik ederim güzelim
Süpersin canım.Hadi icimden geldi yazayim menumu :)
Gec kahvalti ettim
Boool mantarli 2minik sosisten 2yumurtali omlet
Biraz peynir 1minik domates cay
Ara
1tarcinli sade turk kahvesi
1kivi
Spora giderken
1kupa yesil kahve aldim yanima
Aksam
1parca tavuk haslayip salataya kattım
Su 2,5
Spor 1saat yuruyus +1saat fitness
Merak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icinKız ben dogumdayken mezun olma sakın sana da duygulanmam gerek daha
Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasinBugünkü menÜm
Sabah
10.00
2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
11.00
1 yumurtadan bol domatesli menemen
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
2 yaprak marul
2 şekersiz çay
Oglen 14.00
1 yesilcay
1 kase yoğurt
3 adet form bisküvi
Ara
2 sade türk kahvesi
5 fındık
10 yaban mersini
Akşam 19.00
1 bardak haşlanmış mercimekli bol yeşillikli salata
1.5 su bardağı ev kefiri
Ara
1 yesilcay
Su 3 litre
Spor 1 mil leslie, jillian level 1
Gecen hafta biz de toplu bi firca çektik sagolsun herkes bi titredi masallah nazarlara gelmeyelimyine mükemmel bir menü maşallah takımca harikasınız kızlar
o kadar alışmışımki kötü menüler görüp saç çekmeyene diyeceğimi bilemedim
Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canimbugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
domates biber
1dilim tb ekmeği
akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek
2.5lt su
tarçınlı türk kahvesi
jilian level 1
Ay birden nobet dönüşü oldugunu unuttum napmis bu kiz dedim17.30 300ml limonlu şu
18.001 orta muz
20.30
Bir tabak karnabahar yemeği
3-4kaşık yogurtlu makarna
Salata
Yarm dilim tb ekmegi
1.5litre şu
Pek bi adım ve spor yok
Seni de bugunki jilianlara sayalim ama hep hain kuntis bu adamlar onlari napicaz..4 kasık limonlu,pulbiberli yogurdumu yedim.
--
Esim az once getirmis az bisey tuzsuz kabak cekirdegi ve 10 tane kadar fındık yedim.
Yemesem daha mutlu hissedecektim kendimi.
Gazozda getirmis keyif yapıyor beyefendi..
Özge'cim gecen markette tambugday makarna,ruşeymli makarna ve yulaflı makarna gördüm üzerinde bol proteinli falan yazıyor.Aldım ama henüz denemedim.Merak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin
Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasin
Gecen hafta biz de toplu bi firca çektik sagolsun herkes bi titredi masallah nazarlara gelmeyelim
Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canim
Ay birden nobet dönüşü oldugunu unuttum napmis bu kiz dedim
O makarnalarda ucacak yakinda menulerden inaniyorum
Tek mi yasiyosun bu arada canim,yoksa annen pisiriyo da bazi seyler ondan mi vardi yedim oluyo merak ettim dogrusu?
Eger teksen alma bile eve daha kolay olur bas etmesi.. Misal bizimki ogrenci evi evde makarna yok arada arkadaslar gelince amaan en.kotu bi ton balikli makarna yapariz diyolar,biz onu ton balikli salata yapalim makarnamiz yok bizim diyoruz
Bide kendine gazoz bana sade soda almıs benide düSünmüs.Sen gazoz icmiyorsun diyor.Seni de bugunki jilianlara sayalim ama hep hain kuntis bu adamlar onlari napicaz..
Faydali seyler aslinda saat olarak bi pürüz var sadece yarin 10dk fazla eklersin sporuna vicdanin rahat eder tatlim
tesekkürler cansucum sen izindeyken yapılacak bişey olutsa haber vermen yeterli tatlımtoplight inatettimolacak morordek kizlar cokca tebrik ederim 10. Takimin selamini getirdim izinli olsamda buralarda dolaniyorum Basarilarinizin devamini dilerim
Ailemle yaşıyorum kuzucum ondan evde ne olursa onu yiyorum bide makarnayı 1 tane 1 tane yiyorum kaşıkla değil ordan avantaj haline çeviriyorumMerak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin
Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasin
Gecen hafta biz de toplu bi firca çektik sagolsun herkes bi titredi masallah nazarlara gelmeyelim
Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canim
Ay birden nobet dönüşü oldugunu unuttum napmis bu kiz dedim
O makarnalarda ucacak yakinda menulerden inaniyorum
Tek mi yasiyosun bu arada canim,yoksa annen pisiriyo da bazi seyler ondan mi vardi yedim oluyo merak ettim dogrusu?
Eger teksen alma bile eve daha kolay olur bas etmesi.. Misal bizimki ogrenci evi evde makarna yok arada arkadaslar gelince amaan en.kotu bi ton balikli makarna yapariz diyolar,biz onu ton balikli salata yapalim makarnamiz yok bizim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?