- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.981
evet tatlım hemşeriyiz yazmıştım ama görmedin sanırımAy sen de benim gibi turk kahvesini kupayla icenlerdensin demek sevdimm,kahve seven adamdan zarar gelmez
Bu arada istanbuldayim demistin diye hatırlıyorum ben de istdayim ordan kaldi aklimda,ama yemek kulturu memleketim kokuyur sekerim :)
Bknz fasulye tursusu,kara lahana yemegi.. nerelisin aslen bacim yoksa hemserim misinnn
Sagol sekerim biliyorumAhadlakdjlakxnla çok tatlısınız ya söylememe gerek var mı bilmiyorum ama tabiki biz seni tutuyoruz bebegimki sen kafanda kazanmışsin zaten bu yeter de artar bile diren inatettimolacak
Esim artvinli muhabbetini okudum bukette artinde onla konusmustunuz. Hatta kaptanin esi de artvinliymis de seni kacirmisim pardon canim..evet tatlım hemşeriyiz yazmıştım ama görmedin sanırım
eşim artvinli, ben baba tarafım arnavut anne tarafım rize
sitede oturuyorum bizim kediler sosyetik hazır mama yiyorlarKaldıysa kapıya koy da kediler de yesin bence onlar diyet yapmasın :) bide turşu şu tutuyormus kızlar dedi o günden beri yemedim sen de yeme çok güzel duruyorlar ama olmucakmis
bende bi öpemEsim artvinli muhabbetini okudum bukette artinde onla konusmustunuz. Hatta kaptanin esi de artvinliymis de seni kacirmisim pardon canim..
Ayy gel opucemm
Bu ara bi memleket aski vurdu bana sorma.. Buzlugu aciyom anamin yaptigi misir ekmegini tikmisim oraya arada cikarir koklarim diye yoğurda.dograyip gommemek icin zor tutuyorum kendimi
Dun de elceğazlarimla etli misir yarmali ic yagi da koyariz biz karalahana sarmalarim vardi buzlukta cikarip arkadasin annesine pisirip gonderdim,kaba sarmalarla birlikte yuregimi de koydum oyle soyleyeyim
Nalet olsun biriken kilolar dedim usulca yesilcayimi yudumladim sonra
Bence başarabilirsin canim Ağustos'a daha cok var ve cok iyi gidiyosun bence
Yulaf kepegi karbonhidrat ama kompleks karbonhidrat o yüzden vucut icinde yıkımı basit karbonhidratlara gore (seker, beyaz un gibi) daha uzun sürüyor. Doyuruculugu da o yüzden olabilir canım
memnun oldum hemşeri sayılırız o zamanhoşbuldum canım,eşimde artvinli
tamam abarmam can ım. evet çok tatlılar ama bugün sordum gecen yılın ürünleriymiş ellerinde yokmuş ama aliexpresste falan var bu tarz şeyler :)Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm
Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence
Canım attım karnemi inceleyebilirsin.Toplamda 10 kilo vermişim.2 sende tabi ama olsun.
Kombinin gerçekten güzel ama unutma göbekle veya kalın bacaklarla giyemezsin. Yani buna bakıp bakıp diyete asılmalısın.Bence seni çok motive edecek..
Günaydın kızlarr
Aksamdan büyük bir bardagın icine ikiser tane kayısı,incir ve ceviz koymustum.Cok yumusamıs kayısıyla inciri zorla yedim ve suyunu ictim. insallah kabızlık icin faydasını görürüm..
Aksamdan sabahaha kadar suyun icinde bekletip yemek ve bekttigimiz suyu icmek daha etkili oluyormus. Benede ilk defa bu sekilde denedim.Günaydın. Ben de 4 gündür sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip 1 bardak sıcak su içiyorum. Bende çok faydası olmadı sanki. 1 mil leslie yaptim kahvaltıyı beklerken.
Oğlum sınava girecek bugün, çok stresli
Günaydıngünaydın musmutlu kaçamaksız güzel bir gün diliyorum
Ay yok yok bende de baslayinca duracak goz yok canim :) o yuzden buzluga tiktim herseyi gözüm görmesin diyebende bi öpem
mısır ekmeğini ara sıra yoğurtla öğün olarak yiyebilirsin canım çok abartmamak şartıyla tabi
oy oy o anlattığın türde sarmayı pişirip yolluyacak irade yok bende
Evet canim arttik birden :)Buarada bende rizeliyim kizlar ne cok karadenizli varmis burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?