- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.921
Hadi bakalım insallah hepimiz cok güzel sonuclar alırız canım..Merhaba guzellerim dun ki internet sıkıntım bugün çözüldü gibi şükür
Ozlemcim hayırlı olsun diyelim seni ve fancy i ikiye katlayacagimi belirtmek isterim sekerimmm☺☺☺
Hava güzel enerjik ve dincimmm
Tatlım seninki pek cadı
Kızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi
Sabah 4 tane patates kızartması
Akşam iki kaşık pilav 2 kaşık patates yemeği 1 bardak ayran
Keşke yemeseydim çok pişmanım aglicam
Canım tam tersi cok degilde az hatta cok az yemissin ama saglıksız seyler yemissin seni rahatsız eden bunlar.Kızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi
her şeyiyle mükemmelMenüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
1 kücük dilim süzme peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak süt ile nescafe
13:00
2 yk süt kesiginden yapılmıs tuzsuz peynir
Yarım dilim çavdar ekmegi
16:15
2 kücük parca ızgara tavuk
4 yk taze fasulye
1 kase brokoli
Tere
20:00'de 4 yk pulbiberli limonlu yogurt yerim.
2 L su uyuyana kadar 3'ü gecer
2 büyük t.kahvesi
1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay
Spor;
27 dk Jillian 5.ve 6.gün dün yapamamıstım bugun 2 defa yaptım toplam 54 dk
Aksamda 30 dakika stepper aletiyle spor yapar birazda dans ederim insallah..
az ama güzel listeMenü
Sabah 1 yumurta 2 kaşık lor az roka 5 zeytin
Öğle dukan krep 1 dilim peynir
Ara limonlu maden suyu Türk kahvesi
Akşam balık zero
Spor 1 saat bisiklet
bunlar yediklerinin yanındaki kaçamaklar mı tüm yediklerin miKızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi
Ay ne kaçamağı ☺☺benim kaçamak yaptığım görülmüş şey değil tum gün yediklerim bunlarher şeyiyle mükemmel
az ama güzel liste
bunlar yediklerinin yanındaki kaçamaklar mı tüm yediklerin mi
eğer kaçamaklarsa fena
tüm yediklerin ise sağlıksız ama az telafisi kolay olur
Bir günde 2 jıllıan mı??Veee 2. Jillian'ı da an itibariyle bitirmis bulunmaktayım.
Yagmur yagıyor hava guzel olsaydı yemekten sonrada yürüyüs yapardım..
Anladim canim arada degisiklik iyidir6 aydir soluksuz kaptanlik yaptik sinav döneminde dahi ihmal etmemeye calistim...bir kendime vakit lazimdi..o sorumluluktan biraz siyrilmak biraz kendi kendime birseyler yapmak icin bir dönem lazimdi... yoksa hala yeni üye filan cagriyorum yaniizinliym diye yan gelip yatmak yok sende durumlar nasil bakiyim...masallah fistik olmussun kilo verenler listenin basini cekiyorsun
Paylasim alanında seabahar link koyarak paylasmis canim,bikac sayfa arkada ordekcim de link koymustu. Donem siralamasi yapiliyo tum takimlar arasinda dur bakim ben de atayim linkiInatettim ne birincisinin hangi liste nerede
Gözün dönmüş düşmüşsun gaflete ama telafi edilmicek gibi degil harap etme kendini.. daha gun bitmedi hala yapabilirsin sporunu canim.Kızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi
Amin canım. İnşallah..cümleten hoşbulduım
öğlen yemeğinden sonra yürüyüşe çıktım 40 dakika yürüdüm bugün istanbul da hava çok güzel değerlendirin
tebrik ederim canım bundan sonra hep istediğin kiloda kalırsın inşallah
darısı başımıza
En kısa zamnda seninde mezuniyetini görmek isteriz kuzum. Düğününde zayıf çıtır bir gelin olacaksın..Hic de kıskanmadim kiya canım benim çok tebrik ederim :)
Yok canım estagfurullah oyle der miyim hic her türlü öneriye açığım :) son zamanlarda yürüyüşün faydası cok diyorlar bakalım ben de kendimi cok yormadan yürüyeyim diyorum her gun :)Iyi yapmissin ordekcim sifa niyetine bundan sonraki hareketler.ne kadar hareket edersen dogumda o kadar faydasini gorursun.Dersen ki laf soyledi sanki 5dene dogurdu yengemlerden gordum valla biri tosuncuk gibi yatti dogumda damar tikanikligi yasadi hala daha uğraşıyo,öbürü gık demeden.dogurdu cikti valla :) iyidir hareket iyidir
Kız ben dogumdayken mezun olma sakın sana da duygulanmam gerek dahaAyyy utandirma yeaabizim iddianin finishi 7mayis o zamana kadar olmuyom mezun en son siralamada izindeydim diye yoktum üzülmüştüm iyi geldi simdi bu,bi posta daha spor yaptim
Hosgeldin canım cok tesekkur ederiz :)@toplightinatettimolacak morordek kizlar cokca tebrik ederim 10. Takimin selamini getirdim izinli olsamda buralarda dolaniyorum Basarilarinizin devamini dilerim
Yapicam canım bundan sonra kendimi yollara vurucamEvet cnm biraz yürüyüş yapsan doğum açısından da iyi olur
BuBir günde 2 jıllıan mı??
Maşallah sana
Aa ne yemişin zaten sadece kh olmuş biraz üzme kendini menüde bişi yok kiKızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi
abartma cikilata. yapilabilir birsey. 3 ogun yeme. aksam y3m3gi yer. birde ara ogun yaparsin. ertesi gunde dengelersin. unutma kilo vermek demek yediginden fazlasini yakacaksın demek. sen yaktiktan sonra korksun senden kilolarBu arada günaydın banabu saatte uyanıp kilo verme hayallerim falan var bak sen ya nasıl acaba ben yapamam ha diyeyim size boşa cirpiniyormusum gibi ya da istifa falan etmem lazım
yine mükemmel bir menü maşallah takımca harikasınız kızlarBugünkü menÜm
Sabah
10.00
2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
11.00
1 yumurtadan bol domatesli menemen
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
2 yaprak marul
2 şekersiz çay
Oglen 14.00
1 yesilcay
1 kase yoğurt
3 adet form bisküvi
Ara
2 sade türk kahvesi
5 fındık
10 yaban mersini
Akşam 19.00
1 bardak haşlanmış mercimekli bol yeşillikli salata
1.5 su bardağı ev kefiri
Ara
1 yesilcay
Su 3 litre
Spor 1 mil leslie, jillian level 1
aslında kalori olarak günlük alman gerekenden az görünüyor ama sen bu kadar yemeğe alışık değilsin. ver bak sen onlari bana aç bile kaldim derimKızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi
Canım arkadaşım ne güzel çözmüş beni 2 aydır bunyem alışık değil bu kadar yemeye midem şişti ama 25 dkk dönüşle telafi ettim galibaaslında kalori olarak günlük alman gerekenden az görünüyor ama sen bu kadar yemeğe alışık değilsin. ver bak sen onlari bana aç bile kaldim derim
seninde kacamagin bu olsun canim. telafasi var herşeyin.:)Canım arkadaşım ne güzel çözmüş beni 2 aydır bunyem alışık değil bu kadar yemeye midem şişti ama 25 dkk dönüşle telafi ettim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?