- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.961
harikasın yaa...Hadi icimden geldi yazayim menumu :)
Gec kahvalti ettim
Boool mantarli 2minik sosisten 2yumurtali omlet
Biraz peynir 1minik domates cay
Ara
1tarcinli sade turk kahvesi
1kivi
Spora giderken
1kupa yesil kahve aldim yanima
Aksam
1parca tavuk haslayip salataya kattım
Su 2,5
Spor 1saat yuruyus +1saat fitness
valla c.tesi diye içtim . yoksa o 1 aydir dolapta duruyor. ama tekrari olmayacak. hele bir listeye gireyim. topalsolucan gibi hep yumurta ve jiliane ikilisi takılacağımMerak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin
Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasin
Gecen hafta biz de toplu bi firca çektik sagolsun herkes bi titredi masallah nazarlara gelmeyelim
Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canim
Ay birden nobet dönüşü oldugunu unuttum napmis bu kiz dedim
O makarnalarda ucacak yakinda menulerden inaniyorum
Tek mi yasiyosun bu arada canim,yoksa annen pisiriyo da bazi seyler ondan mi vardi yedim oluyo merak ettim dogrusu?
Eger teksen alma bile eve daha kolay olur bas etmesi.. Misal bizimki ogrenci evi evde makarna yok arada arkadaslar gelince amaan en.kotu bi ton balikli makarna yapariz diyolar,biz onu ton balikli salata yapalim makarnamiz yok bizim diyoruz
Aa zaten uykusuz gecelerimde bir yandan Umutcugumu emzirirken bi yandan sizleyim insallah beybiler, dedigin gibi bol bol duygulanırım :)) özlerim ben sizi, hem nasil gececek o uykusuz nobetler baska türlüMerak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin
Normal makarnaya gore bence daha az cıss ama olmasa da olabilir :)Özge'cim gecen markette tambugday makarna,ruşeymli makarna ve yulaflı makarna gördüm üzerinde bol proteinli falan yazıyor.Aldım ama henüz denemedim.
Yarım yada 1 cay bardagı haslayıp ton balıklı yapsak.. Yine cısss mı?
harikasın canım cısında nazarlığın olsunbugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
bol roka maydanoz dereotu
domates biber
1dilim tb ekmeği
akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek
2.5lt su
limonlu pulbiberli yoğurt
tarçınlı türk kahvesi
jilian level 1
bisiklet karin kol bacak çalışıldı.
bu arada 1 tane cısım var. ananas taneli meyva suyu ama 61 kaloriymis. onu da spordan önce içtim.
bana göre çok değişik bir menü ama nöbetçiymişsin17.30 300ml limonlu şu
18.001 orta muz
20.30
Bir tabak karnabahar yemeği
3-4kaşık yogurtlu makarna
Salata
Yarm dilim tb ekmegi
1.5litre şu
Pek bi adım ve spor yok
güzel bir menü tatlımHadi icimden geldi yazayim menumu :)
Gec kahvalti ettim
Boool mantarli 2minik sosisten 2yumurtali omlet
Biraz peynir 1minik domates cay
Ara
1tarcinli sade turk kahvesi
1kivi
Spora giderken
1kupa yesil kahve aldim yanima
Aksam
1parca tavuk haslayip salataya kattım
Su 2,5
Spor 1saat yuruyus +1saat fitness
Cumadan ödül gibi yapabilirsin söylediğin olculer makul.. hem motivasyon olur sana tum hafta ona gore emek verirsinÖzge'cim gecen markette tambugday makarna,ruşeymli makarna ve yulaflı makarna gördüm üzerinde bol proteinli falan yazıyor.Aldım ama henüz denemedim.
Sgll cınımmmBide kendine gazoz bana sade soda almıs benide düSünmüs.Sen gazoz icmiyorsun diyor.
Bende aldım yulaflısını salataya koymak mantıklı benceÖzge'cim gecen markette tambugday makarna,ruşeymli makarna ve yulaflı makarna gördüm üzerinde bol proteinli falan yazıyor.Aldım ama henüz denemedim.
Seninkinle iddian ne kuzum merak ettim ben bilmiyorumSgll cınımmmdeseydin.. görüyo musun nasil ince fikirliler bi tane de ben de var.. kiz bunlara laf ediyoz allah das edecek bizi valla..
Çıtır olan 36 beden olan daasss olalim ama ona okeyim.
Tesekkur ederımmmmTatlım yavrularını allah bağışlasın.Çok tatlılar.Sen kaç yaşındaydın? Erken evlenmiştin sanırım.
Allah bağışlasın biciriği :))
Çok şirin ya
O küçük burnuşu ısırasım geldi.
Yine de sporu bırakmamışsın.Süpersin ya
Ela'cık çok şirin ya :))
Allah oğluşuna da uzun ömürler versin..
Gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun.Yürüyüşten sanırım sıkılaşmışsın. Masada enfes bu arada
Ozleme de yazdim canim cuma gunu ödül öğünü koyabilirsiniz,öğlen yaptigin salataya miktari kontrollu olacak sekilde,hem nefsiniz korelir o gun sporu bi tık fazla yaparsiniz..Bende aldım yulaflısını salataya koymak mantıklı bence
harikasın canım cısında nazarlığın olsun
bak görüyormuşum turlu türlüde huyu varmis bununBu arada my fitnesspal programını yükledim ne yediysem yazıyorum bin kaloriyi geçince 5 hafta sonunda kaç kilo olursun ortalama yazıyor ama kaç gündür ceza verdi bana bin kaloriyi geçmiyorum diye cevap vermiyorprogram trip atıyor baya baya
Ben diyete basladigimda benim koca dana ne kasiyon birakican zaten 2gun sonra diye dalga gecti benle.. Nasil sinirlendim anlatamam sana. O zaman tabi 90+ im. Neyime guvendiysem dedim gel ulan iddiaya girelim senden zayif olucam ben. 1 yil suresi var iddianin. 7mayista bitecek iste.. Kendisi fix 67kilodur.ama 3ay bi yerde calisti cok agirdi isi 57kiloya dustu simdi essek neyse yine gecerim ben onuSeninkinle iddian ne kuzum merak ettim ben bilmiyorum
ahaha ayy çok güldümmoni öyle şeyler yazmışsın ki bulgur pilavı çok diye kizacaktim sonunda sen bana kızmısın resmen korkudan bişi diyemiyorum şuan afiyet olsun
Ahadlakdjlakxnla çok tatlısınız ya söylememe gerek var mı bilmiyorum ama tabiki biz seni tutuyoruz bebegimBen diyete basladigimda benim koca dana ne kasiyon birakican zaten 2gun sonra diye dalga gecti benle.. Nasil sinirlendim anlatamam sana. O zaman tabi 90+ im. Neyime guvendiysem dedim gel ulan iddiaya girelim senden zayif olucam ben. 1 yil suresi var iddianin. 7mayista bitecek iste.. Kendisi fix 67kilodur.ama 3ay bi yerde calisti cok agirdi isi 57kiloya dustu simdi essek neyse yine gecerim ben onu
He iddiaya döneyim Allah seni inandirsin takimlari koyduk ortaya,malum ben trabzonluyum takimda belki o da gsli.
Oturduk iddia sartnamesi yazdik
Ne rezilliklerrr. Forma almadan tut sosyal medya hesaplarindan resim paylasmaya kadar
Dogmamis bebelerin takimlarina kadar tobeler tobesi uzayan bi listemiz var..
Neyse isi birakti anasi onu beslemeye basladi benim de bi kontra atak yapmam lazim kaybedecek cok seyim var anlayacagin kuzum
Ay sen de benim gibi turk kahvesini kupayla icenlerdensin demek sevdimm,kahve seven adamdan zarar gelmeziyi akşamlar
ilk menümü paylaşayım
sabah(08:00)
t.kaşar peynirli omlet
beyaz peynir(az)
5 zeytin
2 çeri domates
2 minik sivri biber
½ minik salatalık
Dere otu az
3 ceviz
öğle(13:00)
1 tabak bulgur pilavı
3 köfte
3 fasulye turşusu
ara
yoğurt
ara
1 kupa türk kahvesi
akşam(20:00)
yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak kara lahana yemeği
1 bardak ayran
ara
1 kupa ada çayı
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:40 dakika yürüyüş
biraz yemek kültürümden bahsedeyim her seferinde açıklama yazmam gerekmesin
tüm yemeklerimi hakiki zeytinyağıyla yaparım.evime margarin ve türevleri asla girmez.tereyağı ise sadece pirinç pilavında ve sade makarnada kullanırım.soslu tüm makarna ve bulgur pilavimda zeytinyağlıdır.sarmayı dolmayı pirinçle bulguru karıştırıp yaparım.
sadece şekersiz türk kahvesi,şekersiz çay,sade maden suyu,şekersiz bitki çayları ve ayran içerim.(diyetteyken tabiiyokza zero )
yoğurdumu evde kendim yaparım.
aklıma gelenler bunlar
sağlıklı beslenme olarak karatayı örnek alıyorum ama şu an yarı karatay olarak yapıyorum.
1 nisan da diyetisyen randevum var sadece hesap vereceğim biri olsun istedim, listeleri bana uyarsa da uygularımhatta 8.takım kaptanı arkadaşım banumla aynı gün aynı saate randevu aldık beraber gideceğiz
tam bir bitter çikolata delisiyim ama diyette tabikii yemicemen azından 1 haftadır yemiyorum
Kaldıysa kapıya koy da kediler de yesin bence onlar diyet yapmasın :) bide turşu şu tutuyormus kızlar dedi o günden beri yemedim sen de yeme çok güzel duruyorlar ama olmucakmis
ahaha ayy çok güldüm
bulgur pilavı fazla oldu bitanem farkındayım kız bana
açıklamasını şöyle yapıyım çok az kalmıştı kimse yemedi aslında sadece akşam lahana yiyecektim bitsinde tencere makineye girsin diye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?