Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

harikasın yaa...

valla c.tesi diye içtim . yoksa o 1 aydir dolapta duruyor. ama tekrari olmayacak. hele bir listeye gireyim. topalsolucan gibi hep yumurta ve jiliane ikilisi takılacağım

Merak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin
Aa zaten uykusuz gecelerimde bir yandan Umutcugumu emzirirken bi yandan sizleyim insallah beybiler, dedigin gibi bol bol duygulanırım :)) özlerim ben sizi, hem nasil gececek o uykusuz nobetler baska türlü servey mode on olurum ben de
Normal makarnaya gore bence daha az cıss ama olmasa da olabilir :)

harikasın canım cısında nazarlığın olsun
17.30 300ml limonlu şu
18.001 orta muz
20.30
Bir tabak karnabahar yemeği
3-4kaşık yogurtlu makarna
Salata
Yarm dilim tb ekmegi
1.5litre şu
Pek bi adım ve spor yok
bana göre çok değişik bir menü ama nöbetçiymişsin o saatte makarna olmasaymış güzel olurmuş ama yapacak bir şey yok ,keşke yürüyebilme imkanın da olsaydı
güzel bir menü tatlım

Cumadan ödül gibi yapabilirsin söylediğin olculer makul.. hem motivasyon olur sana tum hafta ona gore emek verirsin
Ya aslinda bazisi cok kiziyo ne demek hic mi kh almicaz diye lif nerde filan gibi ama ben agzima ne makarna ne pilav koymadim kac aydir eksikligi zarar vermedi bana. Lif meyveden yesil yapraklı sebzelerden geliyo zaten bol bol..
Neyse dedigim gibi cuma olmak kaydoyla ödül ogunune öğlen ekleyebilirsin bence. Sporunu guzel yapiyosun o gun canina okursun o makarnanin zaten
Bide kendine gazoz bana sade soda almıs benide düSünmüs.Sen gazoz icmiyorsun diyor.
Sgll cınımmm deseydin.. görüyo musun nasil ince fikirliler bi tane de ben de var.. kiz bunlara laf ediyoz allah das edecek bizi valla..
Çıtır olan 36 beden olan daasss olalim ama ona okeyim.

Bende aldım yulaflısını salataya koymak mantıklı bence

Tesekkur ederımmmm
Kılomu gostermedıgımden sanslıyımmmm

Bende aldım yulaflısını salataya koymak mantıklı bence
Ozleme de yazdim canim cuma gunu ödül öğünü koyabilirsiniz,öğlen yaptigin salataya miktari kontrollu olacak sekilde,hem nefsiniz korelir o gun sporu bi tık fazla yaparsiniz..
Amaan ha herkese soyluyom yulafli falan filan diye saldormayin sakin makarnalara datluslar
Valla çökerim tepenize burnunuzdan getiririm fazlasini
Ben Nasrettin Hoca gibi pesin pesin testi kırılmadan koyayim fircamo şuraya ben gelirim aklıniza yaramazlik yapacaginiz zaman

iyi akşamlar
ilk menümü paylaşayım
sabah(08:00)

t.kaşar peynirli omlet

beyaz peynir(az)

5 zeytin

2 çeri domates

2 minik sivri biber

½ minik salatalık

Dere otu az

3 ceviz

öğle(13:00)
1 tabak bulgur pilavı

3 köfte

3 fasulye turşusu

ara
yoğurt

ara

1 kupa türk kahvesi

akşam(20:00)

yarım tabak bulgur pilavı

Yarım tabak kara lahana yemeği

1 bardak ayran

ara
1 kupa ada çayı

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası:40 dakika yürüyüş

biraz yemek kültürümden bahsedeyim her seferinde açıklama yazmam gerekmesin
tüm yemeklerimi hakiki zeytinyağıyla yaparım.evime margarin ve türevleri asla girmez.tereyağı ise sadece pirinç pilavında ve sade makarnada kullanırım.soslu tüm makarna ve bulgur pilavimda zeytinyağlıdır.sarmayı dolmayı pirinçle bulguru karıştırıp yaparım.

sadece şekersiz türk kahvesi,şekersiz çay,sade maden suyu,şekersiz bitki çayları ve ayran içerim.(diyetteyken tabii yokza zero )
yoğurdumu evde kendim yaparım.
aklıma gelenler bunlar

sağlıklı beslenme olarak karatayı örnek alıyorum ama şu an yarı karatay olarak yapıyorum.

1 nisan da diyetisyen randevum var sadece hesap vereceğim biri olsun istedim, listeleri bana uyarsa da uygularım hatta 8.takım kaptanı arkadaşım banumla aynı gün aynı saate randevu aldık beraber gideceğiz
tam bir bitter çikolata delisiyim ama diyette tabikii yemicemen azından 1 haftadır yemiyorum

bak görüyormuşum turlu türlüde huyu varmis bunun

Seninkinle iddian ne kuzum merak ettim ben bilmiyorum
Ben diyete basladigimda benim koca dana ne kasiyon birakican zaten 2gun sonra diye dalga gecti benle.. Nasil sinirlendim anlatamam sana. O zaman tabi 90+ im. Neyime guvendiysem dedim gel ulan iddiaya girelim senden zayif olucam ben. 1 yil suresi var iddianin. 7mayista bitecek iste.. Kendisi fix 67kilodur.ama 3ay bi yerde calisti cok agirdi isi 57kiloya dustu simdi essek neyse yine gecerim ben onu
He iddiaya döneyim Allah seni inandirsin takimlari koyduk ortaya,malum ben trabzonluyum takimda belki o da gsli.
Oturduk iddia sartnamesi yazdik
Ne rezilliklerrr. Forma almadan tut sosyal medya hesaplarindan resim paylasmaya kadar
Dogmamis bebelerin takimlarina kadar tobeler tobesi uzayan bi listemiz var..
Neyse isi birakti anasi onu beslemeye basladi benim de bi kontra atak yapmam lazim kaybedecek cok seyim var anlayacagin kuzum

moni öyle şeyler yazmışsın ki bulgur pilavı çok diye kizacaktim sonunda sen bana kızmısın resmen korkudan bişi diyemiyorum şuan afiyet olsun
ahaha ayy çok güldüm
bulgur pilavı fazla oldu bitanem farkındayım kız bana
açıklamasını şöyle yapıyım çok az kalmıştı kimse yemedi aslında sadece akşam lahana yiyecektim bitsinde tencere makineye girsin diye yedim

Ahadlakdjlakxnla çok tatlısınız ya söylememe gerek var mı bilmiyorum ama tabiki biz seni tutuyoruz bebegim ki sen kafanda kazanmışsin zaten bu yeter de artar bile diren inatettimolacak

Ay sen de benim gibi turk kahvesini kupayla icenlerdensin demek sevdimm,kahve seven adamdan zarar gelmez
Bu arada istanbuldayim demistin diye hatırlıyorum ben de istdayim ordan kaldi aklimda,ama yemek kulturu memleketim kokuyur sekerim :)
Bknz fasulye tursusu,kara lahana yemegi.. nerelisin aslen bacim yoksa hemserim misinnn

Kaldıysa kapıya koy da kediler de yesin bence onlar diyet yapmasın :) bide turşu şu tutuyormus kızlar dedi o günden beri yemedim sen de yeme çok güzel duruyorlar ama olmucakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…