Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel menü olmuş cnm bu hafta böyle gidersen iyi bi sonuç alacaksın
insallah canım..
Hep birlikte güzel sonuclar alırız insallah..
Ya aslında yeni başladığım için iyi kilo veriyorum ama bu uyuma uyanma saateri falan mutsuz ediyor malesef
Canım gün boyu keyiften uyuyan insanlar var.Sen keyfinden uyumuyorsun ki bu yüzden mutsuz olmanı gerektirecek bir durum yok ortada..

Bu arada günaydın bana bu saatte uyanıp kilo verme hayallerim falan var bak sen ya nasıl acaba ben yapamam ha diyeyim size boşa cirpiniyormusum gibi ya da istifa falan etmem lazım
Ne o diyeti birakip baska zayiflama yontemimi buldun bebisim?!?!
Nobet bu napalim? Ayrica baya adim atiyosun geceden takip ediyorum ben menulerini,nobet sonrasi biraz ac geciricen ertesi geceyi ya da yogurt filan bi de bol odem cayi tamam iste..
Düğününü yapicaz daha mizimak yok hanimefendi

Bugun yarım saat yürüyüşümü yapmış bulunuyorum. Hafta ici zaten yemekhaneye yuruyoruz 10 dk gidis 10 dk gelis. Hafta sonları da boyle eşimle falan çıksam iyi olur heralde doguma kadar :)
Iyi yapmissin ordekcim sifa niyetine bundan sonraki hareketler.ne kadar hareket edersen dogumda o kadar faydasini gorursun.Dersen ki laf soyledi sanki 5dene dogurdu yengemlerden gordum valla biri tosuncuk gibi yatti dogumda damar tikanikligi yasadi hala daha uğraşıyo,öbürü gık demeden.dogurdu cikti valla :) iyidir hareket iyidir
Ayyy utandirma yeaa bizim iddianin finishi 7mayis o zamana kadar olmuyom mezun en son siralamada izindeydim diye yoktum üzülmüştüm iyi geldi simdi bu,bi posta daha spor yaptim

Bırakmak değil de sinirleniyorum bazen tamm ama ya bağırmayın bırakmıyorum tabiki bikini giycem daha :) bide bakliyat sonrası tartin demiştin ya 87.5 çıktım dün 88 çıkmıştım :)

Bırakmak değil de sinirleniyorum bazen tamm ama ya bağırmayın bırakmıyorum tabiki bikini giycem daha :) bide bakliyat sonrası tartin demiştin ya 87.5 çıktım dün 88 çıkmıştım :)
Bagirirz biz bunun icin burdayiz taam mii
Iyi sevindim arti cikmamana demekki iyi geliyomus sana bakliyat,arada ekle menulerine madem tabi miktarini kontrollu tut lutfen canim

Hosgeldin tatlim aleykumselam.. Teşekkür ederiz
Sen niye kactin izinlere bakem??
6 aydir soluksuz kaptanlik yaptik sinav döneminde dahi ihmal etmemeye calistim...bir kendime vakit lazimdi..o sorumluluktan biraz siyrilmak biraz kendi kendime birseyler yapmak icin bir dönem lazimdi... yoksa hala yeni üye filan cagriyorum yani izinliym diye yan gelip yatmak yok sende durumlar nasil bakiyim...masallah fistik olmussun kilo verenler listenin basini cekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…