- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.901
insallah canım..Çok güzel menü olmuş cnm bu hafta böyle gidersen iyi bi sonuç alacaksın
Canım gün boyu keyiften uyuyan insanlar var.Sen keyfinden uyumuyorsun ki bu yüzden mutsuz olmanı gerektirecek bir durum yok ortada..Ya aslında yeni başladığım için iyi kilo veriyorum ama bu uyuma uyanma saateri falan mutsuz ediyor malesef
Senin menüyü görünce cok yemis gibi hissettim kendimi..Menü
Sabah 1 yumurta 2 kaşık lor az roka 5 zeytin
Öğle dukan krep 1 dilim peynir
Ara limonlu maden suyu Türk kahvesi
Akşam balık zero
Spor 1 saat bisiklet
İlk öğünüm 11 gibi oluyo cnm bide sp yapıyorum haftasonu onun için az gelmiştir pazartesi biraz daha normalleşcek:) senin menü idealSenin menüyü görünce cok yemis gibi hissettim kendimi..
Canım o zero kolami oluyor zero da olsa cis yasakkkMenü
Sabah 1 yumurta 2 kaşık lor az roka 5 zeytin
Öğle dukan krep 1 dilim peynir
Ara limonlu maden suyu Türk kahvesi
Akşam balık zero
Spor 1 saat bisiklet
Ne o diyeti birakip baska zayiflama yontemimi buldun bebisim?!?!Bu arada günaydın banabu saatte uyanıp kilo verme hayallerim falan var bak sen ya nasıl acaba ben yapamam ha diyeyim size boşa cirpiniyormusum gibi ya da istifa falan etmem lazım
Iyi yapmissin ordekcim sifa niyetine bundan sonraki hareketler.ne kadar hareket edersen dogumda o kadar faydasini gorursun.Dersen ki laf soyledi sanki 5dene dogurdu yengemlerden gordum valla biri tosuncuk gibi yatti dogumda damar tikanikligi yasadi hala daha uğraşıyo,öbürü gık demeden.dogurdu cikti valla :) iyidir hareket iyidirBugun yarım saat yürüyüşümü yapmış bulunuyorum. Hafta ici zaten yemekhaneye yuruyoruz 10 dk gidis 10 dk gelis. Hafta sonları da boyle eşimle falan çıksam iyi olur heralde doguma kadar :)
Ayyy utandirma yeaainatettimolacak kuzum bu arada tebrik ederim Bahar'ın donemlik hazırladığı zayıflama listesinde 1. sıradasın Seni de mezun edeceğiz az kaldı
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-50388782
Bırakmak değil de sinirleniyorum bazen tamm ama ya bağırmayın bırakmıyorum tabiki bikini giycem daha :) bide bakliyat sonrası tartin demiştin ya 87.5 çıktım dün 88 çıkmıştım :)Ne o diyeti birakip baska zayiflama yontemimi buldun bebisim?!?!
Nobet bu napalim? Ayrica baya adim atiyosun geceden takip ediyorum ben menulerini,nobet sonrasi biraz ac geciricen ertesi geceyi ya da yogurt filan bi de bol odem cayi tamam iste..
Düğününü yapicaz daha mizimak yok hanimefendi
Bagirirz biz bunun icin burdayiz taam miiBırakmak değil de sinirleniyorum bazen tamm ama ya bağırmayın bırakmıyorum tabiki bikini giycem daha :) bide bakliyat sonrası tartin demiştin ya 87.5 çıktım dün 88 çıkmıştım :)
Hosgeldin tatlim aleykumselam.. Teşekkür ederiztoplight inatettimolacak morordek kizlar cokca tebrik ederim 10. Takimin selamini getirdim izinli olsamda buralarda dolaniyorum Basarilarinizin devamini dilerim
Zero sp de bazen içiyom cnm dukkan amca izin veriyo :))Canım o zero kolami oluyor zero da olsa cis yasakkk
Evet cnm biraz yürüyüş yapsan doğum açısından da iyi olurBugun yarım saat yürüyüşümü yapmış bulunuyorum. Hafta ici zaten yemekhaneye yuruyoruz 10 dk gidis 10 dk gelis. Hafta sonları da boyle eşimle falan çıksam iyi olur heralde doguma kadar :)
6 aydir soluksuz kaptanlik yaptik sinav döneminde dahi ihmal etmemeye calistim...bir kendime vakit lazimdi..o sorumluluktan biraz siyrilmak biraz kendi kendime birseyler yapmak icin bir dönem lazimdi... yoksa hala yeni üye filan cagriyorum yaniHosgeldin tatlim aleykumselam.. Teşekkür ederiz
Sen niye kactin izinlere bakem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?