Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok. cnm sabaha kadar bekleyip olmazsa test yapacam
Çok pis tartıstık bogaz bogaza geldık nerdeyse
Canımı cok sıktı bu nedır yaaa yeter artık
Anlasamıyoruz yaaa delı mıdır nedırr
hayırdır yaa eşinle mi tartıştın veysişim

Spora gıdıyorum duzenlı nerdeyse 5 gun mın 30 dk tempolu yuruyorum ve haftaıcı aksam 7 den sonra yemek yok buna ragmen SABIT gelmek nedır yaaa yazık degıl mı verdıgım emege
Haftasonu ve gunduzlerı ne kdr abartıyorum sız dusunun o yuzden bozuştukkkbu hafta onu ıkaz ettım bundan sonra gerı adım atmıyacagım

Bugünkü menÜm

Sabah 09.00
1 t.b.unlu ev yapımı avuç içi kadar peynirli poaça
3 cerry domates
3 zeytin

Ara
Kayısılı form çayı

Öğlen 12.30
1 bardak süt
1 yeşil elma

Ara
1 sade t.kahvesi

Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 minik kuru biber dolması
1 kase salata

Misafirim vardı akşam çayına, 2 kaşık yoğurtlu patates salatasıyla kurtardım kendimi çok şükür

Su 2 litre
Spor 1 mil leslie, yarım saat yürüyüş

Bende jillian yapıyordum ama bana da ağır geldi canım, artık kilodan mı hanlıktan mı bilmiyorum ama Leslie ile yürümek daha kolayıma geliyor.

Tebrikler

Menü süper, seni örnek almam lazım :)

Evet sabah biraz ağır olmuş ama hem sabah olmasından hem de yaptığın sporla vucut tolere etmistir diye düşünüyorum
Monisim sende de minik kacamaklar olsa da gözüme çok gelmedi bir de zaten 2 saat yürüyüş varmış erimistir umarım
Ayy masallah bize herkescikler sporlarini yapip tatli krizlerini yaziyo.. Ne mikemmel bir takimimiz var gozlerim yasardi valla
Sorma ya herkes kaçamağımı da yaparım sporumu da modunda :) neyse sade kacamaktan iyidir, bize ceza vermeye pek gerek kalmamış :)

Artık iyice çabuk yorulmaya başladım. Eve geldim yemekten sonra sızıp kalmışım resmen. Anca uyandım simdi de uyumaya devam edicem. Bu ara okulda yogun geciyor gunlerim. Şu mart ayı biteydi sağ salim, iyiydi...

Hoşgeldinnnn :)

Çayla çok aram yok. Kahveyi de de 2 fincana düşürdüm diyete başladıktan sonra. Günde 6-7 fincan t. Kahvesi içtiğim olurdu ama hiç çarpıntı falan olmazdı...
genelde cok kahve carpinti yapar. biraz boyle devam et bakalım. inşALLAH ciddi bir durum yoktur.

Açlık otu nedir canım?

Açlık otu nedir canım?
ydaları Nelerdir?
  • Vücutta oluşan yağları çözer ve yeniden oluşmasını engeller
  • Tokluk hissi vererek kilo vermede yardımcıdır.
  • Mide rahatsızlıklarına iyi gelir.
  • Metabolizmayı hızlandırması sebebiyle kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Açlık otu doğal müshil olarak da bilinen bir bitkidir.
  • Tansiyonu düzenleyici etkisi vardır özellikle yüksek tansiyonu olan hastalara önerilmektedir.
  • Böbrek kumu döken hastalar için dökmeyi kolaylaştırıcı bir bitkidir.
  • Bağırsak parazitlerini önleyici etkisi vardır.
Açlık Otunun Zararı Var Mı?
Açlık otunun bazı hastalarda ishale yol açtığı görülmüştür. Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak metabolizmayı ve bağırsakları çok hızlı çalıştırması nedeniyle fazla tüketilmemesi gerekir. İshal olmak istemeyen kişilerin bu otu çok fazla tüketmemesi tavsiye edilmektedir.

Hazırlayacağınız bu çay sayesinde hiç bir kimyasal maddeye maruz kalmadan tamamen doğal yöntemlerle kilo verebilirsiniz. Kilo vermenin yanında bir çok yararı olduğu da aşikar.
Boyle açıklayayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…