- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.601
bim markette oluyor canım yakınında bim yokmu bir sor burdaki bimde olduğuna göre her bimde vardırbilerek düşündüğümü yazdım ki fazla yada yanlış bişey görürseniz ona göre düzeltirim akşam diyeiş çıkışı mecburi 20 dk dan fazla yürüyorum o bakımdan sorun yok
chia tohumunu mu bimden alıyosunuzz bende istiyorum ama nerde satıldığını bilmiyorum
gr gr da olsa bırakmak yok ..incecik olucazBakıyorum kimi insan 6 ayda hedefine ulasıyor.. Ben gram gram ilerliyorum bu yuzden zaman zaman aklıma takılıyor ve enerjim düsüyor ama pes etmek yok sonuna kadar devam.
ama ben kırılmasın diye her hafta tamam diyodum herkese ne yapayım motivasyonları düşmesin diye..Yaaa tabi tabiOrtiler sıra oluyodu kapı önünde Sen herkesi sırayla satıp ötekine geciyodun
Ya zaten şu anda bile hafiften o moda girdim. Ama onca yıl emek verdim doktorayı da bitirirsem iyi olur, çöpe gitmesin o kadar yaptıklarım
doğru söze ne denir öyle böyle zayıflıcaz..Herkesin metabolizması, insülin salgısı aynı olmuyor canım. merak etme sen. hepbirlikte birbirimize destek olarak yavaş yada hızlı vereceğiz bu kiloları
bende şimdi geldim yürüyüşten soframı hazırlıcambir saat yürüdüm geldim
şimdi büyük kupa türk kahvemi içiyorum
leslieyi bende seviyorum ama sıkıldım biraz yarın leslie yapayım bariCanım yaa kaç gün yürüdüm yok fark yok
Nezaman leslie yaptım 200/300 Gr gidiyor
Hem eğlenceli hemde gidiyor
ayıp kilo alda gel artık birlikte yeniden zayıflarız beni yalnız bırakmaYok ya tatlişim beni biliyorsun.Potansiyelim yüksek.Almamak için bende dikkat ediyorum.
Cuma mezun oldum. Pazar bi tartıldım +1
Sonra toparladım. Diyete uygun besleniyorum. Ama miktarlardan çok kısmıyorum. Birde günde 1 kaçamak prensibim var. Şimdilik iyi gidiyorum dur baklım.
insallah canım benimde hedefim 74.9'u görmek ama imkansız gibi insallah tartı beni şaşırtır. Bir an önce 70'li rakamlardan kurtulmak istiyorum.sabah inşallah 79 larda çıkarım80 falansam üzülürüm
cnm nöbet ertesisin dinlen biraz geçmiş olsunKızlar ben bugün hiç spor yapamadım bi de yarın bi sürü spor yaparim diye düşünmüştüm boğazlarım yırtılmış gibi açıyor sanki yaptığım jilliandan sonra heryerim tutulmuş resmen yataktan çıkamıyorum
ay inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız..insallah canım benimde hedefim 74.9'u görmek ama imkansız gibi insallah tartı beni şaşırtır. Bir an önce 70'li rakamlardan kurtulmak istiyorum.
geçmiş olsuncanım ya zaten jillian yapanlara hayranım çok zor..Kızlar ben bugün hiç spor yapamadım bi de yarın bi sürü spor yaparim diye düşünmüştüm boğazlarım yırtılmış gibi açıyor sanki yaptığım jilliandan sonra heryerim tutulmuş resmen yataktan çıkamıyorum
hımm dün daha iyidi sanki öğlen patlıcan kızartması akşam pilav olmamış ..İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah :7 de
Haşlama yumurta
4/5 zeytin
Birdilim çavdar ekmeği
İncir reçeli iki banim
Saat: 10 da
15 tane kadar fındık
Öylen:1 de
Şehriye çorbası
Yoğurt
Patlıcan kızartması
Saat 4 de 10 tane fındık
Neskafe ikisi bir arada
Saat :7 de
Tarhana çorbası
Tavuklu pilav yarım tabak
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım saat 6 da kayısili form çayı içtim
waww menü güzel nigünümevet kızlarmorordek inatettimolacak
sabah = 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 çeri domates 1 dilim salatalık bol maydanoz dere otu
3 fincan limonlu yeşil çay
ara= sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen = 1 kase ıspanak yemeği(sade bulgursuz pirinçsiz) 1 biber turşusu 2 çatal haş.tavuk
ara=4 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf ezmesi 1 kivi tarçın attım azcık çok güzel oluyo
akşam= 1 tabak kıymalı kanıbahar 1 kase cacık
su 2lt
spor 25 dk zumba
1 saat yürüyüş
birazdanda 5i bir arada çayı içerim
patlıcan kızartması olmamış akşamki pilav öğlen olsa daha iyi imişİyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah :7 de
Haşlama yumurta
4/5 zeytin
Birdilim çavdar ekmeği
İncir reçeli iki banim
Saat: 10 da
15 tane kadar fındık
Öylen:1 de
Şehriye çorbası
Yoğurt
Patlıcan kızartması
Saat 4 de 10 tane fındık
Neskafe ikisi bir arada
Saat :7 de
Tarhana çorbası
Tavuklu pilav yarım tabak
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım saat 6 da kayısili form çayı içtim
valla kaptanım bugun menü yazıcam diye 10 kat dikkat ettim artık böyle inşallah..waww menü güzel nigünüm
Saol kaptanım bayadır bu kadar kötü olmuyordum jillian dövdü galiba beni :)cnm nöbet ertesisin dinlen biraz geçmiş olsun
Saol canım benimay inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız..
geçmiş olsuncanım ya zaten jillian yapanlara hayranım çok zor..
canım kuru kayısıların gün kurusumu normal mi? normal kayısılarda kükürt çokmuş dikkatli tüket..akşam olmamış ama açıklamasını yapmışsın zaten çok yağ çekiyor çünkü karnıbahar9da kucuk elma
10da açlık otu
7-8 tane kuru kayisi
Öğlen
2yumurtadan kaşarlı omlet
Yarım dilim tb
3zetin
Aksam
4 orta parça karnabahar kızartması
1 kase cacık (kızartma olmasaydı makarna vardı diğer seçenek malesef o yüzden en azından sebze vitaminini alayım dedim)
İhlamur içerim meyve yerim bide kahvem olmadan olmaz
1lt şu spor yok
Normal kayisi canım ama Malatya'dan bir tanıdık kendi kayisilarindan getirdi onda da var mıdır Ayy bilemedim şimdicanım kuru kayısıların gün kurusumu normal mi? normal kayısılarda kükürt çokmuş dikkatli tüket..akşam olmamış ama açıklamasını yapmışsın zaten çok yağ çekiyor çünkü karnıbahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?