- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.621
rengi açık renkse malesef ilaçlı canım güneşte kuruyanlar koyu kahverengi oluyor ben hep gün kurusu alırım ondan dedm sanadaNormal kayisi canım ama Malatya'dan bir tanıdık kendi kayisilarindan getirdi onda da var mıdır Ayy bilemedim şimdi
Normal kayisi canım ama Malatya'dan bir tanıdık kendi kayisilarindan getirdi onda da var mıdır Ayy bilemedim şimdi
ahanda geldiAcım acsın ac
Acız acsınız aclar
aferin çekirge30 dk tempolu yuruyus ıftıharla sunarımm
iddalı derken 55 gibi mi?Yarının rakamını goreyım haftaya ıddıalı bır hedefkoycammmm
menün güzel olmuş canımBugünkü menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 kk Light peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
2 dilim t.b ekmegi
Ara
Kayısılı form çayı
Öğlen 12.30
1 yeşil elma
1 yesilçay
4 tane form bisküvi (yiyebileceğim en masum şeydi malesef)
Ara
1 muz
10 fındık
1 sade kahve
Akşam 17.40
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı yeşil salata
Ara
1 sade t. Kahvesi
Su 2 litre
Spor 2 mil leslie, 30 dakika tempolu yürüyüş
ne zaman girdin takıma 3 haftan doldumu canım?Bu arada ben yarın listeye girebilecek miyim acep
oy oy sorma açıımmmAcım acsın ac
Acız acsınız aclar
Ayy valla sariydi bi sonrakine daha dikkatli olucam teşekkür ederim :)rengi açık renkse malesef ilaçlı canım güneşte kuruyanlar koyu kahverengi oluyor ben hep gün kurusu alırım ondan dedm sanada
Tmm cnm saol öyle yapicam daha sonra :)Canım ben de malatyaliyim. Sapsarı renkli kuruyanlar kukurtle o hale geliyor ve sağlıklı değil. Kahverengi olandan ye mümkünse...
Mükemmel bi fark ama daha yol var :)Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
ne zaman girdin takıma 3 haftan doldumu canım?
Daha 20 kg yol var en az 15 kgAyy valla sariydi bi sonrakine daha dikkatli olucam teşekkür ederim :)
Tmm cnm saol öyle yapicam daha sonra :)
Mükemmel bi fark ama daha yol var :)
ben çok dikkat ederim canım birde 7-8 tane yedim diyince ay dedim ..önemli değil canım bildiklerimi paylaşıcaz tabiAyy valla sariydi bi sonrakine daha dikkatli olucam teşekkür ederim :)
Tmm cnm saol öyle yapicam daha sonra :)
Mükemmel bi fark ama daha yol var :)
Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?