- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.701
Kizlarr menumu yazayim
Sabah 07.30
1 bardak limonlu maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
Domates yesillik
Ara 10.00
2 kasik yogurt
1 orta kahve
Ogle 12.30
1 kepce corba
3 izgara kofte
Yogurt salata
Ara 16.00
Bir kucuk elma
Aksam.19.00
1 kase corba
1 tavuk butu
1 dilim firin patates
6 tane yaprak sarma
40 dk yuruyus. Su anca 2 lt olmustur.
Bogaz agrisi su da icirtmiyo
Kayinvalidemgildeyim tatli yemem icin
Israr ediyo. Acayip direniyorum.
Persembe aksami bunu yapamam
cok haklısın canim. hedefe odaklanınca ne gözün görüyor ne de canim cekiyor.Canim ben hep en kotu oldugum zamani düşünüyorum kendime aynada bile artik bakmaya tahammulum yoktu. Gunluk enerjim yerindeydi gülüp egleniyodum ama aniden yansimami gorunce ya da bi yerde aynaya denk gelincr icim karariyodu sanki.. ondan sonra karar vermistim kilo vermeye.
O mutsuz kendimi sevmedigim gunleri geri istemiyorum daha yolum var sonra tadina bakabilirm diyorum ben hala kendime..
Bi de tartida coook guzel sonuclar gorunce o gun nasil kipir kipir geciyo onlari getiriyorum gozumun önüne derkeeeen kalan pirana arkadaslar silip supurmus oluyo zaten o cislarii
Bugun borekle baklava vardi mesela yanimdakilere verdim onlar yedi ben agzima surmedim.. Misafirlerimiz vardi onlara da muffin yaptim az once yine koymadım agzima..
En guclu biziz unutma,biz istedikten sonra baskasi önemli degil artik
benimde dolabim aynı sekilde. arada gelip benim atistirmaliklari tirtikliyorlar:He ya benim cantami bi gorsen var ya ac doyurur
Sabah sirt cantamla issiz adaya duseyim 1hafta takilirim o derece.. kahvaltim tam tesekkullu yanimda.ara ogun meyvem kuru yemislerim suyum hatta ofiste olmasina rağmen cantamda yedek bitki caylarim bile var
ah canım sen aramiza dönmek istiyorsun anladim ben. ama 6 ay beklemen lzim.Menümü de yazayım.Akşam biraz dolu dolu ama yarına tartıyı merak ettim.
Kahvaltı:
1 yeşil elma
Öğle:
2 haş yumurta
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 kase kırmızı pancar çorbası ( ilk kez yaptım pekde iyi değildi)
1.5 kase erişte çorbası
1 kase yoğurtlu haş. makarna üzerine kıymalı domatesli sos
Yaa akşam hiçprotein olmamış ya.Azıcık kıyma var ama o sayılır mı??
Yogurt candir.. ben de butun hafta aksamlari yogurt yedim sadece.. bi ara tiksinmistim zor yutuyodum simdi duzeldim yiyom vala kasik kasik.. yarasin bizeAkşam yoğurtla marul yedım sadeceee
Akşamı kötü bir menü olmuş yaMenümü de yazayım.Akşam biraz dolu dolu ama yarına tartıyı merak ettim.
Kahvaltı:
1 yeşil elma
Öğle:
2 haş yumurta
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 kase kırmızı pancar çorbası ( ilk kez yaptım pekde iyi değildi)
1.5 kase erişte çorbası
1 kase yoğurtlu haş. makarna üzerine kıymalı domatesli sos
Yaa akşam hiçprotein olmamış ya.Azıcık kıyma var ama o sayılır mı??
Menün ve sporun çok tatlis cnm masallah :)Kahvaltı:
Peynirli omlet
Zeytin
Eski kaşar
1 dilim çok tahıllı ekmek
Şekersiz çay
Türk kahvesi
Ara:
Muz
7 ceviz
Öğle:
Domates çorbası
2 mercimek köftesi
Yeşil salata
Ara:
Filtre kahve
Akşam:
4 köfte
2 çatal makarna
Çoban salata
1 bardak ayran
Spor:
45 dk eliptik bisiklet
50+25 mekik (aletle)
Su:
2 litreyi yatana kadar tamamlarım.
30 dk da yürüyüş vardı :)İyi geceler herkes yattı çok yoğun bi haftaydı eşim de evde olunca burayı ihmal ettim kusura bakmayın
Ama diyeti ihmal etmedim
Menü
Sabah 1 yumurta lor salatası
Öğle Pastırmalı yumurta az peynir 1 bardak kefir
Akşam 3 baget 1 kase yoğurt
Ara 1 fincan sütlü mistik
3 litre su
45 dk bisiklet
Ne yedım kı doyayımmmmCektir valla hic korkma sonra before after yapmak icin lazim olacak oyle dusunbenim de boydan hic resmim yokmus en kilolu oldugum dönemlerden diyete basladigimda cekmeye basladim savasip yenicez canin oyle dusun cek bol bol resim
@TopaLsoLucaNn fark belli oluyo daha citir gunlerini gorucez ins canim :)
nilsub okudugumuz icin gecmisi yakaliyoruz zaten menuleri canim
Cikilatacanavari canim yemekhanenizin aylik menusu belli degil mi? Bizim okulun ki belli mesela simdi bikac cesit ana yemek cikiyo sorun yaşamıyorum ama eskiden o gun ana yemek bana uymuyosa evden aliyodum yanima orda da çorba salata aliyodum doyuyodum guzelce. Arada bir de olsa diyetine uygun olmayan seyler cikiyo menulerinde boyle cozebilirsin belki diye hatirlatayim dedim
toplight gecmis olsun kaptancim.. bogazlar oyle kotu olunca bala toz zencefil karabiber katip karistiriyorum macun gibi oluyo bikac damla da limon.. onu yiyosun bi sure su icme ama boğazın yansin birazcik iyi geliyo bana. Aklinda bulunsun sana da sifa olur belki
servey kizz hala ac misin
Serveycim senin durumunu çok vahim görüyorum şuan bence mobilyalara geçmeden önce yatıp uyu sabahta güzel bi kh yap :)
Ne yedım kı doyayımmmmkıtap okuyorum hangı tur agactan yapılmış acaba belkı meyva verendendır ısırsam glıkoz gelır mı hey heyyyyyy
Tadı guzel degılmış yemıyecegım merak etmeyınnnServeycim senin durumunu çok vahim görüyorum şuan bence mobilyalara geçmeden önce yatıp uyu sabahta güzel bi kh yap :)
Evet canım şükür kavuşturana..:) geldimnilsub aramıza dönmüşün canım hoşgeldin
günaydınlar cnm form çaylarından uzak durmaya çalışıyorum bağırsakta problem var florasını düzeltmeye çalışıyozform caylardan iç kaptanım. birde ALLAH sifa versin. benim 3 hafta oldu o hastalığı atlatalı. zencefil bal limon ile macun yaptım ılık su ile tükettim. sicak su balın özelliğini bozuyor. tekrardan geçmiş olsun.
günaydın cnm erkenci olmanı özlemişiz kg da tam yerinde ben henüz tartılmadımİlk bildirim benden gelsin o zaman 79.9 bu kadar olur inşallah 80 olmamışımdır demiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?