- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.721
doğru söylemiştiniz. geçmiş olsun. inşALLAH en kisa zamanda sifa bulursunuz: )günaydınlar cnm form çaylarından uzak durmaya çalışıyorum bağırsakta problem var florasını düzeltmeye çalışıyoz
Ay uyumusum valla veysosum bu hafta spor zorlu oldu uyuyom hemencecik..
Kaptan'ım gecmis olsun..günaydınlar cnm form çaylarından uzak durmaya çalışıyorum bağırsakta problem var florasını düzeltmeye çalışıyoz
Amin :)Günaydın herkese hayırlı bol eksili sabahlar olsun inşallah...:)
Bence gayet iyi -400gr. azdan az, çoktan çok gidermişGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Bugünkü kilom cuma kilom 52.5
89,8/88,2/%1,781
çok haklısın canım hemen üstüme alınarak vazifemi yapayım
bende yapmıyorum kaptanım yerim diyecnm sen listede değilsin zaten ama listeye girmesende hedefe geldin nerdeyse kızartma hepimizin çok sevdiği biley çok sık okmasa sa 40yılda bir yenebilir ben çok yerim diye evde hiç yapmıyom gecen misafirliğe hittik ev sahibi kusura bakmayın fazla bişey yapamadım dedi ama patlıcan kızartması vardı meze olarak eşimin söylediği laf "daha ne olsun kaç aydır bizim eve patlıcan kızartması girmedi "dedi rezil etti beni
yok kaptanım yaaa o öksüreğe çare zamanı gelince kendi geçiyo gıcık bi öksürük insanı yoruyorkızlar çok kötü öksürüyorum ciğerime inmemiş dedi kurum dr u ama hiç hoşlanmıyorum bu öksürükten zencefil tarcınlı su kaynattım içiyorum başka ne olur bu arada bugün regli oldum ama wc ye çıkamadım dünde tartılmamıştım tartıdaki rakamı yarın çok merak ediyorum
gayet iyi almışsın. son zamanların bunlar. ani kilo alışların olabilir. ben son hafta 4 kilo aldım öyle gittim doğuma. gerçi benim ki ödem kilosuydu. sende çok yoruluyorsun. senin ödemin olur. fırsat buldukça uzat bacaklarını dinlen. hatta çalışırkende masanın altına tabure falan koy ayaklarını uzat. benim bilgisayar kasası yerdeydi. onun üstüne uzatırdım ayaklarımı. doğuma giderken bile normalde giydiğim ayakkabılarımı giymiştim. ödem vücuda yayılıyor öyle yapınca ayaklarda toplanmıyor.Gunaydin herkese
Bu hafta ben de 600 gr almışım, 72.5 çıktım. Iyi mi kotu mu artik sorgulamayı bıraktım :)
haha daha ne olsun kızzz 2 sürahi ayran içmişsin tabi 2 öğün yersinMeşum eksik olmus ayranlari yazmamisim 2 sürahi kadar
sağol şekerim bundan sonra hep böyle güzel geçer menülerim inşallah ..tatlım menün güzel başlayıp biraz sapmış aynı şeyleri düşünüyorum kızlarla patlıcan ve pilav için
gerçi açıklamanı da yapmışsın
menün süper canım
canım su miktarın çok az en az 1,5 litre olmalı,meyve masum gibi duruyor fakat şeker miktarı oldukça fazla o yüzden günde 1 porsiyon olarak tüketilmeli ve yıllar önce gittiğim bir diyetisyen meyvelerin yanında mutlaka ya 2 kaşık yoğurt yada 1 çay bardağı ayran tüketmemi söylemişti yıllardır uygularım,meyvedeki şekeri dengeliyoraynı şekilde kayısı miktarı da fazla.karnıbaharında açıklamasını yapmışsın yinede keşke kızartma olmasaydı.aslında genele bakarsın hiç bir şey yememişsin
su spor harika
2 porsiyon meyve olmuş seninde,bisküvi konusunda açıklamanı yapmışsın zaten
spor nerde solucanım gerçi ne yemişsinki eritesin
buda ben gibi aç bırakmış kendini
ben demek gün kurusu kayısı incir demekHey masallah Ebrusum 3 günde 1 kilo da alınmaz ki
Ooo güzel bir menü ile dönmüssün organigim
Seni ve gun kurusu kayısılarını özlemisim :))
Kızartmayı mecburiyetten yemissin sanırım o yüzden bi sey demiyorumYarın güzel bir eksi ile gelirsin umarım :)
Yeni üyeler ona alısamadı henüz canım biz de uyarmamıstık sanırım :)
Form bisküviler harici güzel
Tarih olarak listeye girebiliyorsun canım ama sanırım son kararı yarınki listenin durumuna, sizin kilo durumunuza göre kaptanımla karar verecegiz :)
Tosocum cok güzel vermissin tebrik ederim devamı da gelir insallah
menün süper çok beğendim akşam için en iyi tercih yoğurtbugünkü menüm:
sabah(08:00)
haşlanmış 1 yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
1 ince zeytin
1 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Açık çay
öğle(13:00)
1 tabak etli türlü
Yarım dilim t.b ekmeği
1 hurma tarçın serptim
akşam(18:30)
250milimlik kefir
Ara
1 kupa türk kahvesi
Akşam (20:00)
1 kase yoğurt
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:60dakika yürüyüş
tabi canım keyifli bir video atayım linkBizle de paylasir misin ya öyle videolara ihtiyacim var
yok canım ne ödülü daha çok yolum var. buradaki hedef 70 ama asıl hedef 56-60 arası birşey henüz karar vermedimsüper bence devamı da aynı şekilde getirirsin inşallah canım
ödüllendireyim kendimi diye sakın salma . böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?